![]() |
Cevap: süper lige kimler cıkar
yada karşıyaka:)..................................
|
taraftarı olan takımlar çıksın.ibb,haccettepe bunlar gibi 1 tane bile taraftarı olmayan takımların süper ligde ne işleri var hala anlamış değilim.
bunun için şehir takımlarının çıkmasını istiyorum.senelerdir izmirden takım yok izmirden en kısa sürede bir takımın çıkmasını isterim... |
Diyarbakir cikmasinda gerisi onemli degil. Birde bizi eziyorlar diye gider bunlar avrupaya sikayet ederler bizi.
|
ben diyarbakırda ögrenciyim.burda inanılmaz bi atmosfer var maç günleri sabahtan başlıyo millet toplanıp tezahürat yapmaya tüm şehir kıpır kıpır oluyo.her adım başı bayrak,tüm caddelerde dev bayraklar. sivasta herkes bundan yakınıyo ses yok hareket yok diyo, benimde içim burkuluyo
|
[B][COLOR="DarkRed"]doğu anadoluda temsilen diyarbakırın çıkmasını isterim kendileri göstermiş olduğu başarıları ile arzuladıkları süper lige çıkmak istiyorlar inşallah istediği gerçekleşir.diyarbakırsporun futbolcularınada başarılar.[/COLOR][/B]
|
manisa-karşıyaka-adana çıksın adana çıkarsa sivas ile adana oynarsa sivasın maçına gitme şansım olur:D
|
diyarbakırım çıktı sonunda. :)
|
şikeci manisa çıktı dün...yarım kalan hesaplarımızı kapatma zamanı...
|
manisa ile diyarbakır garintilediler atn 3 .takımda ya karşıyaka olsn yada altay
|
[QUOTE=sensetik;513124]şikeci manisa çıktı dün...yarım kalan hesaplarımızı kapatma zamanı...[/QUOTE]
bizimde onlarla görülecek bir hesabımız var. ;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20. |