![]() |
Cevap: TSL Sivasspor - Hacettepe yorumlari ve tahm
bence sivas bu maci rahat kazanir
evinde oynadigi tüm maclarda zaten bunu ispat etti 4 0 gibi farkli bi galibiyet bekliyorum :-) |
Cevap: TSL Sivasspor - Hacettepe yorumlari ve tahm
3-0..............................................................
|
Cevap: TSL/Sivasspor - Hacettepe
rakibi küçümsememek gerek...genç ve koşan bir takım derler ya, aynen öyleler...gese hakemin olağanüstü gayret ve desteği ile ellerinden zor kurtulmuştu...ama gene de Allahın izniyle galip geleceğiz...
|
[B]Normal şartlarda Benim tahminim 5-1. ama saha buzlu olursa 3-0 de olabilir.[/B]
|
Sanmıyorum eminimki sivasım bu maçı çok rahat alır yüce ALLAH'ın izniyle ve bizim dualarımızla.... ALLAH sivas'ın sivas'lının ve sivasspor'un yar ve yardımcısı olsun.............
|
Şu İbb Hacettepe ve Ankaraspordan Nefret ediyorum.. Taraftarı yok ßişeyi yok. Ligin tadı tuzu kalmadı yaa.. Ama takım oyunu olarak AnkaraSpor herseyi hakediyor.. ßide Taraftarı oLsa :s
|
inşallah ibb ve hacettepe bu sene küme düşerler...mümkünse 3. lige kadar gitsinler...ligi karartıyor bu takımlar...
|
Hacettepe son haftalarda cok puan kaybetti artık puan kaybına tahammul edemez durumu geldi ama Sivasspor zor da olsa bu macı alacaktır ama cok farklı bir mac olacagını dusunmuyorum 1-0,2-1 gibi bir souçla biter tahmınım.
|
bu maçı hafife almazsak en az 3-0 yeneriz
|
3 den az atmayiz bence..........SIvasspor 3-0 Hacettepe
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:36. |