![]() |
selamlar
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Rüstü abi merhabalar
elimizin erdiğince yaptik bakalım beğenirsiniz umarım sampiyon sivas |
seninkide çok hoş olmus
|
Harbiden Gardas Her Gecen Gün Daha Profesyonel Ve Harika Oluyor... Elinize Kolunuza Sağlik...
|
CANIM SIKILDI Bİ WALLPAPER DAHA YAPAYIM DEDİM HEMENCECİK :smi:
ESAS WALLPAPERA DAHA VAR BİRAZ DAHA SABIR ::P ::P ::P BU WALLPAPERIN BOYUTUNU SİSTEM COK GORDU KABUL ETMEDİ BENDE BİRAZ GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ DEĞİŞTİRDİM.BU KONUDA BİZLERE BİRAZ DAHA YARDIMCI OLURSANMIZ SEVİNİRİM..!!! |
hala bu soruna cevap bulamadım..!!! birdaha resim yukleyemiyecekmiyim kapasite bence artmalı..!!
|
BU ARADA SOYLEMEYİ UNUTTUM RESİMLERİ BEĞENENLER İSİMİMİM ALTINDAKİ TERAZİYE TIKLAYIP PUANLARLARSA SEVİNİRİM... :idea:
|
[b]isyankar çalışmalrın çok iyi gidiyor masallah puan vermek yerine buraya yazmayı dah uygun buldum ben... bu arada asıl gelecek olan wallpaper'ida merakla bekliyorum... baya bir ugrasacaksın galiba ona... gerçi, bunlar bile zirveye yarışır bence :)[/b]
|
[QUOTE=gunay][b]isyankar çalışmalrın çok iyi gidiyor masallah puan vermek yerine buraya yazmayı dah uygun buldum ben... bu arada asıl gelecek olan wallpaper'ida merakla bekliyorum... baya bir ugrasacaksın galiba ona... gerçi, bunlar bile zirveye yarışır bence :)[/b][/QUOTE]
saolasın gunay fakat teraziyede tıklanmasını tercih ederim :smi: |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Bu Wallpaperide Ahmet Demir isimli arkadasimiz gönderdi.
Ahmet Demir gardas, emeklerin icin tesekkürler. |
kardes ellerine sağlık güzel olmus
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:50. |