SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ALKIŞLARLA GÖNDERECEĞİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15476)

puar 03.01.2008 14:11

--->: KARANFİLLİ KARŞILAMA

gururumuz var şerefimiz var...olmayanlar utansın :)

degırmendereli6 03.01.2008 14:12

herkese nasıp olmaz trabzonlu olmak ulkumuz goktekı sancak bız allah ın onunde egılırız ancak trabzonluyuz ıste o kadar

Del Piero 03.01.2008 14:17

tamam trabzonlusunuz şöylesiniz böylesiniz tamam koçum artık buradan ayrılın kendi sitenizde anlatın kendinizi bırak kendi kendiniz methetmeyi bırakta başkarı sizleri övsün öyle olun ki bizler sizi övelim...

aynı bizi görmezden gelen eyyamcı basın gibi bak şimdi bizi dillerinden süşüremiyorlar koçum biz YİĞİDO adını boşuna almadık hadi sende bu layık olmaya çalış kendi çöplüğünde öt burada değil

EyüphanAydın 03.01.2008 14:22

[B]Bence Mükemmel Bir Uygulama Utansın Bence Tranzonsporlular.Helal OLsun Sayın Bülent Hocam[/B]

Üni-Ç58 03.01.2008 14:33

Şurda Trabzonluların yaptığı muhabbetleri okuyup gülüyorum lafta herkes icraat yapar maç günü geldiğinizde görüşürüz aynı kale arkasındayız rahat olun.

ülküm58 03.01.2008 14:36

karanfil atıp alkışlamam ben trabzonu futbolcularımıza yaptıklarını unutamıyorum alayına isyan inadına sivas

merkez_emre 03.01.2008 14:51

valla o ortamda bulunmayan ve olaydan sonra bir telefon bile acmayıp durumumuzu sormayan hiç kimse bana sunu sunu yap cicekle karsıla diyemez hakkı yok...

arkadaslarda belli ki yonetımın verdiği otobuslerle gelerek hava atıcak galiba aynı bizim macda 2000 bilet dagıtıldıgı gibidediğim gibi
'' Sürdüğün Sefa Kadar Değil Çektiğin Cefa Kadar Taraftarsın''

Sivaslı yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmaz !!!.

sinan-58 03.01.2008 15:11

-->: KARANFİLLİ KARŞILAMA

herkes hakettiği gibi karşılanır eğer gelirler efendi efendi nasıl futbol oynanır izler giderlese ses etmeyiz ama sivasa gelip bize en kuçuk bir hakarette bulunurlarsa olacaklardan sorumlu olmayız herkes hakettiği ilgiyi görür cumartesi günü 4 eylül otelinin önünde takımınızı karşılarız hakettiği gibi

ofgurleyuk78 03.01.2008 15:19

-->: --->: KARANFİLLİ KARŞILAMA

[QUOTE=degırmendereli6;293065]200 bıne gerek yok kardesım bız gıdecezya yeter alyına yetrız[/QUOTE]

Ne kadar terbiyesiz saygısız insanlarsınız siz. Biz sizi karanfillerle karşılamağa çalışıyoruz siz edepsizlik ediyorsunuz. Uşağım Sivas'ı haritadan silmeğe dünyanın gücü yetmedi de senin gibi iki sümüklü mü silecek. Hadi işine kolay gelsin ortalığı da germeyin.

yeniceri_can 03.01.2008 15:41

[QUOTE=degırmendereli6;293060]insan değiliz trabzonluyuz alayına gıderız[/QUOTE]

insan oldugunu kabul etmeyen bir varlık işte kaale almayın :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:09.