SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23274)

korsan hüsam 20.02.2009 15:31

Cevap: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?

[I]inancımızı yitirmezsek kesinlikle şampiyon olacağız seyircide önemli tabi şampiyon olmak için onlarında desteklerini geri çekmemeleri lazım bunada dikkat etmek lazım:D[/I]

atababa111 20.02.2009 15:38

- Kesinlikle Şampiyon Olacağız inş.

58_babacan_58 20.02.2009 15:40

[B][COLOR="Red"]tek ihtimall var kesinlikle ŞAMPİYON OLACAĞIZ BU SENE[/COLOR][/B]

korsan hüsam 20.02.2009 15:54

[I]teknik heyete futbolculara seyircilere inanıyorum şanpiyon bu sene biz olacağız:D[/I]

GuVeN 21.02.2009 06:30

[QUOTE=KIZILCAN;475025]Haklısın...Maça gidip de desteklemeyenlere teşekkür ediyorum.Müsait olup da maça gitmeyenlere 2 kere teşekkür ediyorum.Bu takım Barcelonayla Şampiyonlar Liginde final maçı yapsa bu seyircinin yapacağı şeyler yine aynı.Diğer takımların seyircisi coşkulu,tezahürat o biçim.Sivasspor'a bakıyorsunuz takım doludizgin,seyirci yaşayan ölü gibi.Ne dek boş,böyle gelmiiiiiş böyle gider...[/QUOTE]

ya gs ile oynanan kupa maçında döndüm sinirden bağırsanıza lan diye bağırdım, hepsi bana uzaydan gelmişim gibi bktılar 3 snye,sonra çekirdek yemeye devam ettiler.. ne zaman bi pozisyon ayağa kalksam arkadan cnm otur göremiyoz dediler. biz ne desek boş.. bi kere o stada çekirdek sokmayacaksın,ikincisi vereceksin koltuklara elektriği oturanı hoplatacak:)komik değil mi? daha komik olan bizim bu takıma zerre kadar maçta desteğimiz olmaması(taraftar grubuplarındaki bağıran arkadaşlar almasın üstüne lütfen) kıymetini bilelim bole bi takımımız var vede hakedelim bu takımı..

korsan hüsam 21.02.2009 08:57

[I]iddalıyım busene 2 kupada bizim yidolar şanpi:Dyon busene[/I]

madımak58 21.02.2009 09:49

[COLOR="RoyalBlue"][B]kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum[/B][/COLOR]

Yigido58_NL 23.02.2009 10:43

[QUOTE=sivastatlıbelam;466677]ALLAh ın izniyle şampiyonluktan şüphem yok ama şu şampiyonlar liğinde bir yere gelebilir miyiz.
onları düşünüyorum ben..

inşallah sivasımız barcelone,bayern münih gibi takımları da gs yi rezil ettiği gibi darmaduman eder.[/QUOTE]

Bellimi olur gardas bakarsin 3 buyuk dedikleri takimlarin gelemedigi yerlere geliriz,sampiyonlar ligine ayak basti parasi,sponsorlarda gelen paralar,yayinci kurulustan,federasyondan gelen paralar ile takima 3-5 tane avrupa deneyimi olan futbolcu aldimi tamamdir bu is,hele birkac mac kazanip kasayi doldurdumu Sivassporumun sirti kolay kolay yere gelmez Superligde.

sewaz58 28.02.2009 23:02

Allah'ın izniyle şampiyon olacağız ama olsalar da olmasalar da canları sağolsun yeter ki bunun stresi altında maçlara çıkıp gerçek performanslarını yansıtamamazlık yapıp takıma ve kendi geleceklerine zeval vermesin futbolcularımız.. Biz sonunuza kadar arkanızdayız...

Dark Force 28.02.2009 23:21

Kesinlikle Şampiyon Olacağız.................;);););)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28.