![]() |
--->: İLK YARININ KRALI SİVAS
Hakaktan sivasimada bu basari yakisir Bütün hemsolarimi cani gönülden desteklerinden dolayi tesekkürler ikinci yarida dahi iyi bir sivassporla daha güzel galibiyetlikler ve şampiyonluk bekliyoruz Sevgilerimle...
|
Allah razı olsun bizi çok mutlu ettiniz
|
şuan ağlıyorum sevinçten. saolun ter döken futbolcu,teknik ve idari kadro ve her zaman yanında olan hemşerilerim!!!
|
Yıllar sonra Anadoluda ikinci kez lider olma başarısını gösteren sivasspor takımını içten kutluyorum.
|
Birinci ligde oynadığımız bu üçüncü sezonda böyle bir başarı sivassporumuz adına gerçekten gurur verici, yönetiminden teknik heyetine kadar tüm teknik kadroya sonsuz tşklerimi sunuyorum
|
bu mutlu tablo hep sürsün sivasa daha güzel yerler ve maclar layiktir biz geldigimiz yer ve konumda yada gelecegimizde kaprisi olmayan onurlu bir takimiz onun icin 2 mac alip havaya girenler utansin mesela fener. sivasima basarilar ve tebrikler diliyorum
|
Sivasspor ligin ikinci devresi kacinci olur sizce
[B][COLOR="DarkRed"]Sivassporumuz ligin ikinci devresi icin benim görüsüm ilk 5e girer insallah vede uefa kupasina katilir diye düsünüyorum.Ligin ilk devresi göstermis oldugu yüksek perfonmas ile vede ikinci devrede ayni sekilde ligi götürecgine inaniyorum bence ilk 5 olur diyorum.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: İLK YARININ KRALI SİVAS
HELAL OLSUN SİZLERE HERŞEYE LAYIKSINIZ BİNLERCE TEŞEKKÜRLER YİĞİTLER YİĞİDOLAR ..BAŞKANIMIZDAN TESİSLERDEKİ GÖREVLİLERE KADAR HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..ŞİMDİ DESTEK ZAMANI HAYDİ YİĞİDOLAR HAYDİ SAYIN VALİM BİZLER HAZIRIZ BİR YAZIYLA MAAŞLARDAN PARA VERMEYE..İTİRAZ EDEN SİVASLIYIM DEMESİN..DESTEK YOKSA SEVİNÇ YOK GURURLANMA YOK DEVAMINI İSTİYORSAK SONUNA KADAR DESTEK TAM DESTEK..HERYERDE HERZAMAN EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSSSSSS.
|
-->: İLK YARININ KRALI SİVAS
[B]Kralda biziz, Padişahda
**********************:D:D:D[/B] |
Beyaz Kırmızı ANADOLU YILDIZI
YİĞİDOLAR GELİYOR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:28. |