SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24791)

GuVeN 13.04.2009 01:04

Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru

konyanın genclerbırlıgıne yenılmesı kotu oldu bu hafta.tersı bı sonuc bızım ıcın cok ıyı olacaktı..bu mac artık daha zor oldu..
inşallah konya virajınıda aşacagız bence 0-1 kazanacagız.

subasi29 13.04.2009 01:25

[B]konyaspor ayaga en az pas yapan takim,bugun genclerbirligi macina baktim cok etkisiz ve dayaniksiz mutlak kazanacagimiza inaniyorum[/B]

Shan58 13.04.2009 01:29

Biz iyi oynayalım maçın ilk bölümünde ilk golü atalım bence rahat kazanırız.
İlk golü atarsak rakip gol bulmak için ileri çıkacak defansta açıklar verecektir.
Kamanan gibi hızlı bir oyuncuyla bu açıkları değerlendirip farkı artırabiliriz bile.

Belki Konya kaybetti ve mutlaka kazanmak için oynayacaktır ama Herkes mutalaka kazanması gereken maçları kazanamıyor.

Bana göre asıl tehlikelisi orta sıradaki ve iddası olmayan takımlar.
maçta çok rahat oynadıkları için hem defansta hemde ileride daha etkili oluyorlar ve daha çok zorluyorlar.

Gaziantep maçı bana göre Konya maçından daha zor geçecek.

HayaLpereSt 13.04.2009 02:04

[B]zor bi depLasman ama kazanmasını biLeceğiz 1-2[/B]

mustahasso 13.04.2009 03:15

Kümeye oynayan takımlar çok zorlu olmaya başladılar, fakat Sivas zorlansa da alır bu maçı.

mysuskunx 13.04.2009 08:24

İnşallah Yeneceğiz arkadaşlar....

ferhat_58_oğuz 13.04.2009 09:24

sporun tarih sahnesindeki en önemli yeri yani baş rolü almak için artık sayılı maçlar kaldı bu maçlar bizim için final maçları niteliğinde şampiyon olmayı kafasına koymuş yüreğine yazmış hedefe kitlenmiş bir takımın yapacağı tek ve en önemli iş tüm maçlarını kazanmak olmalı evet konya zor bir deplasman ama onlar düşmemeye biz şampiyonluğa oynuyor hangisi sizce ağır basıyor tabiki şampiyonluk İNŞALLAH RABBİMİN izni ile en fiyakalı baş rol yağız delikanlı sivassporumuzun olacak [istanbulda sivaslı ferhat]

korsan hüsam 13.04.2009 09:32

[B]gönlümüzde sivassporun kazanması var tabiki ama konyaspor bu maçı almak için elinden geleni yapacak onun için sivasspor iyi hazırlanması gerekiyor[/B]

FALÇATA 58 13.04.2009 09:56

[B]0-2 alırız bence...............[/B]

B.Demirci 13.04.2009 10:57

Arkadaşlar ! Herşey olacağına varır. Mühim olan insanların muhtemel riskleri önceden görüp ona göre strateji geliştirmeleridir. Sivassporumuz Konyadan birkaç gömlek üstün takım. Sivassporun rakipi Sivasspordur. Konya maçında stres yapmadan akıllı, kontrollü ve sabırlı oynacağız ve kazanacağız inşallah. Şimdi soru şu: Denizli maçı Konya maçından daha mı az zordu. Anlatabildim mi? Sabır, azim, gayret tevekkül. Cenab-ı Allah yardımcımız olsun..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33.