![]() |
-->: SAMBACI ANTRENMANDA
Mutlaka iyi bir futbolcudur bülent hoca onu uzun zamandır takip ediyor olamlı inşallah iyi calışıp takıma uyum sağlar
|
--->: -->: SAMBACI ANTRENMANDA
[B][CENTER][QUOTE=altuntas58;316337]Mutlaka iyi bir futbolcudur bülent hoca onu uzun zamandır takip ediyor olamlı inşallah iyi calışıp takıma uyum sağlar[/QUOTE]
Katılıyorum Mehmet Abi;) Zaten Bülent Hocamız Şu Ana Kadar Aldığı Tüm Futbolcuları, İzleyerek,Bilerek,Aylar Öncesinden Görerek Yapmıştır.Takımımıza Tekrar Tekrar Hayırlı Olsun.Takıma Faydalı Olacağina İnanıyorum:)[/CENTER][/B] |
--->: SAMBACI ANTRENMANDA
[B][COLOR="DarkRed"]HAYIRLI UGURLU OLSUN ***INSALLAH SIVASSPORUMUZDA BASARILI OLUR.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
inşallah hayırlı bir transfer olur
|
bu oyuncu super hollanda liginden taniyorum tam bize gore
|
[QUOTE=sivaslitaner58;316439]bu oyuncu super hollanda liginden taniyorum tam bize gore[/QUOTE]
mücadele güzü nasıl ayakta durabiliyomu bize ayağa kafasını uzatacak topcu lazım inş hayırlı olur.. |
merak konusu bi futbolcu forvette inş faydalı olur çünkü o bölgede sorun vardı hadi hayırlısı
|
ya ben bu adamı araştırdım biraz ama cokta parlak görünmüyo yani mehmet yıldız ve cvetkov dan cok daha kötü en azından
|
inş. ilk golünü gaziantep karşısında atar
|
INSAALLAH [COLOR="DarkRed"][U][I][B]SIVASSPOR[/B][/I][/U][/COLOR]
icin hayirli olur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:33. |