SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18043)

eyuphulagu 25.04.2008 00:12

--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz

[QUOTE=bahadır erdem;353735][B][COLOR="Blue"]SİVAS SEYİRCİSİ 2007-2008 SEZONUNDA ŞU ANA KADAR 6000-

7000 ORTALAMAYI YAKALAYABİLMİŞ.

TARAFTAR BU HALDEYKEN BİLE MAÇA İLGİ GÖSTERMİYOR.

35-40 BİN KİŞİLİK STADIN NE FAYDASI OLACAK.[/COLOR][/B][/QUOTE]
arkadaşım biz bu stadı sadece bugün için değil gelecek için istiyoruz.şuan ki stat uefa standartlarına uymuyor.40 yıl önce yapılan stadımızın ömrü bitti.istediğin kadar makyaj yap köy stadından modern stat olmaz.g.s,kayseri statlarını çok mu dolduruyor ki yeni stat yapıyorlar.kayseri ve g.s. açılanan son rakamlara göre bu yıl 10-15bin seyirci ortalamasıyla oynuyorlar.buna rağmen yeni stat yapımına başladılar.yeni stat yapmayı düşünen konya,trabzon,denizli,antalya,bursa,rize ninin seyirci sayısı sivasspordan çok mu fazla.ortalama 5-10bin seyirciye oynuyorlar.unutmadan ankara b.ş.bel,şu anda 25bin kişilik yeni yaptığı, yeni kent asaş stadında oynuyor.ankara b.ş.beld. de 1-2bin seyirciye oynuyor.buna ne dersin?lütfen yeni stat konusunda SİVAS'A VE SİVASSPOR'A DESTEK OLALIM.ARTIK GEÇMİŞLE YAŞAMAYALIM GELECEĞE YATIRIM YAPALIM.

rsimsek 25.04.2008 00:26

ÖNCELİKLE BÜTÜN TİRİBÜNLERİN ÜZERİ KAPATILMALI

yigidoo 25.04.2008 00:29

Sükrü saracogul sitatina bakin ya Kayserini yeni yapilan sitadina,
bagirmaya gelincede sormak isterim kac kisi bagriyor ki??
yakin olunca oyunucularin formasindanmi tutacaksiniz ?
su anda takim iyi gidiyor.Allah göstermesin ki seneye iyi baslamadi bu takim o zaman ne olacak ??
sizlerde adiniz gibi biliyorsunuzki Türk toplumunda hos göru biraz az bu konularda !! hep ben yeneyim baskasi yenmesin var.
bence iyi arastirmak gerek.en uygunu bulmak gerek cok para yatirilacak buraya.

mermerbey 25.04.2008 01:51

tribünün sahaya yakın olması lazım.rakip oyuncu kafasını çevirdiğinde gözümüzün içini görmeli.bu tür stadlar dans ettirir rakip oyuncuları.ancak korku dansı.

furky.b 30.04.2008 12:37

Yeni Stadium ve Alisveris Projesi

Arkadaslar Yeni yapilacak stadiumun ve alisveris projesinin bir kac fotograflari var(adi nedeniyorsa bilmiyorum)

Ben acikcasi hic begenmedim ve hayallarimdeki gibi bir stad degil.. yine 2 tribunun ustu kapali 2 arka nin ustu acik..

Stadiumdan fazla Alisveris merkezine Onem verilmis sanki

Zaten Bulent Uygun 2-3 ay da bitebilir bu stad ve Sampionlar Ligine Hazir Olur, Yani Artik Siz Dusunun..

gormek icin :

[U][url]www.bulentuygun.com.tr[/url][/U]giriyorsunuz..
Orda [U]Projelerim[/U] 'e Tikliyorsunuz
Ve Ondan Sonra : [U]Stadium ve Alisveris Merkezine Tiklyiorsunuz[/U]..

kraft 03.05.2008 23:51

--->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi

yeni bir stadın yapılması cok ii olur ama bu sehrımıze yakısacak biçimde olması daha guzel olur hem kapasitesi biraz daha artırılsın bence

etzel1967 04.05.2008 00:14

ben beğendim...statlar büyük maliyet isteyen yatırımlar...bu maliyeti ancak alış veriş merkezleri amorti edebiliyor...avrupanın bir çok stadında var bu...doğrusu da bu zaten...şaşırmamak gerek...

K4r_Tugrul 04.05.2008 00:14

-->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi

[B]koşu sahası olmasında ne olursa olsun

maçı kale arkasında 50metre arkadan izliyoruz. Bağırsakta ses yeterince gitmiyo.[/B]

Lx_58 04.05.2008 00:20

bence olmuşken en iyisi olsun hersene stad yapılacak degil 1 kere olur

ertugrulss 04.05.2008 00:26

-->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi

bencede gayet hoş neyi var kimde var böyle stat üç büyükler hariç yakışır bize keşke olsa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:41.