![]() |
Cevap: Bucalı Ozan'a Sivas Kancası
arkadaşlar form u okumadan yazıyorsunuz transfer olmuş zaten ankaragücüne
bence kaçırmamız kötü olmuş benc ortasahada golcü bi oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var ozan gelseydi bunu kapatabilirdik , bence yeteneklerinigeliştirirse 10 numarayı kapacak bi oyuncu hem gençde böle bi oyuncu alınması çook güzel olur |
[B]Bu adam tam bir gol makinası bugün iki gol daha atmış. Bucaspor iyi yolda ilerliyor hadi hayırlısı[/B]
|
[QUOTE=furky.b;457052]Arkadaslar Bu Futbolcu Suan Ankaragucuyle Anlasmis.. Ve Ankaragucunun Kadrosunda
[url]www.transfermarkt.de[/url] 'ye giren gorur..[/QUOTE] magdem ankaragücüyle anlaştı bazılarıda transfer oldu diyor. neden hala bucasporla maclara çıkıyor bugun giresunspor karşısında oynadı ve 2 gol attı [CENTER][IMG]http://www.bucaspor.org.tr/genel/manset/ozan_rove.jpg[/IMG][/CENTER] çok saglam futbolcu ya ben onay verdim ama adamın hedefi ankaragücüne gitmekmiş |
[QUOTE=GokhanTurna;457706]magdem ankaragücüyle anlaştı bazılarıda transfer oldu diyor. neden hala bucasporla maclara çıkıyor bugun giresunspor karşısında oynadı ve 2 gol attı
[CENTER][IMG]http://www.bucaspor.org.tr/genel/manset/ozan_rove.jpg[/IMG][/CENTER] çok saglam futbolcu ya ben onay verdim ama adamın hedefi ankaragücüne gitmekmiş[/QUOTE] Bugun 2 gol kaydettiginden ben de haberdarim.. oglenleyin gordum.. Uzuldum acikcasi.. boyle bir futbolcuyu ankaragucune kaptirdigimiz icin.. orasini bilemem artik ? ama transfermarkt.de sitesinde yaz ankaragucu kadrosunda gorurursun.. Dun yine transfer haberi vardi..sivasspor almanyadan tevfik altindag diye futbolcuyu istiyormus , transfer etceklermis diye.. Ama yine baktimki O futbolcuyu da Ankaragucu kampis.. Yani Acikcasi Bende Bu Isden Bisi Anlamadim.. |
arkadaslar tevfik sivasta merak etmeyinnnnn... cok iyi bir futbolcu cok tecrübeli kendini cok güzel geliştirmiş ankaragücü futbolcusuydu ama su an sivassporda.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:21. |