![]() |
--->: ANKARAGÜÇLÜLER
A.Selam
Aramiza hos geldiniz, bu güzel düsuncelerinizde dolayi tskler. |
-->: ANKARAGÜÇLÜLER
eyüphan aydın kardeşim üye sen bilerekmi yapıosun her yazıya bir teşekkür yha başka işin yoqmu senin abartıyon adam dio trabzonda başkası şampiyon olamaz sen teşekkür ediyon senin sivaslılıgından şübhe edeyorum gecekondulular hoşgeldiz
|
pazar günü Ankaragücü tribünlerindeyim istanbula karşı omuz omuza...
|
öncelikle hoş geldin aramıza ankaragüclü taraftarı sitemizde sizi görmek gurur verici ben bir çok ankaragücü maçına gittim ankaragücü inş. başarılı olur
|
[B]hoş geldiniz aramıza,
benimde çok sevdiğim ankaragücünde bizim kulüp olan çakmakspordan rıdvan okuş abim var selamlarımı iletiyorum 2 hafta önce profesyonel oldu:D[/B] |
sivasımız böyle devam etsin ankaragücü gibi anadolu takımlarıda inş sivas izini izler yani üst sıralarda bekleriz
|
bence sivastan başak iyi bir patlama yapacak bir takım daha olmalı
|
[QUOTE=EyüphanAydın;307480][B]hoş geldiniz aramıza,
benimde çok sevdiğim ankaragücünde bizim kulüp olan çakmakspordan rıdvan okuş abim var selamlarımı iletiyorum 2 hafta önce profesyonel oldu:D[/B][/QUOTE] sende tutturdun bi cakmakspor her konuya yorum yapıyon bıldıgınede konuşuyon bılmedıgınıde kırletme forumu !!! hoş geldiniz güçlülerr |
[COLOR="Red"][B]as ankaragüçlü kardeşim.öncelikle sitemize hoşgeldin...senin gibi insanlar olduğu sürece bu işler daha ii olur millet bi çekememezlik bi kıskançlık içinde her hafta sivas yenilsin çöksün die bakıyor nedir bu ya ellerine ne geçecek anlamıyorum bu yüzden sen ve senin gibi duyarlı arkadaşlara ben kendi adıma teşekkür ederim saol varol[/B][/COLOR]
|
trabzonlu arkadaş,biz sivaslılar olarak trabzonsporun geçmişteki başarılarını takdir ediyoruz ve trabzonsporla ilgili kötü bir düşünce taşımıyoruz.ama hala görüyorum ki,bazı trabzonspor taraftarları hala ligin ilk maçında takılmış kalmış.artık kabul edin:bir trabzonspor taraftarının hatası olaylara sebep oldu.ve o konu kapandı.birazcık tarafsız gözle bakmaya çalışın artık olaylara,sivassporun başarısını küçümsemek yerine
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:09. |