![]() |
Cevap: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[QUOTE=GuNaY;441007][B]Bari maç 15.00'a alınsada ikinci yarısını izleyebilsem :([/B][/QUOTE]
[B]GüNaY'ım, Federasyona telefon açtım ama, kabul etmediler. Keşke daha önce haber verseydiniz dediler, sizden de özür dilediler...:D:D:D[/B] |
[B]Bu sezon başında Lig TV almayı ciddi manada düşünüyordum.Sonra geçen seneki vermediği maçlarımız,bu sene yine maçlarımıza koyduğu yorumculara bakarak kesinlikle vazgeçtim.
Her ay Lig TV'ya 50 ytl vereceğime,her ay bir takımımın formasını alırım hayrıma veririm daha iyi.:)[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;441223][B]Bu sezon başında Lig TV almayı ciddi manada düşünüyordum.Sonra geçen seneki vermediği maçlarımız,bu sene yine maçlarımıza koyduğu yorumculara bakarak kesinlikle vazgeçtim.
Her ay Lig TV'ya 50 ytl vereceğime,her ay bir takımımın formasını alırım hayrıma veririm daha iyi.:)[/B][/QUOTE] [B]Hocam...! Formaları dağıtacağın zaman haberim olursa sevinirim:D[/B] |
[B]Kombine sahiplerine yok.:)[/B]............
|
[QUOTE=Yiğiter;441226][B]Kombine sahiplerine yok.:)[/B]............[/QUOTE]
[B]Kombine sahiplerininde, 3 tane yiğidosu var:D.[/B] |
-->: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
Gaziantep zor maç ama hoca 4 maçta 10 puan dedi. Kusura bakmasınlar. Zor mor alacağız 3 puanı 3 golle. Hemde 2 mehmet 1 muhammet atacak golü.
|
bence burada ankaraspora yapılan bi haksız uygulama var eğer bu hafta bi anadolu takımının maçı verilecekse bu bizim üstümüzdeki takım olan ankaraspor olmalıydı diye düşünüyorum..
|
hele sükür. Simdi rahatca evimde izliyebilecegim. Insallah maci biz aliriz. Her iki takima basarilar.
|
--->: Sivasspor-G.Antep Lig Tv'de
[B]lig tv acaba bize mi iyilik yapıyor yoksa kendine mi??????????[/B]
|
bencede sivasin bütün maclarini vermeli
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |