![]() |
--->: Sivasspor.com Buluşması
bak hele su jakobieen e ben orada iken bi bulusma ayarlasa idin ya:((
|
[B]Evlerinde pezuk-pancar turşusu olupta getirmeyenin gaynanası ölsün.
Hepside Gaynanadan kurtulmak isteyenlerden oluşan grupsa [COLOR="DarkRed"]cahar[/COLOR] geçmiş olsun:)[/B] |
Maalesef çok uzaklarda olduğum için bu güzel buluşmaya katılamayacağım.
Alacağınız olsun, benim Almanya' ya dönmemi beklediniz ve ben gittikten sonra yapıyorsunuz. Ama bidaha Sivas' a geldiğimde kesin böyle güzel bir buluşma isterim haberiniz olsun. Bidaha böyle bensiz yapmanıza izin vermem :) Sizlere hoş ve eğlenceli sohbetler dilerim. Tüm arkadaşlara selamlar |
jakobieen senden ricam beni de temsil et:))
|
Keşke bütün organizasyon ve buluşmaları sitede böyle duyuru şeklinde verse site yönetimi...
|
-->: Sivasspor.com Buluşması
DÜN MESAİ YAPTIK İNŞALLAH BU GÜN YAPMAYIZ
|
[QUOTE=jakobieen;398220][B][I]Sivas'ta bulunan ve tatil için Sivas'a gelmiş arkadaşlarımız ile tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirilecektir... Sizleride bu sohbette aramızda görmek istiyoruz...
[CENTER][COLOR="Blue"]tarih :[/COLOR] [COLOR="red"]08.08.2008 Cuma[/COLOR] [COLOR="blue"]yer :[/COLOR] [COLOR="red"]ethembey parkı[/COLOR] [COLOR="blue"]saat :[/COLOR] [COLOR="red"]18:00[/COLOR] Katılacak arkadaşlar bu başlıkta isimlerini yazdırmalıdırlar.. [/CENTER][/I][/B] [CENTER][B][U]Katılacaklar[/U][/B] [B][I][COLOR="Red"]1)[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]Jakobieen[/COLOR] [COLOR="red"]2)[/COLOR] [COLOR="royalblue"]Yiğiter187[/COLOR] [COLOR="red"]3)[/COLOR] [COLOR="royalblue"]Cahar[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="Red"]4)[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]anilcan213[/COLOR][/I][/B] [B] [COLOR="Red"]5)[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]merkez_emre[/COLOR] [COLOR="red"]6)[/COLOR] [COLOR="royalblue"]AhmetTuran90[/COLOR] [COLOR="red"]7)[/COLOR] [COLOR="royalblue"]Abdullah Duman[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]8)[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]Rallim58[/COLOR][/CENTER][/B] [B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Red"]9)[/COLOR] kewell[/COLOR][/CENTER][/B] [B][CENTER][COLOR="Red"]10)[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]turco58[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkOrchid"][B]Bedenen değil ama ruhen ve gönülen KALPDEN ordayım Muhabetiniz bol dostluğunuz pekin olsun ara sıra kulaklarımız çınlatın bizde dillerinizde ve gönüllerinizde olalım saygı ve sevgilerimle[/B][/COLOR] |
Gerçekten çok güzel bir düzenleme. Bende orda olmak isterdim belkide olabilirim ama tam belli değil. Şimdi ismimi yazdırıpta gelemezssem ayıp olur bu yüzden yinede her ihtimale karşı yazdormayayım. Size mahçup olmak istemem. Sizlere iyi eğlenceler inşallah dostluklar kurarsınız ve bu dostluklarda daim olur. Böyle bir düzenlemeden dolayı herkese teşekkürler. Ruhen ve kalben oradayım.
|
-->: --->: Sivasspor.com Buluşması
[QUOTE=stsy21;398669]bak hele su jakobieen e ben orada iken bi bulusma ayarlasa idin ya:(([/QUOTE]
sırf senin formayı vermemek için senin gitmeni bekledik :) |
-->: --->: -->: --->: Sivasspor.com Buluşması
[QUOTE=merkez_emre;398607]koordinasyon için bir salon ayarlarsan orda gelırız :D
sabahda olsa kros yapardık D: yaf insaf hafta ıcı neden yapıyorsunuz genelde boyle seyler pazar gunu olmamı ?[/QUOTE] valla emre bizde farkındayız ters bi vakit olduğunun ama öyle icap etti yapacak bi şey yok :) bi dahaki sefer daha uygun bi vakitte insallah.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:04. |