![]() |
Cevap: HANGİ FUTBOLCUYU TAKIMIMIZDA GÖRMEK İSTERSİ
[FONT="Garamond"][B]ŞAMPİYON OLUP OLMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL. RONALDO'YU ALMALIYIZ, İNGİLTEREDEN KURTARMALIYIZ.[/B][/FONT]
|
kardeslerim.. eger biri olacaksa ben [B]ersan tekkan[/B] diyorum antalyaspordan.. ama diyorsaniz o posisyona gerek yok defans diyorsaniz.. [B]ibrahim kas[/B] iyi bir futbolcu
|
[QUOTE=Dark Force;500657]Yasser Al-Qahtani (Kahtani)
Arabistanlı bir futbolcudur. Al-Qahtani, şu anda Suudi Arabistan'ın ve forma giydiği külüp olan Al-Hilal'de takım kaptanıdır.Gelmesi biraz zor ama ben bu adamı beğeniyorum. Kocaelispor kalecisi kılıçarslan onuda alsak fena olmaz..... [url]http://www.youtube.com/watch?v=yqntt7iQIqg&feature=related[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=yJzwMy_BNlQ&feature=related[/url][/QUOTE] KEsinlikle Alınması Gerekkk ! ... Kacırılmamalı bu adam Yonetım dikkate all ! |
Simdiki kadroya birkac takfiye yapilarak ayni kadroyu gelecek snede izlemek isterim.Eger Sivssporkendi alt yapisini kurup Anadolunun bagrindan yeni yildizlar cikarisa elbetde daha iyi,bilindigi altletizimde Anadolu evatlari ellerinden tutuldumu iyi basrilar elde ediyor,futbolda nicin olmasin,belimi olur bakarsiniz gunu birinde iyi bir olimpiyat sehri oluruz.
|
siz kafanızı yormayın gerekeni sayın başkanımız Mecnun Otyakmaz ile teknik direktörümüz Bülent Uygun yapacaktır..onlara bu konuda güvenim sonsuz..sadece sergio de oliviera pasheco konusunda biraz hata yaptık sanırım..Sivasspor sen bizim herşeyimizsin..
|
[QUOTE=TurkuTadinda;516214][B]Sivasspor şampiyon oldu; nasıl mı?[/B]
[B]Sivasspor, Anadolu`nun şampiyonu oldu. Galatasaray`a yenilerek şampiyonluktan olan Sivasspor bu yıl bir rekora daha imza attı. Sivasspor, Türkiye Süper Ligi`nde topladığı 70 puanla bakın nasıl şampiyon oldu?SİVAS`I ŞAMPİYON YAPAN OLAY[/B] Sivasspor , Anadolu `nun `gelir şampiyonu` oldu Galatasaray `a yenilerek şampiyonluktan olan Sivasspor bu yıl bir rekora daha imza attı. Sivasspor , Türkiye Süper Ligi `nde topladığı 70 puanla kasasına bugüne kadar 6 milyon YTL `ye yakın para koydu. Kulüp, bugüne kadar Anadolu kulüpleri arasında en çok kazanan takım oldu. SİVASSPOR , önceki gece Galatasaray `a yenilerek şampiyonluk kapısından döndü ama Anadolu `nun en çok kazanan kulübü oldu. 33 maçta aldığı 22 galibiyet ve 4 beraberlikle kasasını dolduran Sivasspor son maçta kazanacağı puanlar ve ligdeki konumuna göre gelirini de artırabilecek. 22 maçı galip bitirerek kasasına 5.5 milyon YTL koyan Sivasspor bu yıl ligde aldığı 4 beraberlikle de 332 bin YTL para kazandı. 33 maçta 6 milyon YTL `ye yakın para kazanan Sivasspor bu rakamla Anadolu kulüpleri arasında şimdiye kadar en fazla parayı kazanan takım oldu. Puan başına 83 bin YTL aldı Ligin bitimine bir hafta kala 33 maçta 70 puan toplayan Sivasspor puan başına da önemli bir gelir elde etti. Galip gelen takıma verilen 250 bin YTL ve beraberlik durumunda kazanılan 83 bin YTL ile kasasını dolduran Sivasspor puan başına 83 bin YTL gelir elde etti. Sivas 70 puana ise 5.832 bin YTL `den fazla kazandı.[/QUOTE] [QUOTE=TurkuTadinda;516219][B]evet Arkadaslar Hersey Ortada Aldıgı Parayı Buyuk Takımlar Bile Almadı ... Dediginiz Futbolcuları Alması Lazım Artık Olmayacak İş Değil Gecen sen Baktıgımızda Oyle Ahım Şahım Bir Transfer Yok Bu sene Umarım İyi Bir Trasfer Yaparlak Yoksa Takımı Bitirirler [/B][/QUOTE] [B]Senin bu anlattığın olay geçen sezonun,üstünden bir sezon geçmiş.[/B] |
[B]Ronaldinho'yu alsak iyi olur ama :D[/B]
|
Transferi tabi ki yönetim ve Bülent hocamız yapacak ama ben sadece takımımızda görmeyi düşünebileceğim bir futbolcu ismi yazacağım. Çünkü böyle karakterli, düzgün insanlara, iyi futbolculara her zaman kapımız açık.
Gaziantepsporlu [B]ERMAN ÖZGÜR[/B] !... Uzun zamandır dikkatimi çekiyordu ama Gaziantepspor - Sivasspor maçı öncesi ve sonrası konuşmaları ve maç içerisinde ki karakterli oyunu takdir edilecek cinstendi. Ne kendini aşırı hırslandırdı, ne de oyunu savsakladı. Adam gibi oynadı kısaca. Böyle düzgün insanlara her zaman kadromuzda yer vardır. Geleceğin düzgün ve mantıklı konuşan teknik adamı yetişiyor bence. AYK |
izmirliyigido abi sanırım profilimdeki futbolcuyu takımda görmeyi istiyorsunuz:) sahada ve dışarda her yerde efendi bu adam..çok mütevazi,samimi bir insan..çok da kibar..Sivasspor'umuza yakışır diye düşünüyorum..Muhammed Ali'ye teşekkür edip göndermek lazım..
|
Bu oyun formatıyla oynayacaksak kesinlikle Mehmet Yıldıza alternatif pivot özellikli santrafor almamız lazım.İdeali Gökhan Kaba yedeği Hacettepeden İbrahim olmazsa Mehmet Yılmaz.Ya da yabancı futbolcu tabiki.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:32. |