SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   7. YILIMIZ KUTLU OLSUN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16019)

KIZILCAN 21.01.2008 09:55

--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

Bilgisayarı açar açmaz önce Sivasspor.com sitesine girerim.Haberlere bakar,yiğidoların mesajlarını okurum.Gerektiği zamanlarda ben de biriki birşeyler yazarım.Bu site gerçekten bağımlılık yarattı bende.
Sitenin kurulmasında ve şu andaki faaliyetinde emeği geçenlere,Sivasspor'la ilgili olsun,olmasın bildiklerini bizimle paylaşan,buraya taşıyan,bu siteyi ziyaret eden ve yorumlarını ekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyor,tüm yiğidoları kucaklıyorum...

SenSetik 21.01.2008 09:58

--->: -->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;304435]inşallah hep beraber 70.yılı da kutlarız[/QUOTE]

o biraz zorda torunlara vasiyet edersek olur :))
sen belki görebilirsin ama o günleri....

Gökdeniz 21.01.2008 10:17

sitemizin 7. kuruluş yıldönümümü kutlarım

Yigido_Burak 21.01.2008 10:32

[B]Nice 7 Senelere Diyorum.Rüstü Elmasada Sewgı Saygılarımızla Tesekkür Ediyorum. ßöyle ßir Platforma Sahip Oldugu Ve Kurdugu İçin ßiz Sivaslıları ßir Araya Getirdi ßu Platform Sayesinde Nice 7 Deil nice 70 Senelere Diyorum..!ßaşarılar[/B]

FurkaN 21.01.2008 10:45

-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

[B]Öncelikle daha nice 7. yıllara diyerek başlayalım...

Bu sitenin açılmasında öncülük eden ve siteyi kuran Rüştü ağabeye teşekkürler... Böylesi bir siteyi kurup Sivaslı'ların hizmetine kazandırıdığı için... Ardından da site yöneticilerine teşekkür ederiz, bizlerin kahırlarını yıllarca çektikleri için...

[url]www.sivasspor.com[/url] bizler için sadece bir futbol sitesi değil aynı zamanda hemşehrilerimizle tanışıp, yeni dostluklar kurduğumuz bir adres... Bu site sayesinde çok kaliteli ve iyi insanlarla tanıştım... İnşaallah daha uzun süre burada birlikte oluruz... Bize bu güzelliklere yaşatan Rüştü ağabey ve ekibine teşekkürler...[/B]

Dağcı 21.01.2008 11:06

NİCE YILLARA

Rüştü Abi sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizleri net ortamında buluşturup bu güzel birlikteliğe sebep oldun ya, Allah ne muradın varsa versin.

Bildiğim kadarıyla hiç bir reklam ve sponsorluk almadan bu hizmeti gönüllü olarak veriyorsunuz. [B][COLOR="Red"]Bu zaman da kim yapar bunu; sadece bir Sivas ve Sivasspor sevdalısı[/COLOR][/B]...

Daha iyiye ve daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşmak dileği ile nice hayırlı senelere...

babayavuz 21.01.2008 11:12

-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

kendimi okadar sansli kabul ediyorumki nedenine gelince bu guzel sitenin uyelerinden biriyimde ondan allah herkese nasip etsin bu guzel sitenenin kurulmasinda ve bu gunlere ulasmasinda emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler daha nice yillara .

nL58 21.01.2008 11:43

Nice 7 yillara..Insallah bu sitede sampiyonluk ssevinclerinide paylasacagiz..

metins 21.01.2008 11:44

sitenin kurulmasında emek sahıbı olan herkese teşşekkur edıyorum yiğidoların buluşma adresi oldu ve bunun için tam destek hep destek

metins 21.01.2008 11:45

bide hattı faturalı olup mesaj atanlara çok teşekkür ederim devamını dilerim bide köntörlü olsaymış keşke

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47.