SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eğlence (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Ne Olmak Isterdiniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2062)

twity_58 06.09.2005 14:06

[QUOTE=badgirl]bi kelebek olsam uzun yıllar yaşamak isterim heralde
1 gun yetmez bana zaten özgürlük delisi biriyim az gelir 1 gun bana[/QUOTE]

zeynep ne ettın gız hem kelebek oluon hem de uzun yasamak istiyon olma sen kebelek fılan :D kebelekler de kısa yasayacaklarını bılıyorlardır herhalde hem sen 70 sene yasıon da noluyor kı :D

twity_58 06.09.2005 14:09

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][color=red][b]TURZİM BOLUMUNU BITIRIP LUKS OTELLERDE BARMEN OLMAYI COK İSTERDİM..[/b][/color][/QUOTE]
abim sana öle barmenlık yakısmazdı yaa oteller zıncırın olsa olur sende asalet var abı öle barmenlık hafıg kalır :D :D

1967_DERNEK_10UR 06.09.2005 14:13

[QUOTE=twity_58]walla yakısırdı tetıkcının kralı olurdun abi :D hiçbir tetıkcı elıne su dökemezdı[/QUOTE]
[b]İYİ Kİ DE OLMAMIŞIM SİVASSPOR TARAFTARI OLMAK HEPSİNDEN İYİ ...YİĞİDO OLUNMAZ YİĞİDO DOĞULUR..[/b]

5841 06.09.2005 14:17

Arkadaşlar Nedir Bu ? Kimi Tinerci,kimi Kumarbaz ,kimileride Dunyaya Geldigine Isyan Ediyor,yapmayin Yigidolar Bunlar Bizlere Yakişmiyor
Hayattan Zevk Almaya Calişin,mesleginizde Bir Yelere Gelmeye Calişin .gelecek Sizlerin Elinde Karatmayalim Dunyayi.gelecek Nesil Bizlere Kizmasin

GeCeVeMaVi58pRf 06.09.2005 14:56

valla ben dünyaya tekrar gelmek istemiyorum o yüzden bi fikrim yok...

5841 06.09.2005 22:53

[QUOTE=ultraSivas_58][b]TETİKÇİ OLMAK İSTERDİM...[/b][/QUOTE]
OLMADI GARDAŞ SANA YAKIŞMAZ.BILIYORUM BUNU ISTEMIYEREK YAZMIŞINDIR

GuNaY 08.09.2005 01:47

[QUOTE=ultraSivas_58][b]İYİ Kİ DE OLMAMIŞIM SİVASSPOR TARAFTARI OLMAK HEPSİNDEN İYİ ...YİĞİDO OLUNMAZ YİĞİDO DOĞULUR..[/b][/QUOTE]
[b]tetikci olsaydın ilk musterin ben olurdum.. :D ama yiğido olman daha bir güzel tabiki :D :D hepimiz aynı meslekteniz :D[/b]

RaP_BoY 08.09.2005 16:33

ben siwasta yada daha sessiz tinercinin balicinin olmadıgı bir memlekette yaşamak isterdim warsa egert öyle bir yer bilenb bana haber wersin :=)))
birde yagmur olup topraga düşmek isterdim
hayır hayır rapstar olmak isterdim :=)))

sivasli_tufan 08.09.2005 16:47

ne olacagimi dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum belki de suan bisey olamadigim icin galiba.ama sivasta bir iyi isim olmasini isterdim sivasta yasamak isterdim ama herseyistedigin gibi olmuyor.

HakkıTİMUÇİN 08.09.2005 18:05

[B]ne olmak isterim....

Vatanına milletine bağlı bir vatandaş...
Ana babasına hayırlı bir evlat..
cocuklarıma iyi bir baba..
Arkadaşlarıma iyi bir dost...
güleryüzlü...merhametli...cömert....şefkatli... [COLOR=DarkRed]OLMAK İSTERİM[/COLOR]

yalancı...vatan haini...cimri...yalaka....açgözlü...kıskanç...
edepsiz...asıkyüzlü....dedikoducu....egoist... [COLOR=DarkRed]OLMAK İSTEMEM[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:15.