SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BU NASIL SİVASLILIK? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17897)

sivassporummm58 08.04.2008 15:41

--->: BU NASIL SİVASLILIK?

[QUOTE=catamite;346511]Bir insanın sivaslı olması sivassporu tutacağı ya da tutmak zorunda olduğu anlamına gelmez! Bizim kalbimizde tek takım war doğduk beşiktaş büyüdük beşiktaş.. Bunu kimsenin eleştirmeye hakkı yok.. Memleketimizin takımını destekleriz ama hiç bir zaman hiç bir takımı beşiktaşımızdan önde tutmayız tutamayız.. Siz kırmızı beyaza gönül vermişsiniz biz siyah beyaza memleketler aynı ama rıhlar renkler farklı.. Bunu eleştirme hakkını kimsede görmüyorum..[/QUOTE]

Sen bir adresini versene bana gelip bir çayını içeyim nerde oturuyorsun sen burası sivas ise burada sivas takımını tutacan ve gelip de buraya ben beşiktaşlıyım diye konuşmayacan o zaman ben sivaslıyım demeyecen tamam mı koçum...

üçyıldız58 08.04.2008 15:48

içimizdeki hainlere sesleniyorum ben inönüde sivas maçını izlerken tüm sivaslılara ağıza alınmayacak küfürler ettiler bana değil şahsıma değil sivaslılara yapıldı bu küfürler şimdi sen çıkacaksın bu takımlara bu sitede destek olacaksın buna söylenecek kelimeyi terbiyem el vermiyor sana tavsiyem bu siteye girmee git o takımların sitesine girr bir dahada sivaslıyım demeee zira benn senin gibi sivaslılardan utanıyorumm

İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLAR BİRAZDA BİZİM TAKIMLARIMIZI TUTSUNLAR

myway 08.04.2008 15:50

-->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

[B][QUOTE=üçyıldız58;346600]içimizdeki hainlere sesleniyorum ben inönüde sivas maçını izlerken tüm sivaslılara ağıza alınmayacak küfürler ettiler bana değil şahsıma değil sivaslılara yapıldı bu küfürler şimdi sen çıkacaksın bu takımlara bu sitede destek olacaksın buna söylenecek kelimeyi terbiyem el vermiyor sana tavsiyem bu siteye girmee git o takımların sitesine girr bir dahada sivaslıyım demeee zira benn senin gibi sivaslılardan utanıyorumm

İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLAR BİRAZDA BİZİM TAKIMLARIMIZI TUTSUNLAR[/QUOTE]

dur ben soyleyim kardesim en hafifini..

Bu en hafifi geri yanini da siz dusunun
[COLOR="Red"]
Sivasli ayilar Istanbulda ne arar[/COLOR] diye bagirdilar..

Sonrada cikip Sivasli Kartallar diye grup kurarlar..

Yazik....

[/B]

BOUN 08.04.2008 15:53

Sevgili Yiğidolar sevgili Sivassporlular, her kütüğünde Sivaslı yazan Sivassporlu olacak diye bir şart yok, adam takım tutmuyorum, futboldan nefret ediyorum veya ilgilenmiyorum diyebilir, saygı duyarız.

Ancaaaaak, bir adam hem Sivaslı olacak hem futbolla ilgilenecek ve hem de Sivassporlu olmayacak, bu nedir biliyor musunuz? Şuursuzluktur, şahsiyetsizliktir, tam olarak da embesilliktir. Şimdi bu forumda gezinen üçbüyültülmüş yalakası birileri çıkıp diyecek ki ''Ya hu tamam şuursuzuz, şahsiyetsiziz ama bu embesilliği nerden çıkardın?'' Embesilsiniz çünkü BJK-Sivas maçında üzeri siyah-beyazlıların Sivas tribünündeki kardeşlerimize 'Sivaslı ayılar İstanbul'da ne arar?' şeklindeki seslenişlerini anlamlandıracak, yorumlayacak, değerlendirecek ve tepki koyacak kadar zihni gelişiminizi tamamlayamamışsınız. Böylesilere psikoloji terminolojisinde embesil denir.

Bir sözüm de gerçek Sivassporlulara: Üç kişi de olsak üç bin kişi de olsak üç milyon kişi de olsak biz burdayız, sadece ve sadece Sivassporluyuz, Sivassporu seviyoruz, Allah'ın izniyle hep burada olacağız. Çürük elmalara, şuursuzlara, şahsiyetsizlere ve embesillere ihtiyacımız olmadığını burdan ilan ediyorum. Bizler sadece ve sadece Sivasspora gönül vermiş olanlar, lütfen biz kendimize bakalım, elimizden geldiğince bu takıma destek olalım, maçlarına gidelim, orjinal ürünlerini satın alalım, elimizden ne geliyorsa onu yapalım.

Unutmayın üç büyültülmüşler için Türk futbolu değil sadece kendi çıkarları vardır. Onlar kendi menfaatleri için gerekirse birbirlerini ve daima Anadolu takımlarını ezerler. Geçen hafta FB-Kayseri maçında FB'nin yerinde diğer iki büyültülmüş, ve Kayseri'nin yerinde diğer gariban Anadolu takımları olabilirdi. Bu gün Kayseri'nin hakkı yenir yarın Sivas'ın hakkı yenir. Bütün bu gerçeklere rağmen hala akıllanmayıp idiotça sevdalanma numarası çeken Sivaslılar varsa onlara söyleyeceğimi söyledim, devam etsinler...

Son olarak her eline FB, BJK, GS bayrağını kapanın veya formasını giyenin sokağa çıkamadığı bir şehir kültürü, bilinci ve ortamı oluşturmuş olan Trabzon, Bursa ve Eskişehir'e burdan takdir hislerimi gönderiyorum. Buralardan öğreneceğimiz daha çooook şey var Yiğidolar.

Ayakbağı üç beş çapulcuya dolaşıp tıkanmak yok, kendimizi eğitmeye, geliştirmeye ve Sivassspor'a desteğe devam!

GrP_GARDAŞLAR 08.04.2008 16:01

-->: BU NASIL SİVASLILIK?

orada bulunan tüm sivas lıları kınıyorum.onların sivaslı olduğundan da şüpheliyim..lanet olsun.

üçyıldız58 08.04.2008 16:15

SEN BİR SİVASLILIĞI TARİF ETSENDEE ÖĞRENSEK GARDAŞŞŞ HAA NE DERSİNN
BENİM BİLDİĞİMMM SİVASLII TOPRAĞINI HEMŞERİSİNİ VATANINI MEMLEKETİNİ SİVASINI SİVASLA ÖZLEŞMİŞ UĞRUNA SAYISIZZ ŞEHİTLER VERİLMİŞ SİVASSPORUNU SATMAZ.
SEN NASILL BİRRR VARLIKSINKİ BEŞİKTAŞ TARAFTARININ SİVASLILARAA YAPTIĞI HAKARETİ ELEŞTİRMİYORSUN BURDAAA BENİMM CANIM HEMŞERİLERİMİNN YAZDIKLARINI ELEŞTİRİYORSUNN.
TRABZONDAN BURSADAN ANKARADAN KAYSERİDEN KONYADA TÜRKİYENİNN DÖRT BİRR YANINDAN DESTEK VAR DEYİP SEVİNİRKENN İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ UNUTMUŞUZZ.

kasko 08.04.2008 16:23

-->: BU NASIL SİVASLILIK?

yaw gidin arkadaşlar bunlar sivaslı değil ...............

hemso58 08.04.2008 16:25

1- bir insanın nufus kagıdında sıvas yazıyo dıye ıllakı sıvasımı tutması gerekıyor (Hayır) kı benım nufus cuzdanımda eskısehır yazıyor.ama yıllardır sıvasta oturuyorum..
2-sıvaslı kartallar polarını gıye adamların cogu sıvaslı degıl ordakı amac sıvaslı olan besıktaslıları gostermek degıl sıvasta ıkamet edıpte besıktası destekleyenlerı gostermektır onların bır olusumudur..adam baska memlekettengelmıstır ama o poları gıyer cunku besıktaslıdır
3-bır besıktas husumetıdır gıdıyor fb denıldımı akan sular duruyor aynı syelerı onlarda yapıyor ama onlara bırsey yok.neden onlar besıktaslı degıl..

kasko 08.04.2008 16:30

-->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

[QUOTE=hemso58;346617]1- bir insanın nufus kagıdında sıvas yazıyo dıye ıllakı sıvasımı tutması gerekıyor (Hayır) kı benım nufus cuzdanımda eskısehır yazıyor.ama yıllardır sıvasta oturuyorum..
2-sıvaslı kartallar polarını gıye adamların cogu sıvaslı degıl ordakı amac sıvaslı olan besıktaslıları gostermek degıl sıvasta ıkamet edıpte besıktası destekleyenlerı gostermektır onların bır olusumudur..adam baska memlekettengelmıstır ama o poları gıyer cunku besıktaslıdır
3-bır besıktas husumetıdır gıdıyor fb denıldımı akan sular duruyor aynı syelerı onlarda yapıyor ama onlara bırsey yok.neden onlar besıktaslı degıl..[/QUOTE]

Ha şunu bileydin bunlar sivaslı değil işte olamamışlar olamazlar da ayrıca burada tek takım tutulur o da sivas başka takım yok bunu kafana sok

alem_halil 08.04.2008 16:34

ister sivaslı olsun siterse sivaslı olmasın bizim memleketin ismini kullanmaları çok ayıp...gerçi statda o pankartı açtıktan sonraki sivas taraftarlarından işittikleri onlara yeter artar bile eğer o lafları kaldıra biliyorlarsa varsın tutsunlar....şuan taraftar olarak oluşum aşamasındayız inş daha iyi olacağız...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28.