![]() |
--->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!
saçma sapan işler gerçekten.ayıp çok ayıp
|
ya dupe duz bunlar donek ya livirpoldun 8 gol yedıler tabı ondan rezıl oldular tum dunyaya şimdi hıç deilse sivasspor dan 3 puan alacaklar kı taraftarın yuzu gule deil mı ya çıksın bız onları bole de yeneriz
|
bu hala istifa etmemişmi konuşuyo car car ayıplarını sivas üzerinde temizleyeceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar...sivas bjk yi öylede böylede yener merak etmesin
|
farzedelimki sivası yendiniz 8-0 ayıbı temizlenmişmi oluyor.sivasspor bir ingiliz takımımı?adamlardaki zihniyete bak çocuk kandıracaklar.8-0 yenil tarihe geç sonra sivası yen temizlen.hadi ya bu kadar basitmi....
|
-->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!
Arkadaşlar yazılarınızı okuyorum da sizleri tanıyamıyorum. Ne bu düşmanlık. Adamlar 8 - 0 yenilmiş. Moralleri bozuk. Üstüne üstlük birde siz üzerlerine böyle yazılarla gidince içinizde bu takıma sempati duyan arkadaşlarımızı üzüyorsunuz. Lütfen biraz saygılı olun.
|
-->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!
sıradaki şarkımız demirören ve saz arkadaşlarına gelsin ''binlerce dansöz var'' ...
|
BİZ PAF TAKIMI DEĞİL, POF TAKIMI YENMEK İSTİYORUZ. KÜÇÜKLERİ YENMEK BİZE YAKIŞMAZ. DİŞE DİŞ, KANA KAN BİR MAÇ OLMASI LAZIM. GERÇİ 8'LİK TAKIMI YENMEKTE ÇOK ACI OLACAK AMA, NEYSE ...
BİZE ÖYLE NUMARALAR SÖKMEZ. YOK PAF TAKIMMIŞ, YOK LİGDEN ÇEKİLİRİZMİŞ. HERBİ OLUN, MERT OLUN. DÜN GÖRDÜK MERTLİĞİNİZİ. REZİL ETTİNİZ BİZİ. ORADA BİR İSMET ARZUMAN VARMIYDI GÖREMEDİM AMA... . |
Bence Beşiktaş sahaya tam kadro çıkmalı...
|
BİZİMLE AYIPLARINI TEMİZLEYECEKLERMİŞ. BİZ GUSÜL ABDESTİMİYİZ?
. |
saka bi yanada beyler, bu macta hakeme dikkat!!!! eziktasi kollayacaktir,bizede yenilirlerse besiktas kaosa gider ben bu mactan cok korkuyorum, futboldan degil masa oyunlarindan korkuyorum , sahaya cikinca degil besiktas turkcell super ligde sivasspora dayanacak takim tanimiyorumm!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:38. |