![]() |
--->: MAÇIN ARDINDAN
Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...
|
yensende yenilsende gönlüm seninle SİVASSPOR
helal olsun hepinize |
[COLOR="DarkSlateGray"][B]Erdemliğin bütün özelliklerini gösteren hocamıza bu kadar eksiğe rağmen özellikle 2-1 den sonra rakip takımı boğan oyuncularımıza tüm hava muhalefeti ile stadyumu dolduran cefakar yiğidolar taraftarını, Basına yansıyacak şekilde Sivasımıza yakışan misfirperverliği gösteren yönetimimizi buradan tebrik ediyorum. Biz bu maçta sadece yenilgi yada yenilgiler almadık. Biz diğer takımlar gibi uzun süre süper ligde mücadele etmedik. Ben dahil bir çoğumuz bulunduğumuz konumu rüyamızda bile görsek inanmazdık. Biz bu ekibe inandık, inanıyoruzda. Galipken boyunlarına sarılır kutlar, mağlubiyet halinde de sırtlarını okşar teselli ederiz. Eski Fenerli Fenerbahçeye maç vermez. Maçı nasıl verecek. Gidecek onca adama ekmek parasını bu işle kazanan 20 küsür kişiye ben eski fenerliyim bu maçı verinmi diyecek. Bırakalım bu işleri. Hocamız baştada dediği gibi erdemliğini göstermiş ve mesuliyeti üzerine almış. Bende kendi payımda üzerime alıyorum Neden 5 mesaj değide 10 mesaj göndermedim diye. Onun için sevgili arkadaşlarım lig daha uzun bir maraton. Bizim paramız yok Norveçlerden ayakkabı krem getirecek kadar. Bizde elma sirkesi var marketlerde ucuz.. Bu şartlarda bu kadar eksiğe rağmen bu kadar oluyor. Rakibimiz tebrik eder Şampiyonlar liginde başarılar dilerim. Kalın sağlıcakla[/B][/COLOR]
|
arkadaşlar sezonun en kötü maçını çıkardık.sahanın azizliğide bizi etkiledi.ya bu kadar şanssız gollerde yenmez ki.neyse o formayı üstüne geçiren herkesin canı sağolsun.bülent hocayıda her seferinde hayranlıkla dinliyorum.ya bu adam sivasspor için bir velinimet sivassporu onsuz düşünmüyorum.bu gün olmasa bile yarın bizi bir başarıya ulaştırır.
|
-->: MAÇIN ARDINDAN
oncelikle tum sivassporlulara geçmiş olsun..onumuzde daha 14 maç..her maçı kazanacağız diye bir şey yok..takımımız medyanın baskısını kaldıramadı galiba..bu yenilgi onumuzdeki guzel gunlerin habercisidir..yeterki inancımızı kaybetmeyelim..sonuna sonsuza dek sivasspor..gerisi hep yalan...iyi akşamlar..
|
başka bişey demiyorum ya bülent hocanın dediği tek şeye katılıyorum taraftar olamamışsınız.sizi yenen takımı nasıl tebrik edersiniz ya böle şeymi olur okey mi oynuyoz tavlamı arkadaşlar allah belasını versin fenerin demedikten sonra çooook beklersiniz şampiyonluk.
|
[QUOTE=fatihada58;310397]başka bişey demiyorum ya bülent hocanın dediği tek şeye katılıyorum taraftar olamamışsınız.sizi yenen takımı nasıl tebrik edersiniz ya böle şeymi olur okey mi oynuyoz tavlamı arkadaşlar allah belasını versin fenerin demedikten sonra çooook beklersiniz şampiyonluk.[/QUOTE]
ya kardeşim milleti suclayıp durma zaten herkezin canı sıkkın??? |
Sayın Bülent hocam sen hiç canını sıkma bir maç kaybetmekle ligin sonu gelmiyor,mühim olan ligin sonunu iyi bitirmek.Bizler sizlere canı gönülden inanıyoruz.Sizler güzel işler yaptınız.Bizleri onurlandırdınız.Sizlerle gurur duyuyoruz.Rabbim yolunuzu açık etsin.Üzülmeyin gevşemeyin bu iş olacak.Sizlere güvenimiz tam.
|
Bir yenilgi ile yıkılacak değiliz. ama bir hafta boyunca sürekli demeç verildi.. atv'de izledim. hoca açık açık fenerli olduğunu söyledi. daha sonra ntv de bir açıklamasını izledim. yenilsekte bu herşeyin sonu falan değil diye açıklama yaptı..
bu açıklamaları birleştirince ben bunda art niyet ararım arkadaş.. takıma taktik diye birşey verilmemiş.yenilmekten ziyade resmen ezildik ya.. bana en çok bu koydu.. maç izlediğim yerdeki insanlar takımımız ile alay etti. mahalle takımı dediler. gereken cevabı verdim ama bizi bu duruma düşürenler utansın. başka bir takıma yenilse bu kadar çok üzülmezdim.. ne diyelim içimizdeki fenerlilere helal olsun. bir hafta boyunca ortamı çok guzel hazırladılar. helal olsun sizlere... |
[QUOTE=puar;310399]ya kardeşim milleti suclayıp durma zaten herkezin canı sıkkın???[/QUOTE]
BEN KİMSEYİ SUÇLAMIYORUM YAHU NEDEN BÖLE YAPIYORSUNUZ.SEÇİN ŞU NİCKLERİ FB GS BJK İLE İLGİLİ OLANLARI ÇIKARIN MİSFİR ÜYELER HARİÇ.SONRA BURDA TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKÜLÜYOR.BU ARADA KİMSENİN MORALİ BENİMKİ KADAR BOZUK OLAMAZ DEMİRLERİ TEKMELEMEKTEN AYAĞIMI SAKATLADIM.SATAŞACAK YER ARADIM.NEYSE YA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN 3 KİŞİ VARDI UMARIM HALA AYNI DÜŞÜNÜYOLARDIR. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:15. |