![]() |
-->: --->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[QUOTE=ozer10;421654]ya yurt dışındaydım katılamadım çok üzgünüm herkesin bayramı mubarek olsun büyüklerimin ellerini öperim
sivassporumuza ankarada başarılar dilerim[/QUOTE] YURT DIŞINDA 'Ş' HARFİNİN KULLANILDIĞINI BİLMİYORDUM ÖĞRENMİŞ OLDUM |
--->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[B]Bugün gerçekleştirilen Bayramlaşma organizesine katılarak tam 2 saati aşkın süredir birlikte bulunan, İstanbuldan; Furkan, Günay, Altuntaş'a, Balıkesir'den; Cahar'a, Almanya'dan; Sivaslimete'ye,Sivas'ta tüm organizelere iştirak eden Bekir Bayrak'a, Haythuyt'a, Yakamoz'a ve Abdullah Duman'a teşekkür ediyoruz.
Belgelerin günyüzüne çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. (Günaaay, Furkaaaan kulaklarınız çınlasın):D[/B] |
--->: -->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[QUOTE=FurkaN;421494][CENTER][B]Bugün herkesi bekliyoruz... Ethem Bey'in Parkı'nda Saat: 17:00'da[/B][/CENTER][/QUOTE]
Ethem ßey kim yaw:):):) yaw şaka maka ßu ekrem ßey Parkı nerde.. ßen Sivasa qittiqim zamanda orda ßöyLe ßi parktan ßahsetmişLerdi.. |
[QUOTE=Rallim58;421737][B]Bugün gerçekleştirilen Bayramlaşma organizesine katılarak tam 2 saati aşkın süredir birlikte bulunan, İstanbuldan; Furkan, Günay, Altuntaş'a, Balıkesir'den; Cahar'a, Almanya'dan; Sivaslimete'ye,Sivas'ta tüm organizelere iştirak eden Bekir Bayrak'a, Haythuyt'a, Yakamoz'a ve Abdullah Duman'a teşekkür ediyoruz.
Belgelerin günyüzüne çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. (Günaaay, Furkaaaan kulaklarınız çınlasın):D[/B][/QUOTE] [B]Geliyor abi fotoğraflar, şimdi fırsatım oldu yüklemek için :) Gelen herkese teşekkürler, havanın soğukluğunu semaver ve muhabbet ile ısıttık :) Yeterli sıcaklık olmadı diyenlerde olmadı değil :) Günün sürpriz konuğu ise; Almanya'dan Metehan kardeşimizdi...[/B] |
[B][I]Çok şükür bayramlaşmaya yetişebildim. Yine oldukça samimi bir havada geçti, semaverimiz kaynarken bizde topluca kaynattık. Almanyadan tatil için gelip Süpriz yapan Metahan kardeşimiz bizi çok sevindirdi. Katılımcı arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. [/I][/B]
|
[QUOTE=GuNaY;421762][B]Geliyor abi fotoğraflar, şimdi fırsatım oldu yüklemek için :)
Gelen herkese teşekkürler, havanın soğukluğunu semaver ve muhabbet ile ısıttık :) Yeterli sıcaklık olmadı diyenlerde olmadı değil :) Günün sürpriz konuğu ise; Almanya'dan Metehan kardeşimizdi...[/B][/QUOTE] Günay Sivasın soğuğunda yeterli sıcakılığın olduğunu düşünüyorum. E o soğukta aşırı sıcaklık olmaz zaten:D Güzel olmuştur güzel. Bu toplantı için teşekkür ediyorum. |
[B]Fotoğraflar, siteye eklenmiştir...[/B]
[URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21104"]FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ[/URL] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:07. |