SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Cola Turka SİVASSPOR bardaklarımızı isteyelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18129)

5858ismail3535 30.04.2008 19:57

--->: Cola Turka SİVASSPOR bardaklarımızı isteyel

4 BÜYÜKLERİN BARDAKLARI DİOO AMA TRABZON SPOR BÜYÜK DEĞİLKİ EN BÜYÜK SİVAS AMA SİVASIN BARDAĞI NİE YOK ACABA

yerliturkuaz 30.04.2008 19:59

[B][QUOTE=albina58;353056]Arkadaşlar,burda bizi,kendimizi eleştirmekden bıktım vallahi.Her zaman muhalif gibi yazıyorum,şimşekleri üzerime topluyorum.
Liğ tv den maçlarımız yayınlanmadığı zaman,bas bas bağırdık,LİĞ TV ye mail-ler atalım,dikkat çekelim ki bizim maçlarımızı yayınlasınlar diye.Şimdi net olarak hatırlamıyorum,adı SULTAN olacakdı galiba,LİĞ tv'den yetkili hanımefendi ile konuşmuştum.Onun cevabı bana çok ilginç geldi'' Siz şikayet ediyorsunuz ama,bizde arz talep dengesi mevcut,hem sivasspor taraftarından aşırı derecede istek gelmiyor,hemde fanatik taraftarlık abonesi sıralamasında yer almıyorsunuz bizim kayıtlarımızda'' dedi.Yani,bir trabzonspor'un 50 000 adet,fanatik kayıtlı abonesi bulunmaktadır.
COLA-TURCA dan ise benzer zorlukları görmekteyim,daha önceden başlatılan kampayalarımızda maalesef,ne hesab no larına para yatırmak nede SMS lerden mesaj çekmek gibi taraftarlarımızın katılımcılığını öne çıkarak projelerde,hemşeri topluluğumuz hem körü hemde fodul u oynamaktadır.[/QUOTE]

DOSTUM ÜÇ BÜYÜKLER SEVDASI OLDUĞU SÜRECE BU BÖYLE DEVAM EDER VE BİZLERİNDE BİŞEYLER YAPMASI GEREKİR NE BİLEYİM GALTASARAY MAÇINDAN SONRADA TOPLANALIM GALİBİYETİ KUTLAYALIM VEYA BAŞKA BİŞEYLER...

EVET Bİ ŞEKİLDE BUNU YAPMALIYIZ NEDEN BİZİM BARDAĞIMIZDA VERİLMESİN....[/B]

muraji 30.04.2008 20:08

bunlarin gozunde at gozlugu var mallarini turkiyenin 4 bir yaninda satarlar ama sponsorluga gelince gidip cok ihtiyaci olan gs ye olurlar eeeee menfaat dunyasi

Del Piero 20.05.2008 18:14

[QUOTE=merkez_emre;353039]tatangaların sıtede bununla ılgılı bır topıc vardı adamlar ınadına 2 kapak alıp cola turkanın bayisinen gidio ''tuttugu takım'' sakaryanın bardaklarını istiyorlarmıs hani reklamda '' tuttutun takımın bardagı hedıye '' diyor ya

ama konuyu bosuna acmıssın abisi eğer aklın kesıyorsa sivaslıların buyuk bı katılım yapıcagını eyvallah...[/QUOTE]

üzülerek söylüyorum sen haklı çıkrın :( zaten biz sivaslılar hangi konuda birlik beraberlik içerisinde hakkımız istedik ki hangi konuda bananecilik yapmadık ki....

gerçi bizim sivaslıların %70 inin umrunda değildir onlar FB-GS-BJk bardaklarını alıyordur lanet olası yalakalar.

XXCakir58 20.05.2008 18:50

-->: Cola Turka SİVASSPOR bardaklarımızı isteyeli

iyi fikir. Bizimde Sivasspor bardaklarimiz olsun

fatih_bm 29.05.2008 16:19

Bende geçen gün gittim kapaklarımla beraber bakkala.İyice sinirlerim bozuldu geri döndüm.adam siz büyük takımmısınız dedi.Öyle 1 sene 4. olmakla büyük olunmaz dedi.Yaşça büyük olmasa küfür edecektim ama.Yiğitlik bizde kalsın dedim.Mail atalım bizde bardak istiyoruz.

titizyiğido 29.05.2008 16:22

boş verin ordan burdan geçinmeyelim takımımızla ilgili bi şey alacaksak gidip bizzat resmi bayilerden alalım kulubümüzde menfaatlensin

idhem 29.05.2008 16:25

[QUOTE=fatih_bm;373947]Bende geçen gün gittim kapaklarımla beraber bakkala.İyice sinirlerim bozuldu geri döndüm.adam siz büyük takımmısınız dedi.Öyle 1 sene 4. olmakla büyük olunmaz dedi.Yaşça büyük olmasa küfür edecektim ama.Yiğitlik bizde kalsın dedim.Mail atalım bizde bardak istiyoruz.[/QUOTE]

Aynısı benim başıma geldi.Adam ''size bardak ne lazım,gidin züccaciyeden alın'' dedi.Tepemin tası attı.Güya kafa buluyo kendi çapında.Seneye görecekler 4 büyüğü.

mustapha61 30.05.2008 14:52

Arkadaşlar trabzonsporlu olarak aranıza katıldım. Sivassporun destekçisiyim ama trabzonsporun büyüklüğünün tartışılmaması lazım. Tarih belli iz,yol,bütçe ekonomi belli lütfen. Anadolu takımı anadolu takımına sahip çıkmalı.

fatih_bm 02.06.2008 01:06

Başımdan geçen hikayeyi anlatmıştım.Geçen gün kapaklarımla Fb bardağı aldım ve yanlışlıkla bakkalın içinde elimden düşürmüş gibi yaptım.yerler hep cam oldu.Ayrıca Cola Turka sitesinede mail attım.Bizde bardak istiyoruz diye.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:50.