![]() |
--->: Kasımpaşaspor Maçı ÇILGINLAR 58
[B][COLOR="Green"]BIZ YIGIDOYUZ ABI BILEN BILSEDE BILMESEDE ÖLÜMÜNE SİVASSPORLUYUZ ÇILGINLARIZ BIZ [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=bekir reis;271315]resimleri görünce sevineyim mi üzüleyim mi karar veremedim eski çılgınlardan kimse kalmamış hep yeni çoçuklar maşallah destek verin ii gidiyorsunuz ama bu memleketin adamı size sahip çıkmaz alışmış çekirdek yemeye[/QUOTE]
Çılgınlar olarak abilerimizden aldığımız görevi yerine getirmeye çalışıyoruz bizlerde bizden sonra ki kardeşlerimize teslim edecez bu görevi...Ayrıca resimleri görünce sevin abi üzülme şu an Çılgınlar olarak 21. yılımızı yaşıyoruz ve pankartımız 21. yılımızdada tribünlerde. |
-->: --->: -->: --->: Kasımpaşaspor Maçı ÇILGINLAR
[QUOTE=yener_sahin;270359][B][FONT="Comic Sans MS"]yaa benim anlamadığım hala neden şöyle olsaydık böyle olsaydık farazalarıyla ilgileniyorsunuz.Ben Bursadayım evet takdire şayan bir seyircileri var.Ama bu bize onları taklit etme veya onlara özenme yetesi vermemeli.Bizler sivaslıyız ve başkalarına özenmeden işler yapabilmeliyiz.Mesele biraz büyük düşünmekte.
Veya neden başka takımın seyircileri bizim takımımıza ve taraftarımıza bakarak iç geçirmesinler.Takımızın güzel şehrimiz güzel.Böyle şeylerle lütfen kendimizi avutmayalım.İnşallah ben umutluyum biraz zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.[/FONT][/B][/QUOTE] benim takıma veya şehrime lafım yok takım harika şehir çok guzel ama seyirci berbat senin takımın şampiyonluğa oynuyor maçı lig tv veriyor diye stat dolmuyor gelenlerde (gruplar hariç) bağırmıyor gruplarda ayrı ayrı durdukları için sesleri çıkmıyor boylece rakıp takım deplasmanda olduğunu anlamıyor |
hep destek tam destek her zaman destek her şartta destek ölümüne destek
|
--->: -->: --->: -->: --->: Kasımpaşaspor Maçı ÇIL
[QUOTE=sinan-58;271408]benim takıma veya şehrime lafım yok takım harika şehir çok guzel ama seyirci berbat senin takımın şampiyonluğa oynuyor maçı lig tv veriyor diye stat dolmuyor gelenlerde (gruplar hariç) bağırmıyor gruplarda ayrı ayrı durdukları için sesleri çıkmıyor boylece rakıp takım deplasmanda olduğunu anlamıyor[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"] sivasın seyircisini beğenmeye bilirsiniz ama bunu böyle beyan edemezsiniz.Ne demek seyirci berbat.İnsan taraftarı olduğu takımın taraftarına bu şeklilde bir ifade kullanmamalı.Sivas ve taraftarlar iyisiyle kötüsüyle bizimdir.sadece sözlerle birlik çağrısında bulunuluyor bu sitede.kaç tane tribün lideri oturdu bu bir sorun ve madem bizlerde sorumlularız buna bir hal çare bulalım dediler.Burda takımı ve taraftarı eleştirmek yerine yapıcı çözümler üretebilecek şahısları muhatap seçmek lazım...[/FONT][/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: Kasımpaşaspor Maçı ÇIL
[QUOTE=sinan-58;271408]benim takıma veya şehrime lafım yok takım harika şehir çok guzel ama seyirci berbat senin takımın şampiyonluğa oynuyor maçı lig tv veriyor diye stat dolmuyor gelenlerde (gruplar hariç) bağırmıyor gruplarda ayrı ayrı durdukları için sesleri çıkmıyor boylece rakıp takım deplasmanda olduğunu anlamıyor[/QUOTE]
bursa ve manısa spor maçları ıcınde bu soyledıklerının dogru olduguna emınmısın? |
Yaw super resımler Helal Resımler ısın saolun
|
resimlerin paylaşımı için teşekkürler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:24. |