SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14335)

izmirliyiğido35 29.11.2007 14:41

--->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

belki böyle daha hayırlıdır
karışırlarsa nazar değer falan
allah yardımıcımız olsun
şampiyon sivasspor
daha güzel tezahürat bekliyoruz
izmirden sivaslı cihan
c.ü. yıldızeli meslek yüsekokulu
muhasebe bölümüne selamlar

izmirliyiğido35 29.11.2007 14:41

ayrıca tüm sivaslılara
şampiyon sivasspor
:)

Gogol 29.11.2007 15:05

[QUOTE=efe1058;279573]Cevdet bey takımımıza ve sitemize gösterdiğiniz ilgi için öncelikle teşekkür ederim. Burada ki mesajınızı okumamış olsaydım gazetede yazdığınız köşe yazısınıda es geçmiş olacaktım. Eleştrilerinizin bir kısmında haklısınız özellik kötü kelimelerle bir yazı yazsaydım ismimi çok daha fazla anardınız kısmı, ne yazık ki toplumumuzda iyiyi alkışlama ve destek olma anlayışı daha tam oturmuş değil. Bir yandan basının ilgisizliğinden şikayet edip diğer taraftan bu konuda tepki göstermemek ve sizin gibi köşesinde yer verenlere sahip çıkmamak çalişkidir ama biz bu çelişkileri hayatın her alanında yaşamaktayız. Rüştü ağbinin de yazdığı gibi sizi sitemizde yazılarınızla görmekten büyük mutluluk duyarız.

Eleştri yapalım ama yerinde ve kıvamında,ister beğenin ister beğenmeyin ulusal bir spor gazetesinde köşe yazarlığı yapan bir gazeteci sitemize üye olmuş ve 2 hafta önce Sivasspor hakkında yazdığı yazının ilgi görmediğinden yakınmış yani niyeti halis ve bizim safımızda. Sivaslıya düşen teşekkür etmek,eleştrilere kulak kabartmak ve misafirperverliğini göstermektir. Sizler gibi tecrübeli ağbeylere bu yazıları yakıştıramadım kusura bakmayın...[/QUOTE]

Pardon özür dilerim,
Bende 50 ye yakın siteye üyeyim,
Acaba ismi geçen şahıs ve şahıslar herhangi bir sivas ve sivasspor derneğine üyelermi,
Sivas ve sivasspor için herhangi bir iştirakleri veya net bir dille aynı yardımları olmuşmu,
Benim amacım sid.. yarışına girmek değil,sadece bir defalığa spor gazetesinde verilen görev icabı üye olmak sonrasında ise bu konuyu unutmak dahada önemlisi, ya görmezden geliyorsunuz yada işinize gelmez bir şekilde üstü kapalı olarak SİVAS'ı ve SİVASLIYI tehdit eden imalarını görmezden gelmek.
[COLOR="Red"]Bakıyorum ve okuyorum ki Sivassporlular olayın hep kötü tarafına odaklanmış.Size galiz kötü kelimelerle yorum yazsaydım Sivas'ın sadece internet portallarında değil sokak duvarlarında bile ismimi anacaktınız(!)[/COLOR]

Şu kırmızı ile belirttiğim cümlesinde ise,maalesef bir sivaslıyı aşağılamak,hor görmek,ucuz insanlarla düşüp kalkmasını ima etmek,buda yetmezmiş gibi kendisini ulaşılmaz biri olarak göstermekten başka birşey değildir.
Kırmızı ile belirttiğim cümşesini zat-ı muhterem in,bir daha dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
Eğer tehdit,aşağılama,hor görme karşısında karşınızdakini el üstünde taşımaya kalkıyorsanız fazla lafa gerek yok,anadoluda ''kapı aha orada'' anlamı çıkar.

efe058 29.11.2007 15:26

[QUOTE=Gogol;279586]Pardon özür dilerim,
Bende 50 ye yakın siteye üyeyim,
Acaba ismi geçen şahıs ve şahıslar herhangi bir sivas ve sivasspor derneğine üyelermi,
Sivas ve sivasspor için herhangi bir iştirakleri veya net bir dille aynı yardımları olmuşmu,
Benim amacım sid.. yarışına girmek değil,sadece bir defalığa spor gazetesinde verilen görev icabı üye olmak sonrasında ise bu konuyu unutmak dahada önemlisi, ya görmezden geliyorsunuz yada işinize gelmez bir şekilde üstü kapalı olarak SİVAS'ı ve SİVASLIYI tehdit eden imalarını görmezden gelmek.
[COLOR="Red"]Bakıyorum ve okuyorum ki Sivassporlular olayın hep kötü tarafına odaklanmış.Size galiz kötü kelimelerle yorum yazsaydım Sivas'ın sadece internet portallarında değil sokak duvarlarında bile ismimi anacaktınız(!)[/COLOR]

Şu kırmızı ile belirttiğim cümlesinde ise,maalesef bir sivaslıyı aşağılamak,hor görmek,ucuz insanlarla düşüp kalkmasını ima etmek,buda yetmezmiş gibi kendisini ulaşılmaz biri olarak göstermekten başka birşey değildir.
Kırmızı ile belirttiğim cümşesini zat-ı muhterem in,bir daha dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
Eğer tehdit,aşağılama,hor görme karşısında karşınızdakini el üstünde taşımaya kalkıyorsanız fazla lafa gerek yok,anadoluda ''kapı aha orada'' anlamı çıkar.[/QUOTE]

Sagıdeğer Gogol,zaten benimde anlatmak istediğim sizin tehdit,aşşağlama ve/veya horgörme olarak algıladığınız cümleleri benim Sivaslıdan yana olma,Sivaslının sahip çıkmamasına olan tepki ve Sivaslıya olan saygı olarak algılamamdır. Horgören insan Sivasspor'un taraftar sitesine üye olmaz hatta böyle bir sitenin varlığından bile haberdar olmaz dı ki iddianıza göre gazete görevlendirmiş açıkçası bu pek mantıklı gelmedi bana.İki hafta önce yazılmış bir köşe yazısı için hangi gazete yorumcusunu görevlendirir ve gitte şu Sivaslıların sitesine bir mesaj yaz der bu olacak iş değil. Kişi değer verdiklerini düşünür,eleştri getirir daha iyi olması için çaba sarf eder. Şahsi düşüncem Cevdet beyde Sivaslıya ve Sivasspor'a değer verdiği için siteye üye olmuş ve mesaj yazmış. Ben bunu böyle algılıyorum ve keşke diğer spor yazarlarıda sitemize ilgi gösterse burada yazılıp çizilenleri okusa Türk futboluna daha çok katkı sağlarlar.
Dışlamayalım sahip çıkalım ki faydalı olabilelim,hareket alanımız genişlesin...

ibrahim58 29.11.2007 15:47

BİZ KENDİNİ TARAFSIZ MEDYALIK YAPTIĞINI ZANNEDENLERE EN GÜZEL CEVABI MAÇLARIMIZDA VERİP ŞAMPİYON OLMALI YADA İLK ÜÇE GİRMELİ VE ONLARI MORT ETMELİYİZ.UNUTMAYALIM Kİ BAŞARI ÇOK MEŞAKKETLİ BİR YOLDUR.BİZİM TAKIMIMIZA DESTEĞİMİZ SONSUZ.BAŞARILARIMIZ DAİM OLUR İNŞALLAH.ŞİMDİ TARAFTAR OLARAK SİVASSPORA LAYIK OLMALIYIZ.ÇÜNKÜ TAKIMIMIZ BUNU FAZLASIYLA HAKEDİYOR

nuri_58 29.11.2007 15:52

[QUOTE=izmirliyiğido;279578]ayrıca tüm sivaslılara
şampiyon sivasspor
:)[/QUOTE]

saol gardaş inş izmir takımlarıda süper lige çıkar:)

M.A.Serhat 29.11.2007 18:20

-->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Gönül şampiyonu Sivas

Çok satma, gündemi oluşturma, herkesin dilinde ve kaleminde olma, ilgi, taraftar" diye diye yıllar geçti. Ne diyor bazı çok bilmişler! "Anadolu'dan şampiyon çıkmaz!", "Böyle diye diye engellemedik mi, biz kimi der kimi gösterir kimi yazarsak o şampiyon olur!" Peh, peh! Klasik terane: "Şampiyon üç büyükten çıkar" Bu konuda hepimizin eteğindeki taşları dökme vaktidir."Aşçı değişse de yemek aynı yemek, yeter!" Futbolumuzun yeni renklere, farklı isimlere ihtiyacı var artık. Yetmiş milyonluk ülkede yaşıyoruz, bunun da kırk beş milyonu Anadolu'da ama şampiyon çıkaramıyor. Futbolumuz artık dar alanda paslaşmaktan bıktı; yeni şampiyon, farklı renk istiyor. Doldurma bir ligde, hep bir yerlere gelip toslayan takımlar, gözyaşı birikimlerini hiç kupaya dönüştüremedi, sevinç yumağı olamadı. Artık öyle olmasın, Anadolu şampiyon çıkarsın. Vizyonda bir başarı var: Sivasspor. Gümbür gümbür geliyor... Başında Mecnun Otyakmaz başkanı görüyorsunuz. Örnek duruşu, vakarı ile kimseye sataşmadan, sporu spor görerek, takımının kurumsallaşmasının yanında başarı çıtasını en üste taşıyarak örnek bir portre sunuyor bize. Kendilerini alkışlıyorum. Hiç kimsenin cesaret edemediği cesurca bir karar aldı ve genç hoca Bülent Uygun'u takımın başına getirdi. İşte başarının reçetesini arayanlara en güzel gösterge. Başkalarının başarısızlığını küçültenlere, kendi yakınlarının başarılarını cüceleştirenlere şamar gibi cevap: Bülent Uygun! Kısıtlı imkânlara rağmen, hem kariyerini, hem gönül derecesini yükseltiyor. Şimdiden şampiyon onlar, gönüllerimizin baş köşesinde. Türkiye 5. şampiyonunu bekliyor, uygun adım marş marş!

[B]yazdığınız yazının altıda üstüde bu.aslında size fazlada yüklenmek istemiyorum.
ama şunu hiç bir zaman unutmayın;bizler bu takım var oldukça her zaman yanındayız,isimlerimiz veya yaptıklarımız ön planda olmasa bile takımımızı her zaman destekledik ve destekleyeceğizde.
yazdığınız yazıya gelince sivasspora ve başkanımıza yapmış olduğunuz övgüler çin teşekkür ederiz.fakat bu yazı için bizden bekletinizi halen anlamış değilim.
size iş hayatınızda başarılar dilerim.[/B]

Gogol 29.11.2007 19:12

[QUOTE=efe1058;279599]Sagıdeğer Gogol,zaten benimde anlatmak istediğim sizin tehdit,aşşağlama ve/veya horgörme olarak algıladığınız cümleleri benim Sivaslıdan yana olma,Sivaslının sahip çıkmamasına olan tepki ve Sivaslıya olan saygı olarak algılamamdır. Horgören insan Sivasspor'un taraftar sitesine üye olmaz hatta böyle bir sitenin varlığından bile haberdar olmaz dı ki iddianıza göre gazete görevlendirmiş açıkçası bu pek mantıklı gelmedi bana.İki hafta önce yazılmış bir köşe yazısı için hangi gazete yorumcusunu görevlendirir ve gitte şu Sivaslıların sitesine bir mesaj yaz der bu olacak iş değil. Kişi değer verdiklerini düşünür,eleştri getirir daha iyi olması için çaba sarf eder. Şahsi düşüncem Cevdet beyde Sivaslıya ve Sivasspor'a değer verdiği için siteye üye olmuş ve mesaj yazmış. Ben bunu böyle algılıyorum ve keşke diğer spor yazarlarıda sitemize ilgi gösterse burada yazılıp çizilenleri okusa Türk futboluna daha çok katkı sağlarlar.
Dışlamayalım sahip çıkalım ki faydalı olabilelim,hareket alanımız genişlesin...[/QUOTE]

Şimdi zatı şahaneleri muhterem'in site içi aktivitilerine beraber gözatalım.
[COLOR="Red"]CEVDET ÜNÜVAR
Sivasspor-1
Tecrübe Puanı: 0 [/COLOR]

Gazetede yazıyı yazma tarihi 15 kasım 2007
Sivasspor com'a üye olma tarihi 15 kasım 2007
Gazetesinde yazı yazma aralığı haftada bir,yarım sütün üzerine
Üye olduğu tarihden sonra sitede,bir tek yazılım olarak katılımı dün bir kez ve sitayiş ile dolu,
Fikir beyan etmişmi,olumlu kılacak bir özeleştri yapmışmı hayır.
Bu sitede tanışdığı,fikir alışverişinde bulunduğu biri varmı oda yok zira site geneline çapulcu tayfası gözüyle bakması bunun ispatı.

İşin doğrusu şudur,bu hafta yani 15 kasım tarihi itibariyle gündem SİVASSPOR,gündeme dair bir yazı yazayım,sonra o takım taraftarları,var olan site yöneticileri,mümkünse kulüp yönetimi beni arasın,degerim katlansın,maksadıyla yazı çıkış tarihi itibariyle siteye üye olmak,o gün içerisinde5 dak. bir sörf yapayım çıkayım,aradan geçen süredede çıt çıkmayınca bir gideyim,sitede ne olup bitmiş bakayım,yine birşey göremeyince zıvanadan çıkan zati muhterem basar kalayı ve ufakdanda tehdid içeren yazısına sizlerin balıklama atlaması komik,komik olduğu kadar bu bilgilere ulaşmadan yazmanızda bir o kadar basitlik içeriyor.

Yukarıda zatı muhteremin nick bilgilerini bir daha gözden geçiriniz,
Onun iması bu siteye benim kadar ünlü giremez demesine,derim ki bu siteye mecnun başkandan,a.latif şener'e,belediye başkalarımızdan diger kesimlere birbirinden şahsiyetli karakterli kişiler,girmekde hatta görüş beyan etmektedirler.

Birde,sizin :''Sitemize,zahmet etmiş,buyurmuş,misafire hakaret vari yazılar yazmayın'' anlamına gelen mesajlarınızı kendim ve abircan nicli hemşerimiz adına sormak istiyorum,sitede görev ve yetkileriniz nedir? ögrenebilirmiyim.Zahmet olmazsa.

CEVDET ÜNÜVAR 29.11.2007 21:44

--->: -->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

[QUOTE=M.A.Serhat;279668]Gönül şampiyonu Sivas

Çok satma, gündemi oluşturma, herkesin dilinde ve kaleminde olma, ilgi, taraftar" diye diye yıllar geçti. Ne diyor bazı çok bilmişler! "Anadolu'dan şampiyon çıkmaz!", "Böyle diye diye engellemedik mi, biz kimi der kimi gösterir kimi yazarsak o şampiyon olur!" Peh, peh! Klasik terane: "Şampiyon üç büyükten çıkar" Bu konuda hepimizin eteğindeki taşları dökme vaktidir."Aşçı değişse de yemek aynı yemek, yeter!" Futbolumuzun yeni renklere, farklı isimlere ihtiyacı var artık. Yetmiş milyonluk ülkede yaşıyoruz, bunun da kırk beş milyonu Anadolu'da ama şampiyon çıkaramıyor. Futbolumuz artık dar alanda paslaşmaktan bıktı; yeni şampiyon, farklı renk istiyor. Doldurma bir ligde, hep bir yerlere gelip toslayan takımlar, gözyaşı birikimlerini hiç kupaya dönüştüremedi, sevinç yumağı olamadı. Artık öyle olmasın, Anadolu şampiyon çıkarsın. Vizyonda bir başarı var: Sivasspor. Gümbür gümbür geliyor... Başında Mecnun Otyakmaz başkanı görüyorsunuz. Örnek duruşu, vakarı ile kimseye sataşmadan, sporu spor görerek, takımının kurumsallaşmasının yanında başarı çıtasını en üste taşıyarak örnek bir portre sunuyor bize. Kendilerini alkışlıyorum. Hiç kimsenin cesaret edemediği cesurca bir karar aldı ve genç hoca Bülent Uygun'u takımın başına getirdi. İşte başarının reçetesini arayanlara en güzel gösterge. Başkalarının başarısızlığını küçültenlere, kendi yakınlarının başarılarını cüceleştirenlere şamar gibi cevap: Bülent Uygun! Kısıtlı imkânlara rağmen, hem kariyerini, hem gönül derecesini yükseltiyor. Şimdiden şampiyon onlar, gönüllerimizin baş köşesinde. Türkiye 5. şampiyonunu bekliyor, uygun adım marş marş!

[B]yazdığınız yazının altıda üstüde bu.aslında size fazlada yüklenmek istemiyorum.
ama şunu hiç bir zaman unutmayın;bizler bu takım var oldukça her zaman yanındayız,isimlerimiz veya yaptıklarımız ön planda olmasa bile takımımızı her zaman destekledik ve destekleyeceğizde.
yazdığınız yazıya gelince sivasspora ve başkanımıza yapmış olduğunuz övgüler çin teşekkür ederiz.fakat bu yazı için bizden bekletinizi halen anlamış değilim.
size iş hayatınızda başarılar dilerim.[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Navy"]Sevgili kardeşim;
Öncelikle seni tebrik ediyorum.Herkes konuşmuş sen yorumu koymuşsun.Fakat;"Beklentinizi anlayamadım" sözlerini garipsedim.Hiç bir beklentim yok;olamaz da.Sadece yazdıklarıma güzel sözler beklemek gibi insani bir beklentim oldu-o konuda da ısrarcı değilim;canınız sağolsun-Şimdiye kadar 200 isim,60 kulüp onlarca konu ismi bu köşeye(PLATFORM)taşıdım,gerek duyarsan sana telefon numaralarını verir bu yorumları bir beklenti ile mi yazdığımı öğrenebilirsin.Sivasspor elde ettiği başarısı ile bu yazıları yazdırıyor.Tarihin onu yazdığı gibi.Başarılı olursa "kör" bakmayacağı gibi.Sivasspor daha çok güzel yazı ve yorumlara konu olacaktır.Birden Fenerbahçe,Beşiktaş ve Galatasaray olsun demek o takımlara da haksızlık olur.Hepinize selamlar...[/COLOR][/B]

CEVDET ÜNÜVAR 29.11.2007 21:52

[QUOTE=Gogol;279701]Şimdi zatı şahaneleri muhterem'in site içi aktivitilerine beraber gözatalım.
[COLOR="Red"]CEVDET ÜNÜVAR
Sivasspor-1
Tecrübe Puanı: 0 [/COLOR]

Gazetede yazıyı yazma tarihi 15 kasım 2007
Sivasspor com'a üye olma tarihi 15 kasım 2007
Gazetesinde yazı yazma aralığı haftada bir,yarım sütün üzerine
Üye olduğu tarihden sonra sitede,bir tek yazılım olarak katılımı dün bir kez ve sitayiş ile dolu,
Fikir beyan etmişmi,olumlu kılacak bir özeleştri yapmışmı hayır.
Bu sitede tanışdığı,fikir alışverişinde bulunduğu biri varmı oda yok zira site geneline çapulcu tayfası gözüyle bakması bunun ispatı.

İşin doğrusu şudur,bu hafta yani 15 kasım tarihi itibariyle gündem SİVASSPOR,gündeme dair bir yazı yazayım,sonra o takım taraftarları,var olan site yöneticileri,mümkünse kulüp yönetimi beni arasın,degerim katlansın,maksadıyla yazı çıkış tarihi itibariyle siteye üye olmak,o gün içerisinde5 dak. bir sörf yapayım çıkayım,aradan geçen süredede çıt çıkmayınca bir gideyim,sitede ne olup bitmiş bakayım,yine birşey göremeyince zıvanadan çıkan zati muhterem basar kalayı ve ufakdanda tehdid içeren yazısına sizlerin balıklama atlaması komik,komik olduğu kadar bu bilgilere ulaşmadan yazmanızda bir o kadar basitlik içeriyor.

Yukarıda zatı muhteremin nick bilgilerini bir daha gözden geçiriniz,
Onun iması bu siteye benim kadar ünlü giremez demesine,derim ki bu siteye mecnun başkandan,a.latif şener'e,belediye başkalarımızdan diger kesimlere birbirinden şahsiyetli karakterli kişiler,girmekde hatta görüş beyan etmektedirler.

Birde,sizin :''Sitemize,zahmet etmiş,buyurmuş,misafire hakaret vari yazılar yazmayın'' anlamına gelen mesajlarınızı kendim ve abircan nicli hemşerimiz adına sormak istiyorum,sitede görev ve yetkileriniz nedir? ögrenebilirmiyim.Zahmet olmazsa.[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]
Beyninin sadece yüzde onunu kullanmak bu olsa gerek.Provakatif şeyler yazınca Sivassporlular seni daha çok mu sevmiş oluyor.Buradan yazıyorum bu arkadaşınız gerçek bir "Sivasspor düşmanı" Seni o minik dünyanla başbaşa bırakıyorum.[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26.