![]() |
Cevap: Bayramda Buluşuyoruz
Bufirsatlari kacirmamak gerekir keske imkanim olsada bende orada olabilsem
ama nerde 4000 km yer isde gurbet bunu anlatmak degil yasamak gerek emegi gecenlere tesekur ederim. BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN SELAMLAR(DASIB)ADINA BASKAN YUSUF SAHIN |
[B]Özelden ulaşarak katılacağını belirten PATRON nick'li kardeşimize de teşekkür ederiz.
Çok hoş vakit geçirmek üzere, buluşmak dileklerimle...[/B] |
Buluşmanız inşaallah bugün gerçekleşecek.
Sizlerden ricam, bol bol fotoğraf çekinmeniz ve bizlerle paylaşmanızdır. Tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler. |
Saygıdeğer yetkilimiz
, Bugün size öyle bir konuk getireceğimki kendisi Sivaslı ama sivas dışında çok asil görevi olan,iki tane şiir kitabı bulunan,çok değerli şairimiz, evladım gibi sevdiğim, çocukluğunu bildiğim METE DAYI yı da gelecek aramıza.Bayram Buluşması listemize METE DAYI (Şair) yazmanızı rica ederim. |
[B]Allah izin verirse geliyorum bende
1.BekirBayrak 2. FurkaN 3. Rallim58 4. myway 5. Yiğiter 6. Jakobieen 7. besyo_cu 8. cortez 9. cücü baba 10. Şenol Usta 11. 58_S€M!H_58 12. rEsuLAKPINAr 13. furkancfc 14. sinan-58 15.tskfn 16. Sultanşehir (sivaslilar net'ten) 17. Sabiha Serin (sivaslilar net'ten) 18. Yaşar Serin (sivaslilar net'ten) 19. Sensetik 20.Rıfat Kaya (Şair) 21.Müderris58 22.PATRON 23.ABDULLAH DUMAN[/B] |
arkadaşlar özür dilerim bazı işlerimden dolayı katılamadım
|
[B]Sivas'ımızın soğuk kış havasına rağmen, sıcak bir toplantı gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ve katılımcılara ne kadar teşekkür etsek azdır.
Sivas'lı olup, Kocaeli'nde yaşayan hava plotumuz, şair Mete Dayı kardeşimize ve kendisini bizlere tanıştıran şairlerimizden Sabiha Serin ve C. Üniversitesinde öğretim görevlisi eşleri Yaşar Serin hocama bilhassa teşekkürlerimi iletiyorum. Samimi ve elit bir toplantı olması bizleri fevkalade mutlu etmiştir. Sitemiz yönetiminin Pasta ve çay ikramıyla başlayan toplantımızda, sohbet ve muhabbetlerde yeni tanışmak fırsatı bulduğumuz arkadaşlarımız oldu. Ayrıca ŞELALE cafe işletme sahibi Ferhat Ekiz kardeşime de bizlere cafesinde toplantımızı gerçekleştirmemize yardımcı olduğundan dolayı teşekkür ederiz. Tekraren teşekkürlerle yeniden daha geniş organizasyonlarda buluşmak dileklerimle. Toplantıya iştirak eden sitemiz üyeleri; 1. BekirBayrak 2. FurkaN 3. Rallim58 4. myway 5. Yiğiter 6. Jakobieen 7. besyo_cu 8. cortez 9. cücü baba 10. cücü oğul gökhan 11. 58_S€M!H_58 12. Sivaslıyiğido 13. çayboyu 14. Deertalk 15. TSKFN 16. Sultanşehir 17. Sabiha Serin 18. Yaşar Serin 19. Sensetik 20. Mete Dayı 21. Müderris58 22. PATRON 23. Naberim Önemli Not : Resimler birazdan Jakobieen tarafından sitemiz üyelerine ikram olacaktır.[/B] |
[B]sabiha ablanında orda olacağını bilseydim mutlaka katılırdım,kendisini trt-fm deki canlı yayınlara katılmasıyla tanıyorum,yüz yüze tanışma fırsatını kaçırdığım için çok üzgünüm.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32. |