![]() |
--->: Balili Neden Birtürlü ilk 11'de Oynamıyor !!
bence 90 dk oynuyamıyor çabuk yoruluyor sonradan gırınce daha etkılı oluyor dıye dusunuyorum
|
[QUOTE=mesut_koçak_58;424526]bence 90 dk oynuyamıyor çabuk yoruluyor sonradan gırınce daha etkılı oluyor dıye dusunuyorum[/QUOTE]
evt ama en azından ilk 11 de başlasın...öne geçtikten sonra o çıksın TUM girsin |
[QUOTE=uhud85;423214]Bak kardeş şuana kadar sakatlık yaşamamış olması bundan sonra yaşamıyacağı anlamına gelmez.Bunun garantisi mi var.İşte bu zihniyet yüzünden bu halde değilmiyiz.Bir şeyi tartışmamız için illaa iş işten geçmesini mi beklicez..Ayrıca eğer mehmetsiz oynayamıyorsak bu bizim henüz takım olmadığımız anlamına gelir[/QUOTE]
[B]1-)O zaman aman mehmet sakatlanacak diye adamı son 30-35 dakika kenara çeksin bülent uygun. Ondan sonra oynadıkça form tutan Mehmet'i de kaybedelim 2-)Asıl bu zihniyette olduğu için bülent bizim takımda bu kadar iş yapıyor. Dinlenmesi gereken adamları zaten dinlendiriyor. 3-)Herkesten farklı yorum yapıp dikkat çekerek reklam yapma zihniyetini hiç tasvip etmiyorum[/B] [B]4-)Ayrıca hal[B]i[/B]mizde ne varmış?[/B] |
Cevap: Balili Neden Birtürlü ilk 11'de Oynamıyor !
:confused:Bence Balili 11de oynamalı çünkü geçen senede M.Yıldız ile forma şansı bulamadı
|
bizim ilk onbirimiz bence böyle olmasi lagzim
petkovic - abdurrahman dereli, bilica, sedat bayrak, hayrettin - ibrahim dagasan, musa aydin, muhamed ali kurtulus, sezer badur - mehmet yildiz, balili. yedekler: akin vardar,mamadou diallo, faruk bayar,kanfory sylla, sergio oliveira, onur tuncer, herve tum |
Ben çok merak ediyorum. galatasaray maçında sivasta trübünler KAHROLSUN İSRAİL diye bağıracaklarımı. preteto edeceklermi. edeceklerse balilinin ondan sonraki performansını merak edeceğim.
|
[QUOTE=serhatcan;456405]Ben çok merak ediyorum. galatasaray maçında sivasta trübünler KAHROLSUN İSRAİL diye bağıracaklarımı. preteto edeceklermi. edeceklerse balilinin ondan sonraki performansını merak edeceğim.[/QUOTE]
balilininde bu yaşanan insanlık dışı saldırıları tasvit ettiğini düşünmüyorum. |
BENCE BALİLİ VE MEHMET YILDIZ RAKİP DEFANSI YIPRATIRYOR.
|
[QUOTE=muhsin koçak;456410]balilininde bu yaşanan insanlık dışı saldırıları tasvit ettiğini düşünmüyorum.[/QUOTE]
Kardeşş elbette insan olan bu katliamı tavsip etmez. insanlık suçu resmen. aynı sivastaki 37 kişinin yakıldığı gibi alçakca bir katliam. benim anlatmak istediğim bu pretostoyu yapacakmı sivaslılar türübünde. |
Cevap: --->: Balili Neden Birtürlü ilk 11'de Oynam
[QUOTE=SVS*58;422818]MEHMET YILDIZ ÇOK İYİ FUTBOLCU AMA DİNLEMESİ LAZIM İKİ SEZONDUR MAÇLARIN HEPSİNDE VAR. EN AZINDAN BAZI MAÇLARDA YANİ RAHAT GÖREBİLECEGİMİZ KENDİ EVİMİZDE OLAN MAÇLARDA İKİNCİ YARI GİRİP İŞ BİTİRİCİ POZİSYONUNA GİREBİLİR HEMDE DİNLENMİŞ OLUR. SAKATLIK ORANLARI DÜŞER. VE SİVASSPORDA MEHMET YILDIZSIZ BİR TAKIM UYUMUNDAKİ BAŞARISINI İSPATLAMIŞ OLUR. ALLAH KORUSUN MEHMET BİR İKİ HAFTA YOK O ZAMAN OYNAMIYACAGIZ BU HAFTAMI DİYECEZ ?[/QUOTE]
BENCE BÜLELNT HOCAM EN DOĞRUSUNU YAPIYOR BALİLİ İLK ONBİR BAŞLAYACAK OYUNCU DEĞİL İKİNCİ YARI YORULAN DEFANSLARA KARŞI SÜRATİYLE TAKIMA KATKISI DAHA FAZLA OLUR DİKKAT EDİN MAÇLARIMIZIN ÇOĞUNU 60.DAKİKADAN SONRA YAPILAN HAMLELERLE ALMADIKMI,HATIRLATIRIM. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:55. |