![]() |
Cevap: Satılık Taraftar İlanı...
[QUOTE=yener_sahin;471575]adana demir spor (ads) taraftar grubu olan şimşekler grubunun bir üyesi olan yunusemregöktepe isimli kişi [url]www.teksas.org[/url] da kayserispor bölümünde bu yazıyı yazdı.Sizinle paylaşıyorum...
[B][U]şimşekler grubunun 23.01.09 tarıhınde yaptığı toplantıda kayserispora destek verme kararı alınmıştır..bu kararın çıkmasında kayserispor yöneticilerinin adanademirspor taraftarlarının 3 deplasmn maçını karşılıcak olması etkili olmuştur.....adanada oynanacak kayserinin tüm maçlarında şimşekler grubu kapalı tribününden tam destek verecektir[/U]...........[/B] burdan ads taraftarına soruyorum bugün 3 otobüs için bunu yapan yarın 5 otobüs için neler yapmaz.Fiyatınız 3 otobüsse biz size 10 otobüs parası verelim ve adana demire küfrettirelim...Taraftarı olmayan takımlara duyurulur parayla destek verdirebileceğiniz kiralık bir grup var...Eminim yeterli parayı verince satında alabilirsiniz...burdan Bursasporlulara ve başkanımıza sesleniyorum paralarını verin kendi takımlarına küfrettirin.Bunlar onu da yapar... ADS AMATÖRDEN İLERİ GİDEMEYECEKSİN...SÜPER LİG SATILMIŞLARA GÖRE DEĞİL...[/QUOTE] [B]Birde gelmiş maçtan önce ''şimşekler grubu Sivası destekleyecek'' diye konu açmışlar.Bu ne iki yüzlülük,bu ne utanmazlık.[/B] |
bu konu bizi neden ilgilendiriyor anlamadım .beyler yeterince istemiyenimiz var zaten bide ads taraftarınımı bize düşman etmeye çalışıyorsunuz.ya biz işimize bakalım buralara çıkmak kolay buralarda durabilmek zor arkadaşlar lütfen biraz akıllı olalım.bize ne adanadan kayseriden .lütfen yigdolar bize fayda getirmez bu işler.
|
[QUOTE=yener_sahin;472717]nerde yazmış bunu.sende ona bunu yazsaydın...
şiii bana bak satılmış herif.minareyi çalan kılıfını hazırlar diye anadoluda bir laf vardır.siz anadoludan olmadığınız için size söyleyim dedim.sanırım sen bizi cahil cühela sandın.Geçen sene bursa be je ke maçında be je ke ye destek vermediniz mi?sonra çıkıp burda yaptığınız işe kılıf uyduruyorsun.ama bu sefer kılıf dar geldi.satılmışlığınızı ikinci kez damgaladınız.yaptığınız işler hiç bir zaman istanbul yalakalığından öteye gitmedi.hepiniz ya yalaka ya da satılmışsınız.insan kendi şehir takımından vazgeçip başka takımı destekliyorsa (dostluklar hariç) bu satılmışlığın alasıdır.o adamlarda ne taraftarlık bilinci vardır ne de şehir sevgisi.herkesle gerdeğe girdiniz yakında kimse kalmayacak dul kalacaksınız. satılmış herif kayserinin gelini oluyorsunuz bir de teşekkür belkiyoruz demiş.çingeneliğin ispatıda bu olsa gerek.500 bilet demek sizin fiyatınız.aslanım biz size 1000 bilet alalım adanademire de sövsene...[/QUOTE] kAYSERİLERİN SİTESİNE YAZMIŞ YALAK. |
[QUOTE=pover58;472764]bu konu bizi neden ilgilendiriyor anlamadım .beyler yeterince istemiyenimiz var zaten bide ads taraftarınımı bize düşman etmeye çalışıyorsunuz.ya biz işimize bakalım buralara çıkmak kolay buralarda durabilmek zor arkadaşlar lütfen biraz akıllı olalım.bize ne adanadan kayseriden .lütfen yigdolar bize fayda getirmez bu işler.[/QUOTE]
istedikleri kadar düşman olsun satılmışlar.dostu düşmanı gördük.yorumları okursan kaç sivaslı taraftarın eskiden onları sevdiğini biraz olsun anlarsın.isteyen istemeyen önemli değil.herkes onların ne mal olduklarını görecek o kadar... |
herkes kendi dengiyle muhattap olsun lütfen bunlar bizim ayarımızda değil :D
|
yazik ya resmen yazik.. 3 otobus parasina satmislar kendilerini
|
[QUOTE=velibircan;471591][B][COLOR="Red"]Başkanın'dan Satılık Taraftar !!![/COLOR]
[B]3 Otobüse Satılık Taraftar[/B] ([COLOR="red"][B] Pazarlık Payı Vardır [/B][/COLOR])... [COLOR="red"][B]Özellikleri :[/B][/COLOR] [B]* Siz Yatın Onlar Bağırsın * Rakip Taraftarı Taşlarlar * Çingenedirler * İstediğiniz Gibi Yönlendirirsiniz[/B] Siz Yatın Satın Aldığınız Eşşekleriniz Anırsın ;)[/B][/QUOTE] katılıyorum vallaha helal olsun (!) Kayseriye |
Bildiğiniz üzere bu sene Sivasspor GençlerBirliği'mizin fikstürünü takip ediyor. Biz Adana'da 21-22 kişi takımımızı desteklemek için tribündeki yerimizi aldık. Maça girmeden önce bilet gişesinin önünde ads'nin tribün liderlerinden Ramazan arkadaşla tanıştık.Kendisi bize neden Kayseriyi destekliyeceklerinden bahsetti.Bende kendisine küfürlü tezahürat yapılmaması ricasında bulundum. Asla böyle bir tezahüratda olmadı zaten.Ads'li arkadaşlarının tutumu tenkit edilebilir.Fakat bu tenkit hakaret içermemelidir,diye düşünüyorum.''Siz Yatın Satın Aldığınız Eşşekleriniz Anırsın '' ifadesinin sivasspor gibi şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen vede tüm Anadoludan ve Dünyanın pek çok köşesinden insanların yüreğine hitap eden yiğidoların,tenkitlerde biraz daha hoş görü sahibi olması gerektiği kanaatindeyim.Lütfen yorumlarımızda bir şampiyon adayı takımın taraftarına yakışır ifadeler kullanalım.Saygılarımla,
|
SİVASSPOR TARAFTARI KIZILAY/ ANKARA'DA LİDER TAKIM TARAFTARI GİBİ KIRMIZI BEYAZ ATKI VE ŞAPKASI İLE DOLAŞMIYOR, ANADOLU'DAN ŞAMPİYON DİYOR.SONRADA ONA BUNA KARIŞIYOR.
Canlar,dostlar,SİVASSPOR'lular sahada futbol oynayıp puan alalım. Mahalle karısı gibi dedikodu yapmayalım. Biz TOKAT'ın sahasında maç yapsak TOKAT'ta Sivas'ı desteklese KAYSERİ karşısında ,bunda ne kötülük var. Bize ayıpki ADANA'ya en az 20 Otobüs ile maça gitmemişiz. SİVASSPOR'luyum demekten bizler utandıkça ,ANKARA AŞTİ'de SİVAS otobüsleri poster asmadıkça,( Gazete posterleri) Valilik SİVAS ve SİVASSPOR'u tanıtan canlı ( popüler müzik kayıtlı) CD'ler ,broşürler basmadıkça daha çooooook bekleriz çooooooooook. |
BİZİM BURALARDA BİR LAF VAR BUGÜN 3 OTOBÜS DOLUSU DEPLASMANA TAKIMINI SATAN YARIN FAZLA VERENE NERESİNİ SATAR?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:53. |