SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tribün Şovdur (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20070)

özsivasli1903 02.08.2008 15:17

--->: Tribün Şovdur

vallaah sivasspor taraftari niye bi besiktas trabzon bursa gibi coskulu degil sivasa gelen takimlar ya ben buradan cekiniyom demeli...

sewaz58 02.08.2008 16:35

İnşallah tribünlerde bu sorun çözülür de Sivas'ı bir de tribünde gösteririz herkese...

YiğidoGençlik 02.08.2008 17:14

[B][COLOR="Red"]ağzı olan konuşuyor görücez Kayseri maçında.....[/COLOR][/B]

MustafaParlak 02.08.2008 19:06

[B]SİVASSPOR TARAFTARININ GÜCÜ BELLİDİR.

BİR YANDAN ÇEKİRDEK SESİ BİR YANDAN SİGARA DUMANI BİR YANDANDA BAGIRAN BİR TOPLULULUK SİVASSPOR TARAFTARINI OLUŞTURUR.

STADIN %55 OLUŞTURAN ÇEKİRDEK TARAFTARIDIR.
%35LİK KISMINIDA SİGARA İÇMEKLE MEŞGUL OLAN YİGİDOLAR KAPLAR.
GERİYE KALAN %10 KISIMDA GERÇEK TARAFTAR DİYE NİTELENDİRİLEN BAZI BAYANLAR TARAFINDANDA ''BUNLAR NE BÖYLE YA'' DİYE NİTELENDİRİLEN TARAFTAR TOPLULUGUDUR.BİZE DÜŞEN ENBÜYÜK GÖREV O YÜZDE %10 KISIMI DAHADA BÜYÜTMEK BAKIN SÖYLÜYORUM ÇEKİRDEKÇİ AZALTMIYACAGIZ %10 BÖLÜMÜ ARTTIRACAGIZ.BU ÇEKÜRDEKÇİLER ASLA BİTMEZ.[/B]

MustafaParlak 02.08.2008 19:08

[QUOTE=YiğidoGençlik;396640][B][COLOR="Red"]ağzı olan konuşuyor görücez Kayseri maçında.....[/COLOR][/B][/QUOTE]

SANADA KATILIYORUM...BİRDE KİM OLDUGUNUI BİLSEM AMETMİSİN SİNANMI MESUT REİSİNİZMİ KİMSİN SEN???:D

MustafaParlak 02.08.2008 19:10

[QUOTE=özsivasli1903;396610]vallaah sivasspor taraftari niye bi besiktas trabzon bursa gibi coskulu degil sivasa gelen takimlar ya ben buradan cekiniyom demeli...[/QUOTE]

[B]DEDİRT O ZAMAN ÇOK MU ZOR.ÖLDÜR BİRİNİ KORKSUNLAR KORKMAK ÖNEMLİ DEGİL SEN ONLARI FUTBOLUN KORKUYTMALISIN TARAFTARININ SES ETKİSİ İLE KORKUTMALISIN YOKSA BAŞKA TÜRLÜ KORKUTMAK KOLAY...[/B]

YigidoGenclik38 02.08.2008 19:42

EGER TRİBİNE GİTTİYSEN ELİNCE CEKİRDEKLE DEGİL BAYRAKLA FORMAYLA GİTTT TAKIMA DESTEK WER UYUMAYIN DESTEK LAZIMMMM HER ZAMAN SADECE BİR GRUP DEGİL HER KEZ BAGIRSIN DESTEK WERSİN ADIMIZ DUYULSUNNN

adres58 02.08.2008 19:43

[B]Arkadaşlar gurbetten gelerek Grbalj maçını izledim.. Stadyum harika gıpta ettim zemin düzelmiş ve biz Avrupada bir takım misafir ediyoruz. Yerlerimize oturduk. Şu yaşımda yerimde duramıyorum. Bağırıcaam kimsede çıt yok. Ara sıra Siiivaaaaasss (klişeleşmiş) bağırıyoruz o kadar. Maratonda ön tarafta 2 tane genç arkadaş ve yaşı benimle hemen hemen aynı bir arkadaşla beraber afedersiniz coşturmaya çalışıyor kıçını patlatıyor ama nafile. Kale arkasında bir gurup bişiler yapmaya çalışıyor ama cılız.

Şimdi ne yapmamız lazım. Oluşum şart. Eğitim şart. Nasıl bununda mı eğitimi olmalı demeyin. Olur arkadaşlar. Bakın C.Üniversitesinde bir çok arkadaşımızdan bişiler öğrenebiliriz. Hatta aslında bizde biliyoruz tezahüratları diyen arkadaşlarla üretip çalışabiliriz. Mesela haftada bir kaç gün toplanılıp antremanda şov maksatlı çalışma yapılabilir. Alternatif çok. Artık Tv de maç seyrederken arkadaşların benimle dalga geçmelerinden bıktım. O kadar sinirleniyorumki benim gibi çok gurbetçi gardaşlarımda böyledir tahminime göre.
Bakın bu günler elimizden uçup gittiğinde Süper ligdeki günlerimizi ararız bulamayız. Ne kadar coşkulu tezahürat o kadar takım ateşlenir Olay bu kadar basit...[/B]

SempaticH 02.08.2008 20:38

kardeşim sana katılıyorum bizim öğrenmemiz için çok eğitim lazım bunu da bil yani zor kardeş zor adam oturuyor bağıranıda susturuyorlar napacaz peki.?

sinan-58 02.08.2008 20:50

-->: --->: Tribün Şovdur

[QUOTE=erol_58;396324]hazırlayalım pankartları bayrakları meşaleleri 4 eylülü cehenneme çevirelim şaşırtalım rakipleri tek ses olalım boşuna dememişler yiğidolar toprağı deler taşı eridir[/QUOTE]

4 eylulde pankart asmak yasak meşalede sivasspor taraftarına yasak rakıp taraftara serbest

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07.