![]() |
Gaziantepspor - Gençlerbirliği
Sivasspor - Denizlispor - 1 Konyaspor - Fenerbahçe - 2 V. Manisaspor - K. Erciyesspor -0 Beşiktaş A.Ş. - Samsunspor-1 Malatyaspor - Diyarbakirspor-1 Galatasaray - Trabzonspor-1 Kayserispor - B.B.Ankaraspor-1 Ankaragücü - Ç. Rizespor-1 OYNAYIN KAZANIN SYGILAR............ [color=red][b][Yusuf ilk macin sonucunu mac oynandiktan sonra yazdigin icin kabul edemiyorum, kusura bakma [i]skywriter[/i]][/color][/b] |
Kalan Yarismacilar
ilk mac oynandi
Gaziantep : Genclerbirligi 1 :1 tahmini dogru olan arkadaslar: Ozancan ali aga mergesenli_58 Dagci karakule58 cagri hemso58 serrkann58 cercek58li SivasLady Ben_Ozgurum abircan henry58 emrekerem dogukan [b][color=red][Tesekkurler SivasLady. Bu yazdigin arkadaslar ilk mac icin 1 puan aldilar. Diger maclarin sonuclari belli olunca bu hafta kimin kac puan aldigini yazacagim. [i]skywriter[/i]][/color][/b] |
sivasspor icin en iyisi three points....
sivasspor kazansinda digerleri sonra her zaman icin her yerde önce sivasssssssss.... slmlar özsivasli bugra...
sivasspor- denizlispor tahminim 3:0 falan.... |
yarisa devam
ikinci mac oynandi
SIVAS : Denizli 1 : 0 tahmini dogru olan arkadaslar: Ozancan ali aga mergesenli_58 Dagci karakule58 cagri hemso58 serrkann58 cercek58li SivasLady Ben_Ozgurum abircan henry58 emrekerem dogukan p.s. tabiki herkez devam (Sivas`in kazanacagini biliyorduk hepimiz) :) |
8. Hafta Fiksturu:
Gaziantepspor - Gençlerbirliği Sivasspor - Denizlispor Konyaspor - Fenerbahçe 0 V. Manisaspor - K. Erciyesspor 1 Beşiktaş A.Ş. - Samsunspor 1 Malatyaspor - Diyarbakirspor 1 Galatasaray - Trabzonspor 1 Kayserispor - B.B.Ankaraspor 2 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1 [color=red][b][Arkadasim kusura bakma, ilk iki mac oynandigi icin tahminlerini kabul edemiyorum [i] skywriter[/i]][/color][/b] |
adi kayseri :)
adi kayseriye bir puan verdim ama onlar acgözlülük yaptı, neyinize yetmiyor bir puan :)
bizi yarıstan düsürdün |
yarisma Cuamrtesi sonucu
bugünki maclar oynandi
Konya : FB 2: 4 Manisa : Kayseri 0 : 2 tahmincilerden tek kisi kaldi dogukan |
[b]Gaziantepspor - Gençlerbirliği
Sivasspor - Denizlispor Konyaspor - Fenerbahçe V. Manisaspor - K. Erciyesspor Beşiktaş A.Ş. - Samsunspor 1 Malatyaspor - Diyarbakirspor 1 Galatasaray - Trabzonspor 1 Kayserispor - B.B.Ankaraspor 2 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1[/b] [color=red][b][Erhan ilk 4 mac oynandigi icin tahminlerini siliyorum [i] skywriter[/i]][/b][/color] |
way bee keşke iddea oynasaydım hehehehe
iddea cılardan tek kişi benmi kaldım insallah sonuna kadar giderim hehehe
|
DAĞILIR
SIVASSPOR BIR VURDU BİRDAHA KENDİNE GELEMEDİ
GALATASARAY 3 TRABZON 1 YENER |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56. |