![]() |
--->: UĞUR YILDIRIM SİVAS`TA
2-3 ay yokmu yoksa 2-3 ay oynamama ihtimali mi yok anlayamadım valla ve bu uğur frikik ustası heerenven de oyanayan uğrumu
|
Sivasporumuza hayırlı olur inşallah.
|
ne diyelim hayirli ugurlu olsun. keske kasimpasanin fransiz golcüsünü alabilseydik.konya kapti adami tam bizim isimize yarayacak bi tipte forvetti balilinin yoklugunda cok isimize yarardi.insallah alinacak golcu o tipde bi oyuncu olur
|
Hayırlı ugurlu olsun.. bu transfer gelecege yatırım seklınde düsünülmüş...
|
TÜM SİVAS CAMİA SINA HAYIRLI OLUR İNŞ BAŞKANIMIZ HER ZAMAN Kİ GİBİ ÇOK GÜSEL KONUŞMU MAŞŞALLAH NAZAR DEĞMESİN TÜM CAMİAYA
|
[QUOTE=Nihat71;312804]Nerede kırık dökük var onu alıyorlar, sonrada adı transfer yaptık oluyor. Ya bunlar üstün zekalı; yada ben birşey bilmiyorum.[/QUOTE]
[CENTER][I]sen birsey bilmiyorsun O dedigin kisi frikik ustasi secildi Nasil bir futbolcu oldugunu arastir ondan sonra yorum yap! Yönetim birsey biliyorki aliyor_ Bu Güne gelebildiysek dedigin o kirik dökük transferler ve yönetim sayesinde[/I][/CENTER] |
bence çok güzel futbolcu ama antepte oynayamadı sakatlıgı düzeldigi zaman sivasspora faydalı olacak buna inanıyorum...
|
[I][CENTER]Hayirli Olsun yeni futbolcumuz ben cok umutluyum yeni transferden[/CENTER][/I]
|
TAM SÜPER OLDU...............
:D |
--->: -->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da
[QUOTE=CK58;312767]Niye alınır maliyeti düşük olduğu için lig bir sözondan ibaret olmadağı için kailteli bir futbolcu olduğu için tüm bunlar göz önünde bulundurularak 2 ay oynamaması önemli olmadığı düşünülüp alınmıştır isabetli bir transfer olmuştur şahsi kanaatim[/QUOTE]
evet arkadasımız cok dogru söylüyo hatta bülent hoca bunu baskanlada konusmus oda tamam ilerisi için iyi olur demiş.. hayırlısı görecez bakalım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:54. |