![]() |
--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
Maç bileti 15 ytl sanırım yol parası olarak 35 ytl alınması çok değil mi? Ben de çok gelmek istiyorum hatta kadıköyde buluşup trenle gidip gelecektik ama dönüş te tren yok geç saat olduğu için. 50 ytl çok pahalı bence.
|
[B]sitede 50,000 uye var bunların da en kötü yarısı 25.000 i istanbuldan maca gıden 14 kişi gercekden baslıgı gorup bakıp cıkan isi olmadıgı halde kocaeılıne bıle gıdemeyen herkesle gurur duyuyorum...
simdi soruyorum taraftar konusunda atıp tutanlar gruplar birlessın sunu yapın bunu yapın diye atıp tutanlar var ya nerdesınz ??? sız kendınız bu takıma neler verdınız de emır verıyorsunuz ??size bu haklerı kım verıyor ?? hee pardon klavyeden yazmak kolay geliyor tabi icraata gelınce nerelerdesınız hani ? gecenlerde bir uyemız baslık acdı 1 ytl versın dedı sıtedıkıler sız bunlarna ne calısması yapacaksınızda kulube destek vereceksınız ??? bırakalım abi valla bılla bırakılım artık... gecen sene trabzon 1 macını vermedı sıvas macını verdı die dunya kadar maıl attılar obur hafta mecbur kaldı trabzon macnı verdıler??? sahte taraftarlardan kac tanesi mail attnız sivasspor ıcın ??? sizlerle gercekdn gurur duyuyorum Allah sizleri başımızdan eksık etmesin !!!! not : allah ızın verırse sivasdan gelıcez inşallah...biz kalkıp 900 km gelicez vede gelıp sesımız cıkmasada o atmosferde avazlar cıkana kadar bagırıcaz...siz istanbulda olup ısı ve durumu olmadıgı halde yanınızdakı kocaelıne gıtmeyenler nasıl ben sivassporluyum dıye ortalıkda gezip bizlere akıl vereceksınız cok merak edıyorum !!! [/B] |
[B]KOCAELİSPOR RAKİP TARAFTARA YANİ BİZLERE 650 - 700 BİLET AYIRMIŞTIR.
BİLGİNİZE.[/B] [B]BİLET 15 YTL. DİR. PERŞAMBE GÜNÜ BİLETİX BAYİLERİNDE DE SATILACAKTIR. YAKIN YERLERDE OTURANLAR DAHA KARLI.İTANBULDAN EN AZ 500 KİŞİ GİTMELİDİR.İNŞALLAH....[/B] [B]AYRICA POLİS TRİBÜNÜ OLMASI SAYIYI DÜŞÜRTMEKTEDİR.[/B] [B]AYRICA BİZLERDE CUMARTESİ GÜNÜNÜ BAHANE ETMEDEN ORADA OLACAĞIZ. İST DERNEK OLSUN SİVASTAN GELENLER OLSUN OMUZ OMUZA 3 PUANI GETİRECEK VE TAKIMIMIZI ETKİLEYECEK TEZAHURATLARLA GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ. KARDEŞLİK VE SİVASLIYA YAKISIR BİR ŞEKİLDE TAM DESTEK LÜTFEN.[/B] AKINCI YİĞİDOLAR |
[QUOTE=merkez_emre;403461][B]sitede 50,000 uye var bunların da en kötü yarısı 25.000 i istanbuldan maca gıden 14 kişi gercekden baslıgı gorup bakıp cıkan isi olmadıgı halde kocaeılıne bıle gıdemeyen herkesle gurur duyuyorum...
simdi soruyorum taraftar konusunda atıp tutanlar gruplar birlessın sunu yapın bunu yapın diye atıp tutanlar var ya nerdesınz ??? sız kendınız bu takıma neler verdınız de emır verıyorsunuz ??size bu haklerı kım verıyor ?? hee pardon klavyeden yazmak kolay geliyor tabi icraata gelınce nerelerdesınız hani ? gecenlerde bir uyemız baslık acdı 1 ytl versın dedı sıtedıkıler sız bunlarna ne calısması yapacaksınızda kulube destek vereceksınız ??? bırakalım abi valla bılla bırakılım artık... gecen sene trabzon 1 macını vermedı sıvas macını verdı die dunya kadar maıl attılar obur hafta mecbur kaldı trabzon macnı verdıler??? sahte taraftarlardan kac tanesi mail attnız sivasspor ıcın ??? sizlerle gercekdn gurur duyuyorum Allah sizleri başımızdan eksık etmesin !!!! not : allah ızın verırse sivasdan gelıcez inşallah...biz kalkıp 900 km gelicez vede gelıp sesımız cıkmasada o atmosferde avazlar cıkana kadar bagırıcaz...siz istanbulda olup ısı ve durumu olmadıgı halde yanınızdakı kocaelıne gıtmeyenler nasıl ben sivassporluyum dıye ortalıkda gezip bizlere akıl vereceksınız cok merak edıyorum !!! [/B][/QUOTE] bu başlığı görünce aynen senin gibi düşündüm abi.ama atıp tutan şahsiyetler artık hangi yüzle akıl vereceklerki bizlere.yazıklar olsun. gelen kişilerin ve bizlerin yolu açık olsun. |
[QUOTE=merkez_emre;403461][B]sitede 50,000 uye var bunların da en kötü yarısı 25.000 i istanbuldan maca gıden 14 kişi gercekden baslıgı gorup bakıp cıkan isi olmadıgı halde kocaeılıne bıle gıdemeyen herkesle gurur duyuyorum...
simdi soruyorum taraftar konusunda atıp tutanlar gruplar birlessın sunu yapın bunu yapın diye atıp tutanlar var ya nerdesınz ??? sız kendınız bu takıma neler verdınız de emır verıyorsunuz ??size bu haklerı kım verıyor ?? hee pardon klavyeden yazmak kolay geliyor tabi icraata gelınce nerelerdesınız hani ? gecenlerde bir uyemız baslık acdı 1 ytl versın dedı sıtedıkıler sız bunlarna ne calısması yapacaksınızda kulube destek vereceksınız ??? bırakalım abi valla bılla bırakılım artık... gecen sene trabzon 1 macını vermedı sıvas macını verdı die dunya kadar maıl attılar obur hafta mecbur kaldı trabzon macnı verdıler??? sahte taraftarlardan kac tanesi mail attnız sivasspor ıcın ??? sizlerle gercekdn gurur duyuyorum Allah sizleri başımızdan eksık etmesin !!!! not : allah ızın verırse sivasdan gelıcez inşallah...biz kalkıp 900 km gelicez vede gelıp sesımız cıkmasada o atmosferde avazlar cıkana kadar bagırıcaz...siz istanbulda olup ısı ve durumu olmadıgı halde yanınızdakı kocaelıne gıtmeyenler nasıl ben sivassporluyum dıye ortalıkda gezip bizlere akıl vereceksınız cok merak edıyorum !!! [/B][/QUOTE] AYNI ANDA YORUM YAPMIŞIZ.YAZINI ŞİMDİ GÖRDÜM. SENİN GİBİ PARLAK ZEKALI BİR İNSANLA ÇOK TANIŞMAK İSTEYEN KARDEŞİM VAR.AZ SAYI ÇOK SAYI FARK ETMEZ.BUNDAN SONRA GİDENLER KRALDIR.MAÇA BEKLER YOLCULUĞUNUZUN HAYIRLI OLMASI İÇİN ALLAHA DUA EDERİM. DERNEĞEDE BAŞARILAR |
[QUOTE=merkez-2;403470]AYNI ANDA YORUM YAPMIŞIZ.YAZINI ŞİMDİ GÖRDÜM.
SENİN GİBİ PARLAK ZEKALI BİR İNSANLA ÇOK TANIŞMAK İSTEYEN KARDEŞİM VAR.AZ SAYI ÇOK SAYI FARK ETMEZ.BUNDAN SONRA GİDENLER KRALDIR.MAÇA BEKLER YOLCULUĞUNUZUN HAYIRLI OLMASI İÇİN ALLAHA DUA EDERİM. DERNEĞEDE BAŞARILAR[/QUOTE] ustacım sorun kaç kişi gidecği değil. buradan atıp tutan o kadar insan varki.yok ben istanbuldayım görüyorum utanıyorum vs.vs. ama istanbulda kalan hemşehrilerimiz için deplasman sayılmayacak kocaeline gelenlerin sayısı ortada.ister istemez üzülüyoruz ve üzülerek söylüyoruz utanıyoruz. |
-->: --->: -->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
[QUOTE=omercoskun;403221]fotoğraf makinanı getirmezsen neden olmasın !!!:D:D:D[/QUOTE]
fotoraf makinam bozuldu gözün aydın tigana |
Dayı öğrencilere indirim yok mu??????
|
[QUOTE=BOZ_KURT_1453;403571]Dayı öğrencilere indirim yok mu??????[/QUOTE]
recep abiyi arayıp bilgi alabilirsin öğrenci indirimi elbette vardır herhalde :confused: |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;403381][COLOR="Red"][B]Maça gelecek olanların listesi[/B][/COLOR]
1= Recep YÜKSEL 2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ [COLOR="Red"][B]Bu arada veli Bircan (zaralısansar) senide bekliyoruz Giresundan [/B][/COLOR]çık gel[/QUOTE] [COLOR="Red"]13=yiğido_furkan[/COLOR] ekle recep abi ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:03. |