![]() |
Cevap: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ
[QUOTE=omercoskun;430565]recep saolsın fotolar için
nasıl yakalamışım günayı ama sıra paparazi adem de inşallah bi gün onuda yakalayıcam resimlerin devamını bekliyoruz abi teşekkürler.[/QUOTE] [B]Ömer sende gerçekleri açıkla gardaşım, bir kere o çocuğun yanımda ne işi var, eline çekirdek tutuşturup yanıma gönderdiniz değilmi :D Ben buna düpedüz sabotaj ve asparagas derim arkadaş :D[/B] [QUOTE=velibircan;430458]Bence Fotomontaj Osman Abi Yapmaz Öyle Şey :D[/QUOTE] [B]Veli sende olmasan beni yanlış tanıyacaklar Allah muhafaza...[/B] [QUOTE=TracyMcGrady58;430453]Aman Allah'im :D simdide cocukla cekirdek citlatiyon hemi Osman abi :D[/QUOTE] [B]Benim çekirdekle ne işim olurmuş :D devre arasında çekildim kenara maçın başlamasını bekledim ;)[/B] |
--->: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ
güzel çıkmış sivasımın yiğit taraftarları ellerinize sağlık
|
........kolpa remzı bıle gıtmıs yaf........:D
|
[B]resimler cok güzeller sagolun
takimi yalniz birakmayip destekleyen basta iki derneklerimiz olmak üzere bütün taraftara cok tesekküler[/B] |
o kadar foto war hiçbirnde ben yokum:) ayrıca bende o maca ait wideo war gönderebilrim isteyenlere [email]emresahin3009@hotmail.com[/email]
|
çok güzel bi maçtı girdiğimiz pozisyonları golle süslesek dahada iyi olurdu ama sağlık olsun:D
4.dakikada gelen gol inönüyü susturdu:D |
[QUOTE=GuNaY;430625][B]Ömer sende gerçekleri açıkla gardaşım, bir kere o çocuğun yanımda ne işi var, eline çekirdek tutuşturup yanıma gönderdiniz değilmi :D
Ben buna düpedüz sabotaj ve asparagas derim arkadaş :D[/B] [B]Veli sende olmasan beni yanlış tanıyacaklar Allah muhafaza...[/B] [B]Benim çekirdekle ne işim olurmuş :D devre arasında çekildim kenara maçın başlamasını bekledim ;)[/B][/QUOTE] ya günay şimdi yanında olup seni desteklemek isterdim ama foto ortada yani kardeşim çıtır çıtır çitliyon yani senin örnek olman lazım gardaşım yapma böyle şeyler ! ! !:rolleyes: |
[B]Offf ulan offf Orada olmayı o kadar çok istiyordumki kısmet değilmiş.O kadar deplasmana git.
O kadar zorluklar çek yanı başındaki İstanbul'daki maça gitmemek insana acaip koyuyor. Ne diyelim kısmet değilmiş.Bundada bir hayır var desek daha doğru olur. Her hayırda bir şer,Her şerde bir hayır var derler.[/B] |
Galibiyet Bekliyoduk Ama olsun .....TEŞEKKÜRLER yİĞİDOLAR
[B][COLOR="Red"]Yiğido Gençlik[/COLOR][/B] |
her şey çok güzeldi :::
[B]bestekarahme[/B] her şey sivasspor için |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16. |