![]() |
Cevap: Pankartlarımız için sözler üretelim!!
COK GÜZEL ŞEYLER ÇIKMŞ TEŞEKKÜRLER HERKEZE.
|
Cevap: Pankartlarımız için sözler üretelim!!
son gueln ıyı guler :D
eğer ıkı amcı da allah ın ıznıyle alırsak boyle yazarız nıcklere ( pankart ıcın bırsey dusunemedım bu aklıma geldı :D ) |
SİVASSPOR İÇİN SÖZLER...
Arkadaşlar bu başlık altında beğendiğiniz hosunuza giden veya sizin ürettiğiniz bitirim sözleri sivasspora uyarlayarak toplayalım.Bence süper sözler cıkacak...ben baslatayım elimdeki sözlerden...
[COLOR="red"][FONT="Arial Black"][B]Sessiz bir yeminle Masaya Oturmuş bir grup Neferiz,Kimseye ihtiyacımız yok Biz Bize Yeteriz.!![/B][/FONT][/COLOR] |
Cevap: SİVASSPOR İÇİN SÖZLER...
sivaslıyız doymayız maceraya hele birde warsa sivassporumuz ölmeyiz asla!************
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Bize Bir Türkü Söyle Mecnun Başkan İçinde Yaşam Olsun Bize Bir SEVDA Söyle Büyük Başkan Ugrunda Ölüm Olsun[/COLOR][/FONT]
|
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Bilmiyorsan Sevmeyi , Hic Ağzına Alma o Kutsal Kelimeyi . . .[/FONT][/COLOR][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]SİVASSPOR...[/FONT][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Kalbimiz Tek Başına da Atar Destek Ünite İstemez[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] [COLOR="Blue"]Aşkımız Okullara Ders ,Kitaplara Konu Olsun ! [/COLOR][/B] |
istanbul lu degilizki bmw miz olsun izmirli degilizki manitamiz olsun. SIVAS liyiz birakinda kafamiz iyi olsun********:
|
Ne Hap Ne Cigara Ayıramaz Bizleri,Kardeşliği Damardan Vurduk Kafamız Güzeldi ;)
devamı gelecek sizi bekliyorum :) |
ηє кadaя SєSizSєк, ηє кadaя SuSкuηSaк, ηє кadaя dєятLiγSєк, єη az σ кadaя da dєLiγiz,dєLiкaηLıγız.ςüηкü вiz SİωaS'Liγiz
[COLOR="Red"][B][I][U][/U][/I][/B][/COLOR] |
[B]SİVASSPOR Aşkımız Okullara Ders ,Kitaplara Konu Olsun !
bu süper yaa aslında pankart yapılabilir :D:D[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:57. |