![]() |
--->: SİVASLI ÜNLÜLER
sayamıyacağımız kadar sivaslı ünlü var.....bu söylediklerimiz yaklaşık 400 gibi heralde...
|
Celalettin Cerrah'a Sivaslı,Sakaryalı,Ispartalı,Konyalı dendi ama biyografisine girdiğiniz zaman Konya Akşehirli olduğu anlaşılıyor.Ben de şimdiye kadar Sivaslı diye biliyordum.Türkücü Nur Ertürk de Sivaslı.Zaman zaman programında kendisi de söylüyor.
|
ismail yk sivas doğumlu...bakabilirsiniz:
İsmail-yk 1980 doğumlu olup 1996 yılında da yurtseven kardesler grubuna katılıp müziğe atılmıstır.yurtseven kardesler 5 kisidir. En kücükleri İsmail Yk' dır.Almanya' da doğup büyümüştür. Ama Sivas kökenlidir. Doğduğu günden beri elinde sazlar, udlar, kemanlar varmış. Yanı o zamandan beri müziğe önem vermiştir. Burcu yengeç olup tip olarak yakışıklı bır kişiliğe sahiptir. Kıyafetıne gelince tarz giyınmektedir. Dans hareketlerine gelınce ders almamıs. Yurtseven kardesler düzenlemıstır.müyap ödülerinden ismail-yk listede 4. Sırada olup 542.967 kaset satmıstır.ismail-yk çocukları cok severmıs.ilk klipleri; halayımız bitmesin adlı sarkıdır.ismail-yk yurtseven kardesler grubundan ayrılıp kendı kasetını ortaya çıkarmıstır. 1. Kasetı şappur şuppur adlı kasetınde toplanmıstır.bu bırıncı kasetıne olmasına rağmen bu kadar satması olağan üstü birsey .bu kasetınde 16 sarkı bulunmaktadır. Bu sarkıların sözü ve müziği ismail-yk ve fatih a.b.b. Ye aittır.düzenlemesi yurtseven kardeslere aittir.bu sarkılardan kendisine ait olan klipler 5 tanedir.sonra yurtseven kardesler bır araya gelıp sevdalıyım adlı halay klibine cekmistirr.cd si of anam ofda toplanmistir ŞAPUR ŞUPURLA BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALAMIŞ BUNU BOMBA BOMBA İLE DEVAM ETTİRMİŞTİR ŞAPUR ŞUPURLA BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALAMIŞ BUNU BOMBA BOMBA İLE DEVAM ETTİRMİŞTİR burak |
-->: SİVASLI ÜNLÜLER
Tülin Şahin (Sivaslı Cindy)
Sivaslı Hadise Cılgın Sedat... |
[B][CENTER]BENCE SİVASLI OLMALARI ÖNEMLİ DEĞİL SİVASA SİVASSPORA KATKISI OLANLAR BENCE ÖNEMLİDİR.[/CENTER][/B]
|
[B][COLOR="DarkOrange"]CELALETTİN CERRAH SİVASLI DEĞİL ONUN YARDIMCI SİVASLIDIR. AMA ŞU AN DA HALA AYNI GÖREVDE Mİ BİLMİYORUM[/COLOR][/B]
|
beni yazmayi unutmusunuz :D..................
|
BÜYÜKAĞA BURALI AMA CERRAH BURALI DEĞİL
|
şansal'ın hikayesi uzun aslen düzceli ama sivas doğumlu bu arada ben düzceliyim demiyor ben SİVAS'lıyım diyor
|
FEYZULAH ARSLAN;ANTALYA EMNİYET MÜDÜRÜ
Kendisi has ve has SİVAS'lıdır |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |