![]() |
-->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYO
[QUOTE=yeniceri_can;374535][B]ahmet eğer böyle konular açılmasını istemiyorsan karşıysan topice girme olur [B]biter.
Tatangalar bizim kardeşimizdir senin veya başkalarının olmayabilir.yazdıgın bütün mesajları okudum bi tane mesajında iyi niyetli birşey yok. konuyu açan mustafa biraz hatal yazmış çarşı marşı katmış. onun amacı zannediyorsam Sakaryasprun belediyenin elinden alınması için başlatılan imza kampanyasına destek vermemiz içindi. SivaSakarya gerisi palavra.[/B][/B][/QUOTE] ABİ Bİ YORUMU DÜZGÜN YAZAN ÇIKTI OLSUN HERKESE SAYGIM VAR İÇİMDEKİ SİVASAKARYA AŞKI BAMBAŞKA YILDIRAMAZ KİMSE AŞKIMIZ SONSUZA...! |
--->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!
lise!mustafa imzamı attım bende. Yaşasın [B]anadolu kardeşliği [/B]!
Ayrıca Çarşı-Çarşı deyip duruyorsunuz ne bu çarşı meselesi ya bizim çıbırlar parkını yıkıyolarya onumu diyonuz, anlamdım ki. Çarşı ne ki! |
Mustafa konunun amacı kardeşimiz Sakarya ya destek diye belirtseydin bu kadar yanlış anlama olmazdı ,ama ben yine de seni destekliyorum iyi niyetli olduğunu ve sitedeki çoğu arkadaştan daha çok SİVASSPORLU olduğunu, daha çok TARAFTAR olduğunu bildiğim için bence sorun yok ,,,
BURDA YAPILAN YORUMLARA BAKTIM VE BİR KONUDA ÜZÜLDÜM, MUSTAFA KARDEŞİMİZİN BAYA BİR ÜZERİNE GİDİLMİŞ ,,BU KADAR ÖNYARGILI OLMAYIN ÖNCE BİR TANIYIN ,,KARŞINIZDA GERÇEKTEN İYİ BİR TARAFTAR GÖRECEKSİNİZ ,, SANENE ONDAN SANANE BUNDAN MUHABBETİ ZARAR VERİR,, BİR DE MUSTAFA SAYGISIZ BİRİ DEĞİL ,,ÇOK EFENDİ BİR ARKADAŞIMIZ ÖYLE LANSE EDİLMESİN ,,KIRICI OLMAYALIM eğer kırıcı olmak istiyorsanız sitede birsürü gfb58,,çarşı58,ua 58 li var buyrun onlarla uğraşın..LİSELİ YİĞİDOLAR üyesi bir arkadaşımızı harcamayalım,, zor kazanıp bir çırpıda kaybediyoruz ,,,KAYBETMEYE LÜKSÜMÜZ YOK ,, >>>!!!MUSTAFA GİBİ 100 YİĞİDO OLSUN GERİSİ ONLARIN OLSUN!!!<<< |
Burada bu forumda diğer Anadolu takımlarının da sorunlarının tartışılması fikir alışverişinde bulunulması çok güzel ama lütfen çarşı marşı onları yazmayın buraya.köhne bizans takımlarıyla ilgili yazılar yazılmasın ya bize ne ya çarşıdan bize neeeeeee.
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA |
-->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYO
[QUOTE=€rol;374682]Mustafa konunun amacı kardeşimiz Sakarya ya destek diye belirtseydin bu kadar yanlış anlama olmazdı ,ama ben yine de seni destekliyorum iyi niyetli olduğunu ve sitedeki çoğu arkadaştan daha çok SİVASSPORLU olduğunu, daha çok TARAFTAR olduğunu bildiğim için bence sorun yok ,,,
BURDA YAPILAN YORUMLARA BAKTIM VE BİR KONUDA ÜZÜLDÜM, MUSTAFA KARDEŞİMİZİN BAYA BİR ÜZERİNE GİDİLMİŞ ,,BU KADAR ÖNYARGILI OLMAYIN ÖNCE BİR TANIYIN ,,KARŞINIZDA GERÇEKTEN İYİ BİR TARAFTAR GÖRECEKSİNİZ ,, SANENE ONDAN SANANE BUNDAN MUHABBETİ ZARAR VERİR,, BİR DE MUSTAFA SAYGISIZ BİRİ DEĞİL ,,ÇOK EFENDİ BİR ARKADAŞIMIZ ÖYLE LANSE EDİLMESİN ,,KIRICI OLMAYALIM eğer kırıcı olmak istiyorsanız sitede birsürü gfb58,,çarşı58,ua 58 li var buyrun onlarla uğraşın..LİSELİ YİĞİDOLAR üyesi bir arkadaşımızı harcamayalım,, zor kazanıp bir çırpıda kaybediyoruz ,,,KAYBETMEYE LÜKSÜMÜZ YOK ,, >>>!!!MUSTAFA GİBİ 100 YİĞİDO OLSUN GERİSİ ONLARIN OLSUN!!!<<<[/QUOTE] sagol abi beni birtek sen anlıyorsun zaten:mad::mad::mad: |
YA ARKADAŞLAR TAKMIŞSINIZ BİZENE ADAM SİZE SORUYO YENİ LİGE ÇIKMIŞLAR SİZİN TECRÜBENİZDEN YARARLANMAYA ÇALIŞIYO SİZ BİZENE OLURMU YA SİVAS LIYA YAKIŞIRMI ?
|
-->: --->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİ
[QUOTE=titizyiğido;374432]ne can borcu ya neymiş o bizi bilgilendirirmisin[/QUOTE]
SELAMLAR HERKESE KAN BORCU DEDİĞİ MUSTAFANIN OTOBÜSÜMÜZ SİVAS DEPLASMANINA GELİRKEN KAZA YAPMIŞTI HATIRLARSANIZ ONU SÖYLEMEK İSTEDİ HERALDE |
evet üzücü bi olaydı hatırladım, bilgilendim ama ilk açtığı konuyla bunun bi ilgisi yok
|
bizene çarşıdan ister kapatlsın ister kapatılmasın
|
alayına isyan ölümüne [COLOR="Red"]SAKARYA-[COLOR="SeaGreen"]SİVAS[/COLOR][/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43. |