![]() |
Cevap: Yiğidolar FİFA Anketinde
[QUOTE=mehmetyildiz58;463709]Ya arkadaşlar kusura bakmayın ya vallaha ben Sivasspor'a oy verdim.Almancam pek yok ve sizin yorumlarınızıda hiç okumadım:S.....
BÜTÜN YİĞİDOLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM![/QUOTE] Olur abi böyle hatalar sen ama sivasspora verme bir daha ki sefere intere veya alkmaar a ver |
Abstimmung Welcher der folgenden Tabellenführer aus Europa wird am Ende nicht Meister?
Gesamtergebnis der Abstimmung 1) 1899 Hoffenheim (GER)36.80% 2) Sivasspor (TUR)22.48% 3) Inter Mailand (ITA)21.87% |
Bekle FİFA sene sonu görüşürüz anam...
|
oy verip sivassporu üste çıkarmak istiyoruz ama sonuç garip olacak anket ters işliyor
|
Cevap: Dikkat! Sivasspor'a Oy Verme
böyle saçma bir ankete oy vermek zaman kaybı:D
|
[QUOTE=06kaan058;463665]arkadaşlar sivasspora bir degil milyonlarca oy atın
nasılmı:internet explerden_ araclar_ internet secenekleri_ gizlilik_bütün tanımlama bilgilerini e ye kadar kaldırın yani ensona kadar ve böylece fifanın yaptıgı ankette sivasımıza bir degil bir milyon oy atalım ben 2. sıraya taşıdım amöa genellikle bursasporun sivas yaptıgı anketlere katılıyorum antibursa[/QUOTE]kardeş senin fikir işe yaradı şu anda en az 20 oy attım haydi arkadaşlar sizde deneyin oylar intere alkmara. |
[QUOTE=erol_58;463742]kardeş senin fikir işe yaradı şu anda en az 20 oy attım haydi arkadaşlar sizde deneyin oylar intere alkmara.[/QUOTE]
[B]YAAAWWW OY VERMEYİN... NEDEN OKUYAMIYORSUNUZ. KİM SENE SONU ŞAMPİYON O-LA-MA-YA-CAAAK DİYOR[/B] [B]OY VERMEYİN SİVASSPORAAAAAAA[/B] |
[QUOTE=adres58;463746][B]YAAAWWW OY VERMEYİN... NEDEN OKUYAMIYORSUNUZ. KİM SENE SONU ŞAMPİYON O-LA-MA-YA-CAAAK DİYOR[/B]
[B]OY VERMEYİN SİVASSPORAAAAAAA[/B][/QUOTE]sivasspora oy veren kim kardeş sivas şu anda 2. ama birazdan 3.olacak saatlerdir uğraşıyorum sen bak şimdi. |
Tabellenführer aus Europa wird am Ende nicht Meister?
Gesamtergebnis der Abstimmung 1) 1899 Hoffenheim (GER)36.36% 2) Sivasspor (TUR)22.49% bak şimdi ne olacak son durum bu 3) Inter Mailand (ITA)22.42% 4) AZ Alkmaar (NED)9.81% 5) Olympique Lyon (FRA)8.92% |
Tabellenführer aus Europa wird am Ende nicht Meister?
Gesamtergebnis der Abstimmung 1) 1899 Hoffenheim (GER)36.32% 2) Inter Mailand (ITA)22.54% 3) Sivasspor (TUR)22.44% şimdi ne oldu 4) AZ Alkmaar (NED)9.79% 5) Olympique Lyon (FRA)8.91% |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10. |