SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ''Arzulamadığımız bir skor oldu..'' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24189)

elleshar 05.03.2009 07:44

Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''

"5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz, 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz"
sözleri üzerine iki maçta 7 gol yiyerek ne kadar sözünün eri olduğunu kanıtlamıştır bülent uygun :):):)

izmirliyigido 05.03.2009 07:59

Aslında çok da fazla kızmamak lazım. Çünkü bize bu kadar mutluluğu yaşatan, bu başkan, bu hocalar ve bu futbolcular. Gücümüzün yettiği kadar mücadele ettiğimize inanıyorum ben.

Zaten bu pastayı bize yedirmezlerdi de, bizimki bir umuttu, bie heyecandı. Geçen seneki heyecanımızı biraz daha ileriye taşıdık ve bitti. Ama olsun bu bile çok güzeldi.

Bari ligde şampiyon olalım diyeceğim ama o daha da zor. Çünkü 4 tane leş kargası başımızda. Ama orada da gücümüzün yettiği yere kadar, nefesimizin yettiği kadar koşacağımıza eminim. Futbolun başında ki 4'lü ittifak kurultayı asla ve asla buna müsade etmezler. O, pastayı da yedirmezler bize. Geçen sene olduğu gibi filime son sahne kurgusu yaparlar ve filimi istedikleri gibi bitirirler.

Ama olsun bize bu heyecanı yaşatan, başta Başkanımıza, hocamıza ve yardımcılarına ve futbolcu kardeşlerimize can-ı gönülden TEŞEKKÜR EDİYORUZ..

Daha 6 yıl öncesine kadar bir Sivasspor takımından haberi olmayanlar bugün BİR SİVASSPOR GERÇEĞİ ile yüzyüze kaldılar. Sağolun, varolun.

AYK

Abdullah DuMaN 05.03.2009 08:03

[B]Taraftarlık bu değildir maç kazanınca oooooooooooooo şampiyon Sivasspor
en büyük Sivasspor en büyük Asker bizim Asker Mecnun başkan oleeeeeeeeyyyyy
ama kaybedince :mad: satılmış takım satılmış hoca satılmış başkan bumudur taraftarlık taraftarlığı bilmiyorsanız ligin sonunda bulunan takımlardan ders alın biraz;)[/B]

hiko58 05.03.2009 08:10

ŞİMDİ ARKADAŞLAR BİZLER KÖRÜ KÖRÜNE BİRİSİNE BAĞLANAMAYIZ. İNSANLAR HATA YAPTIĞINDA ELEŞTİRMEK EN DOĞAL HAKKIMIZ. DAHA DÜNE KADAR SİVASSPORU KİMSE TANIMIYORDU ŞİMDİ NERDEYİZ DİYENLER VAR. DÜNYA İLERLİYOR. TABİKİ FARKLI KONUMDA OLUNACAK. SİYASİLERİN SÖYLEMLERİ GİBİ KONUŞULUYOR. GALATASARAYI ÜÇ MAÇTA İKİ KEZ YENİYORSUNUZ FENERE İKLİ MAÇ ÜST ÜSTE YENİLİYORSUNUZ. FENER LİDERMİ. EN ALTTAKİ TAKIMLARIN BİLE YENDİĞİ BİR YENERE İKİ KEZ ÜST ÜSTE YENİLİYORSUNUZ. NEDEN BUNA RAZI OLALIM. ÜSTÜSTE OLMAZ. EN AZINDAN BİRİSİ BERABERLİK OLUR. DENİRKİ BAKIN YANLIŞLARIMIZI DÜZELTTİK DERİZ. YANİ BÜLENT HOCAYI HİÇMİ ELEŞTİRMEYELİM. İSTEDİĞİNİ YAPSIN. BİZDE MAL MAL İZLEYELİM. O ZAMAN BİZİ ŞAMPİYONLUĞA ŞARTLANDIRMAYACAK. BİZ ARADA GEZEN BİR TAKIMIZ DİYECEK.İNSANLARI BOŞ VAATLERLE KANDIRMAYAAKLAR..ORTALARDA YERİMİZİ ALIRIZ KÜMEDE DÜŞMEYİZ DİYECEK. İNSANLARA BOŞUNA ÜMİT VERMEYECEKLER.

vlkyldrm 05.03.2009 08:32

NE SİVASLI'YIM NE DE SİVASSPOR TARAFTARIM.FENERBAHÇELİYİM.FAKAT ŞUNLARI SÖYLEMEK İSTERİM Kİ BURDA TARAFTARLARIN BÜLENT HOCAYA VE FUTBOLCULARINA İLGİNÇ YORUMLARI VAR.FENERBAHÇEYE GELİNCE BAŞKA BİR HOCA OLUYOR GİBİ.İSTESEK YENEBİLİRDİK GİBİ.UNUTMAYINIZ Kİ KARŞINIZDAKİ TAKIM FENERBAHÇE VE KADIKÖYDE OYNUYORSUNUZ.TAMAM BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR RUH İŞİDİR VE MOTİVASYON İŞİDİR.BENCE BÜTÜN BUNLARI BİR KENARA BIRAKIN BÜLENT HOCAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDİN SİZLERE BÖYLE BİR GURUR YAŞATTI BU SEVİYEYE GETİRDİ.HALKIN SEMPATİSİNİ KAZANDIRDI.ŞAYET BEN İSTERİM SİVASSPORUN LİGDE KUPAYI ALMISINI.FAKAT FUTBOLUN GÜZEL YANIMI BU KAZANMAK VE KAYBETMEK.HERŞEYİ HAZMETMEK GEREKİR.BENDE SİVAS TARAFTARININ AYAKLARININ YERE BASMASI LAZIM.ŞAYET PROFESYONEL FUTBOL TAKIMINIZ HER ZAMAN BU YIL KADAR İYİ SEWİYEDE OLMAYABİLİR.

boğazdere 05.03.2009 08:40

ben bir taraftar olarak bülent uyguna güvenmiyorum fenere yalakalık yapmaktan başka bir şey yapmıyor ve güvenmiyorum başkanda dahil.ersun yanaldan geri kalmazsını

kangallı58 05.03.2009 08:42

Rezalet ya Bırakın allah askına Bülent hoca Her mac kulubenin dısına cıkıp bi kendini yırtardı Fener maclarında kulubeden dısarı cıkmıyor yazık günah gercek Sivasspor bu mu??

Soruyorum bu hallere düsermiydi gercek SİVASSPOR...?

Ama ne oluyorsa Hocaya ve baskana Fener maclarında bi değişiyorLar...

atababa111 05.03.2009 08:46

biz takımımızın yanındayız.fakat sana katılmıyorum bülent hoca.talihsiz bir açıklama.Seni rencide ederek türkünü çalsınlar sen keyif al.yok daha neler.keyif alan çıksın söylesin.ben almadım.ayrıca adamlar bu maçı en az 5 -1 5-2 kazanabilirlerdi.petkoviçe dua edin.ilk yarı 5 net pozisyon verdik.

PRIMERA_58 05.03.2009 08:55

[B]MAALESEF BİZİM İNSANIMIZIN MANTIĞI BU, BU TAKIM NERELERDEY Dİ ŞİMDİ NEREDE, UEFA, FİFA GÜN GEÇMİYORKİ SİVASSPORDAN BAHSEDİYOR, BU ÇOK KIZDIĞIMIZ BÜLENT UYGUN VE EKİBİNİN ESERİDİR.
ŞURDA YORUM YAZAN KARDEŞLERİM SİVASSPORA NE KADAR DESTEK VERİYORSUNUZ, NE KADAR SAHİP ÇIKIYORSUNUZ.
DÜN STAD DA 200 KİŞİ YOKTU TARAFTAR, NEDE ÇOK ÖVÜNÜRÜZ İSTANBULDA 2 MİLYON-3 MİLYON SİVASLI VAR DİYE HANİ NERDE. KONUŞMAYA GELDİMİ MALGALDA KÜL BIRAKMAYAN BİZLER NE KADAR HAK EDİYORUZ BU TAKIMIN BAŞARISINA SAHİP ÇIKMAYI.
BIRAKIN BURALARDA YAYGARAYI; BARİ SUSARAK SAYGI GÖSTERİN.
FENERBAHÇE BİZİ YENDİĞİ KADAR G.SARAY IDA YENİYOR, DEMEKKİ ONLAR DA FENER E HEP YATIYOR!!!!!![/B]

kangallı58 05.03.2009 08:58

[QUOTE=PRIMERA_58;487092][B]MAALESEF BİZİM İNSANIMIZIN MANTIĞI BU, BU TAKIM NERELERDEY Dİ ŞİMDİ NEREDE, UEFA, FİFA GÜN GEÇMİYORKİ SİVASSPORDAN BAHSEDİYOR, BU ÇOK KIZDIĞIMIZ BÜLENT UYGUN VE EKİBİNİN ESERİDİR.
ŞURDA YORUM YAZAN KARDEŞLERİM SİVASSPORA NE KADAR DESTEK VERİYORSUNUZ, NE KADAR SAHİP ÇIKIYORSUNUZ.
DÜN STAD DA 200 KİŞİ YOKTU TARAFTAR, NEDE ÇOK ÖVÜNÜRÜZ İSTANBULDA 2 MİLYON-3 MİLYON SİVASLI VAR DİYE HANİ NERDE. KONUŞMAYA GELDİMİ MALGALDA KÜL BIRAKMAYAN BİZLER NE KADAR HAK EDİYORUZ BU TAKIMIN BAŞARISINA SAHİP ÇIKMAYI.
BIRAKIN BURALARDA YAYGARAYI; BARİ SUSARAK SAYGI GÖSTERİN.
FENERBAHÇE BİZİ YENDİĞİ KADAR G.SARAY IDA YENİYOR, DEMEKKİ ONLAR DA FENER E HEP YATIYOR!!!!!![/B][/QUOTE]

Fener in bizi yenmesine oynadıgı futbola laf eden yok arkadasım görmüyormusunuz körmüsünüz alllah askına diger maclarda kulubede hop oturup hop kalkan hocamızdan eser yok YAZIK ya.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16.