![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
4 EYLÜL STADI olarak kalması daha anlamlı bence. İnşallah en kısa zaman da yapılır.
|
[B]Yeni fikirler yok galiba zaten bizim yönetim 4 eylülden başka isim koymaz en fazla sponsor ismi koyarlar [/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido;465547]4 Eylül Stadyumu güzel bir isim ama bende bazı arkadaşlarım gibi Takvim isimleri çok etkileyici gelmiyor. Onun yerine bence üniversitemizinde adı olan [B]CUMHURİYET STADYUMU[/B] daha etkileyici geliyor.
Hem böylece Cumhuriyetin temellerinin Sivas'ta atıldığının vurgusu bir kez daha yapılmış olur ve Cumhuriyet, ilimizle özdeşleşmiş olur... AYK[/QUOTE] BENDE AYNE KATILIYORUM 4 EYLÜL CUMHURİYET STADYUMU ''' OLABİLİR |
bence 4 eylül gerçekten güzzel değişmesine gerek yok ama stadı tayyip erdoğan yaptırdıgı için politik bi isim yanına eklenebilir diye düşünüyorum
|
Gardaşlar Arena !!!! :D:D:D:D:D:
|
AYNEN KALMALI DİYORUM, 4 EYLÜL, 4 EYLÜL, 4 EYLÜL
|
[QUOTE=izmirliyigido;465547]4 Eylül Stadyumu güzel bir isim ama bende bazı arkadaşlarım gibi Takvim isimleri çok etkileyici gelmiyor. Onun yerine bence üniversitemizinde adı olan [B]CUMHURİYET STADYUMU[/B] daha etkileyici geliyor.
Hem böylece Cumhuriyetin temellerinin Sivas'ta atıldığının vurgusu bir kez daha yapılmış olur ve Cumhuriyet, ilimizle özdeşleşmiş olur... [QUOTE=abircan;472610]BENDE AYNE KATILIYORUM 4 EYLÜL CUMHURİYET STADYUMU ''' OLABİLİR[/QUOTE] AYK[/QUOTE] Evet başına yine 4 Eylül eklenebilir. "4 EYLÜL CUMHURİYET STADYUMU" çok güzel olur. AYK |
bizim aklı selim iki kişi çıkar alakasız bir devlet adamının adını verir. ne sivaslıdır ne sivasa bir çivi çakmıştır. ama stada adı verilir
|
"[B]Mecnun Odyakmaz Stadyumu[/B]" da olabilir. Şu son 5 yılda ki emeklerinden dolayı ona da [B]iade-i itibar [/B]yapılabilir.
AYK |
MUHSİN YAZICIOĞLU STADI OLMALI:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:34. |