![]() |
[QUOTE=badgirl]bi kelebek olsam uzun yıllar yaşamak isterim heralde
1 gun yetmez bana zaten özgürlük delisi biriyim az gelir 1 gun bana[/QUOTE] zeynep ne ettın gız hem kelebek oluon hem de uzun yasamak istiyon olma sen kebelek fılan :D kebelekler de kısa yasayacaklarını bılıyorlardır herhalde hem sen 70 sene yasıon da noluyor kı :D |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][color=red][b]TURZİM BOLUMUNU BITIRIP LUKS OTELLERDE BARMEN OLMAYI COK İSTERDİM..[/b][/color][/QUOTE]
abim sana öle barmenlık yakısmazdı yaa oteller zıncırın olsa olur sende asalet var abı öle barmenlık hafıg kalır :D :D |
[QUOTE=twity_58]walla yakısırdı tetıkcının kralı olurdun abi :D hiçbir tetıkcı elıne su dökemezdı[/QUOTE]
[b]İYİ Kİ DE OLMAMIŞIM SİVASSPOR TARAFTARI OLMAK HEPSİNDEN İYİ ...YİĞİDO OLUNMAZ YİĞİDO DOĞULUR..[/b] |
Arkadaşlar Nedir Bu ? Kimi Tinerci,kimi Kumarbaz ,kimileride Dunyaya Geldigine Isyan Ediyor,yapmayin Yigidolar Bunlar Bizlere Yakişmiyor
Hayattan Zevk Almaya Calişin,mesleginizde Bir Yelere Gelmeye Calişin .gelecek Sizlerin Elinde Karatmayalim Dunyayi.gelecek Nesil Bizlere Kizmasin |
valla ben dünyaya tekrar gelmek istemiyorum o yüzden bi fikrim yok...
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]TETİKÇİ OLMAK İSTERDİM...[/b][/QUOTE]
OLMADI GARDAŞ SANA YAKIŞMAZ.BILIYORUM BUNU ISTEMIYEREK YAZMIŞINDIR |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]İYİ Kİ DE OLMAMIŞIM SİVASSPOR TARAFTARI OLMAK HEPSİNDEN İYİ ...YİĞİDO OLUNMAZ YİĞİDO DOĞULUR..[/b][/QUOTE]
[b]tetikci olsaydın ilk musterin ben olurdum.. :D ama yiğido olman daha bir güzel tabiki :D :D hepimiz aynı meslekteniz :D[/b] |
ben siwasta yada daha sessiz tinercinin balicinin olmadıgı bir memlekette yaşamak isterdim warsa egert öyle bir yer bilenb bana haber wersin :=)))
birde yagmur olup topraga düşmek isterdim hayır hayır rapstar olmak isterdim :=))) |
ne olacagimi dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum belki de suan bisey olamadigim icin galiba.ama sivasta bir iyi isim olmasini isterdim sivasta yasamak isterdim ama herseyistedigin gibi olmuyor.
|
[B]ne olmak isterim....
Vatanına milletine bağlı bir vatandaş... Ana babasına hayırlı bir evlat.. cocuklarıma iyi bir baba.. Arkadaşlarıma iyi bir dost... güleryüzlü...merhametli...cömert....şefkatli... [COLOR=DarkRed]OLMAK İSTERİM[/COLOR] yalancı...vatan haini...cimri...yalaka....açgözlü...kıskanç... edepsiz...asıkyüzlü....dedikoducu....egoist... [COLOR=DarkRed]OLMAK İSTEMEM[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:15. |