![]() |
--->: İstanbul Anadolu Yakası Halı Saha Maçı
Arkadaşlar.Halı saha maçımızı yer olmadığı nedeniyle haftaya ertelemek zorunda kalıyoruz.Bu durum için hepinizden özür dileriz.
|
galatasaray maçına kaldı o zaman.daha iyi olur.sağlık olsun.
|
[QUOTE=GuNaY;352454][B]Tanju bence maçı ileri bir tarihe alınki sayı netleştikten sonra 1 hafta kadar önce haftasonu için yer ayırtma sorunu olmasın,[/B][/QUOTE]
[QUOTE=tanju_58;354167]Arkadaşlar.Halı saha maçımızı yer olmadığı nedeniyle haftaya ertelemek zorunda kalıyoruz.Bu durum için hepinizden özür dileriz.[/QUOTE] OSMAN GÜNAY BAŞKANIMIZ SÖYLEMİŞ.TECRÜBESİNE GÜVENEREK TAMAM DİYEREK UYULSAYDI BU TÜR AÇIKLAMA YAPILMAZDI.SAĞLIK OLSUN DİYORUM.NE GÜZEL BİR MAÇ YAPACAKTIM.ANCAK DİĞER HAFTA ARTIK İZLEMEYE GELİRİM.BİRDE GS MAÇINI İZLERİZ ARTIK HEP BERABER. OSMAN GÜNAY BAŞKANIMIZDA GELİRSE SEVİNİRİM.BİR ÇAY BORCUM VARDI.İKİDE OLABİLİR.YADA KARŞIDA BİR MAÇ DÜZENLERSENİZ BEN DE GEÇEBİLİRİM. |
İYİ HERKEZE BAŞARILAR DİLİYRUM BURADAN
|
[B]yaaa bende birazdan çıkacaktım yola iyiki bakmışım siteye...[/B]
|
[B]Arkadaşlar Bu Maç Ne Oldu..!!:)
Yeterli Bilgileri Verirseniz Sevinirim..:D[/B] |
MERHABA ARKADAŞLAR BİZ KARŞI YAKADANIZ HİSARÜSTÜNDE OTURUYORUZ BELLİ BİR SAAT OLURSA MESALA CUMARTESİ AKŞAM 23.00-24.00 ARASI TAM TAKIM GELİRİZ YANİ 7 KİŞİ YER FARKETMEZ ARABAMIZ VAR.
|
-->: İstanbul Anadolu Yakası Halı Saha Maçı
İYİ Bİ TAKIM OLUŞTURUNDA DEPLESMANA MAÇA GELELİM
|
arkadaşlar cumartesi saat 20:21 arası halı saha maçı almak istiyorum,oynamak istermisiniz :)
|
ben oynamak isterim seve seve çekeriz sivasspor formalarımızı oh be
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:52. |