![]() |
--->: AKIN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
MAÇI İZLERKEN İŞTE BU OLMADI DEMİŞTİM AKIN SON HAFTALARIN BAŞARILI İSMİ BAZI MAÇLARDA TAKIMI AYAKTADA TUTTU. BU HAFTAKİ MAÇTA AKINI ARAMAYIZ UMARIM...
|
-->: AKIN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
BOŞ YERE KART GÖRÜYOLAR ABİ.................
|
[B]Akın'ın Sarı Kart Görmesi Hepimizi Üzdü....
Ancak O Kadar Dakikadır Görmeyipte 90.Dakikada Görmesi Büyük Bir Kayıptır. En Büyük Üzen Olayda Maçin Bitmesine Az Bir Dakika Kala Görmesidir. Ama Olsun Sivasspor Gerçekten Geniş Çaplı Bir Takım Açığını Kapatacaktır.[/B] |
[QUOTE=gala86;328017]akin ne yapdin bu önemli haftalarda sana ihtiyamcimiz cok olacak ve sen gereksiz yere sari kart görüyorsun, insallah ders olur[/QUOTE]
ya akın yicez şimdi golleri ya üfff ya |
-->: AKIN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Arkadaşlar petkovic Bursaspor macında yedekte bekliyordu sakt felan değil ben gözüle gördüm mac öncesi takıla birlikte sahaya ısınma hareketlerine katıldı hatta biz acaba kaleye petkovicmi gececek dedik yine akın gecti yani petkovic hazır olmaya bilir ama sakat değil kaleciden yana bir sorunumuz yok bizi aslında hiç bir sorunumuz yoktur ancak eksiğimiz vardır deplasman maclarında Sivassporumuzu yanlız bırakıyoruz bursaspor macında bizlere ayrılan yerleri doldurduk tamamen doluydu bu doluluk her macta olmalı başka sivasspor yok lütfen hep beraber sahip cıkalım
|
[B]Bir Maçta Bir İsim Eksikse Maç Hayırlı Olmaz.![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07. |