![]() |
Cevap: İlk Rota Es-Es
[QUOTE=adıge26;479927]Şu takım ismini duzgun yazmayı ne zaman ögreneceksiniz kardeşim.Biraz saygılı olun[/QUOTE]
Sana tavsiyem en kısa zamanda bir psikoloğa görünmen,çok paranoyak gördüm seni. |
[QUOTE=muhsin koçak;480310]Sana tavsiyem en kısa zamanda bir psikoloğa görünmen,çok paranoyak gördüm seni.[/QUOTE]
Napcan eskişehir sevgisi delirtti bizi tavsiyene uyayım en kısa zamanda gideyim.Sende takımın ismini duzgun yazmaya gayret göster. |
[B]Konumuzun adı Sivasspor-Eskişehirspor hatırlatayım....[/B]
|
biliorum kardeşim ama gerçekten arkadaşımız hocamıza agır ithamlarda bulunuyo bu da benim kanıma dokunuyo neymiş yatıyomuşuz bejekeye laf olsun diye konuşuyo
|
eskişehirspor.com adlı forumlarına girdim yorumlara şöyle bi göz attım. Adamlar hayal peşindeler, yok bizi yenecekler, yok bizi ezcekler falan filan. Bu maçı çok rahat alırız. Ayrıca 3-1 kazanacğımızı düşünüyordum ama youla ve batuhan da oynayamayacağı iin gol de yemeyiz biz bu takımdan 3-0, 4-0 alırız bu maçı önümüze bakarız.
|
[QUOTE=howsoonisnow3;480571]eskişehirspor.com adlı forumlarına girdim yorumlara şöyle bi göz attım. Adamlar hayal peşindeler, yok bizi yenecekler, yok bizi ezcekler falan filan. Bu maçı çok rahat alırız. Ayrıca 3-1 kazanacğımızı düşünüyordum ama youla ve batuhan da oynayamayacağı iin gol de yemeyiz biz bu takımdan 3-0, 4-0 alırız bu maçı önümüze bakarız.[/QUOTE]
arkadaşlar youla batu tutturmuş gidiosunuz tamam haklısınız ikisi çok etkili iki forvetimiz gol yollarında sıkıntımızı çözen iki futbolcumuz büyük taraftar kendilerini çok seviyo ve onlarda karşılıgını veriyo ama ESKİŞEHİRSPORUMUZ sahaya 11 kişi çıkacaktır ve onlarda verilen görevi en iyi yapacaklardır bundan hiç kuşkum yok tayfun türkmen olsun anderson olsun biz inanıyoruz takımımıza ayrıca maçı kaybetsek STADIMIZI DOLDURMAYACAKMIYIZ DEPLASMANLARA AKMAYACAKMIYIZ SEVDAMIZDAN VAZMIGEÇECEGİZ BİZ İİ GÜN TARAFTARI DEGİLİZ HER ZAMAN ARMA VE ŞEHİR SEVDASI İÇİN BU TAKIM İÇİN HERYERE GİDECEGİZ |
Eskişehiri yenecegimizden eminim, yeterki SİVAS SİVAS gibi oynasın yeter.
|
Batuhan ve yulada olmasa Eskişehirspor kazanır süprüz yapmayı sever Eskişehirspor
Yanlız Sivas Sert ve Faholi Oynuyor Kontura ATAKLARIYLA oynayan bir takım Eskişehirsporda aynı oyun düzeyinde yanlız sert ve fahuli oynamıyor mac cekişmeli olacaga benziyor Ama Sivas Üzülmesin Bir Anadolu Takımı Yenecek Kendilerini Eskişehir yenilirsede üzülmeyecekdir cünkü anadolu takımı sivas yenmiş olacak |
Trabzon Yeniliyor Eğer biz Yenersek 3 puan olacak fark O yüzden yenilirse büyük fırsat tepmiş olacak.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:48. |