SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İY Konyaspor maçına gidiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24716)

anilolcay 09.04.2009 14:24

Cevap: İY Konyaspor maçına gidiyoruz

Yalçın abi tren biletleri daha ucuz oluyor baktık grup indirimi yapmıyorlar geceden atlar trene gideriz tabi bu maçın pazar olması durumunda olacak bir şey benim için...

Besyo_cu 09.04.2009 15:01

[B]İnşallah katılım yoğun olur ve İzmirli yiğidoların Denizlide göstermiş oldugu güzel taraftarlık örneğini Konya'dada bizlere tekrar gösterirsiniz.[/B]

bahadır erdem 09.04.2009 19:43

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ARKADAŞLAR;

BENİM DENETLEMELERİM BAŞLIYOR.MAYIS'IN 15'İNE KADAR BİR YERE KIPIRDAYAMAM.

ZATEN FAZLADA GÜVENMEYİN.DENİZLİ'YE GELMEYEN KONYA'YA GELİR Mİ?[/B][/COLOR][/FONT]

club7house 09.04.2009 19:52

[QUOTE=bahadır erdem;500678][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ARKADAŞLAR;

BENİM DENETLEMELERİM BAŞLIYOR.MAYIS'IN 15'İNE KADAR BİR YERE KIPIRDAYAMAM.

ZATEN FAZLADA GÜVENMEYİN.DENİZLİ'YE GELMEYEN KONYA'YA GELİR Mİ?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Neden öyle söyledin üstad :( özel bir sebebi vardır sınavı , hastalık , ölüm vb.

GuVeN 10.04.2009 07:28

[QUOTE=izmirliyigido;500513]Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür.

Yoksa sponsor bulmak falan hikaye bu ekonomik kriz ortamında kimse destek vermez ki. Kendi sponsorumuz kendimiz olalım. Herşey Sivasspor için...Biraz daha düşünelim konu üzerinde.

AYK[/QUOTE]

yalçın abi otobüsle gidilmesi durumunda kısı bası maç bileti dışında 35 den gıdıs donus 70 lıra edıyo..olurda cok kısı katılamazsa ki öyle görünüyor şöyle az benzın yakan arabası olan bırının benzın masrafına katılsak malıyetı ortalama kac lıraya getırırız? bıde bunu arastırsak belkı uygun olabılır.hem otobusun sıkıntıları var..garajda ın stada kadar bılmedıgın bı sehırde gıt.macdan sonra aynı sıkıntı.ustune otobusun kalkıs saatının uyması sorunu..tren fıkrıde ıyı ama yıne aynı sıkıntılar olacak.. aslında gazlı bı şahin bence en ıyı altarnatıf:D SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ YİĞİDO-İZMİR?? zaten gördüğüm kadarıyla az bı katılım olacak..buda bı altarnatıf olarak dusunulebılır..

bahadır erdem 11.04.2009 13:06

[QUOTE=club7house;500682]Neden öyle söyledin üstad :( özel bir sebebi vardır sınavı , hastalık , ölüm vb.[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][B]İZMİR'DE YAŞAYAN BİNLERCE SİVAS'LI VAR.HEPSİNİN SINAVI OLDUĞUNU SANMIYORUM.ZATEN SINAVI OLAN KARDEŞLERİMİZE BİR SÖZÜMÜZ YOK.BİZİM SÖZÜMÜZ GELECEĞİZ DEYİP DE GELMEYENLERE.HEM GELECEĞİZ DİYORLAR,HEM GELMİYORLAR BİRDE HABER VERMİYORLAR.O KADAR KİŞİNİN MAZERETİ OLAMAZ.[/B][/FONT]

bahadır erdem 11.04.2009 13:13

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="blue"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]İZMİR'DEN KONYA 500 KM CİVARINDA OLMASI LAZIM.GAZLI BİR ARABA İLE BU MESAFE EN FAZLA 50 LİTRE GAZ YAPAR.BUDA 50*1,60'DAN 80 LİRA YAPAR.GİDİŞ DÖNÜŞ 160 LİRA.5'E BÖLDÜĞÜNÜZDE ADAM BAŞI 40 LİRA CİVARI BİR ŞEY DÜŞER.BENCE BEDAVA. STAD ŞEHİR MERKEZİNDE.KONYA'DA 10 YIL KALDIM.GİDİNCE BİR MEVLANA ZİYARETİ,BİR MERAM BAĞLARI VE ŞEHİR GEZİSİ YAPMADAN OLMAZ.HELE BİR DE ETLİEKMEK YEMEZSENİZ AYIP OLUR.TANDIR'IDA CABASI.[/B][/COLOR][/FONT]

VALLA DENETLEMEM OLMASA BEN SİZE MİHMANDARLIK YAPARDIM.[/COLOR][/B][/FONT]

GuVeN 11.04.2009 19:54

bu takımı konyada yalnız bırakmamak lazım. bugun sıvasdakı macı ızleyınce bır kez daha anladım.. bu taraftarın cefakarlıgını en azından deplasmanlarda gostermek lazım dosta dusmana.bosuna damlaya damlaya gol olur dememıs atalarımız.kesın gelecek kısı sayısını belırleyıp ona gore hareket edelım..az kısıde olsak ordakı yıdıdolarla bırlesıp destek verebılırdık..

GuVeN 11.04.2009 19:56

[QUOTE=bahadır erdem;501158][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="blue"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]İZMİR'DEN KONYA 500 KM CİVARINDA OLMASI LAZIM.GAZLI BİR ARABA İLE BU MESAFE EN FAZLA 50 LİTRE GAZ YAPAR.BUDA 50*1,60'DAN 80 LİRA YAPAR.GİDİŞ DÖNÜŞ 160 LİRA.5'E BÖLDÜĞÜNÜZDE ADAM BAŞI 40 LİRA CİVARI BİR ŞEY DÜŞER.BENCE BEDAVA. STAD ŞEHİR MERKEZİNDE.KONYA'DA 10 YIL KALDIM.GİDİNCE BİR MEVLANA ZİYARETİ,BİR MERAM BAĞLARI VE ŞEHİR GEZİSİ YAPMADAN OLMAZ.HELE BİR DE ETLİEKMEK YEMEZSENİZ AYIP OLUR.TANDIR'IDA CABASI.[/B][/COLOR][/FONT]

VALLA DENETLEMEM OLMASA BEN SİZE MİHMANDARLIK YAPARDIM.[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]

teşekkür ederim abi..kısı bası 32 cıvarı bıse tutuyo.sımdı once beşı bulmak lazım,sonrada bı gazlı dört teker:) otobuse 80 lıra vermekden cok daha avantajlı..

ssk58 11.04.2009 19:59

ankara istanbul izmir tüm yigidolar haydi konyaya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48.