SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kimliksiz Gelmeyin ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25076)

yigido_furkan 24.04.2009 21:10

Cevap: Kimliksiz Gelmeyin !

ya arkadaslar abartmayın bukadar bnce okadar dıkkat etmezler. saten turnıkeler cok yavas bıde kımlık kontrolu 3 4 saatte anca gırılır

myway 24.04.2009 21:45

[B]Acemiligimiz burdan belli oluyor. Bu uygulama bilet satilirken yapilir.. Sen bileti adama sattiysan maca girme hakkini elinden alamazsin...

Bu uygulama heryerde boyledir.. Yarin stad onunde cok olay cikacak sirf bu yuzden...Bosuna ortam gerilecek...[/B]

LosTie58 24.04.2009 21:51

[QUOTE=myway;508173][B]Acemiligimiz burdan belli oluyor. Bu uygulama bilet satilirken yapilir.. Sen bileti adama sattiysan maca girme hakkini elinden alamazsin...

Bu uygulama heryerde boyledir.. Yarin stad onunde cok olay cikacak sirf bu yuzden...Bosuna ortam gerilecek...[/B][/QUOTE]

Evet sana katılıyorum madem böyle birşey olacaktı bilet satarken yapılması mantıklı olurdu ama tahminlerime göre Trabzonsporluların Sivasspor tarafından bilet aldıkları ihbarı yönetime biletler satışa çıktıktan sonra gelmiştir,yoksa başka açıklaması olamaz.

Cley 24.04.2009 21:58

[B]Girişlerde özel güvenliklerle ve polislerle çok tartışma çıkar. [/B]

Shan58 24.04.2009 22:07

[QUOTE=myway;508173][B]Acemiligimiz burdan belli oluyor. Bu uygulama bilet satilirken yapilir.. Sen bileti adama sattiysan maca girme hakkini elinden alamazsin...

Bu uygulama heryerde boyledir.. Yarin stad onunde cok olay cikacak sirf bu yuzden...Bosuna ortam gerilecek...[/B][/QUOTE]

TS'li bilet almak isterse bi tanıdığına aldırır biletleri yada gider karaborsadan alır.
Eğer hangi numaranın kime satıldığı isim isim kayıt edilip öyle kontrol yapılsaydı olurdu ama onu yapabilecek ne altyapı var nede yeterli elaman var.
TS'li biri Bilet almışsa ve içeri giremiyorsa dışarda bekleyen birine satar parasını geri alır zaten.

Bence en doğrusu stad girişi kontrol yapmak çünki bildiğim kadarıyla hangi koltuğun hangi isme satıldığı kayıt edilmiyor. edilse bile stad girişinde onu kontrol edecek bi bilgisayar sistemi zaten yok.
bana göre en doğru uygulama şu an yapılacak olan kontroldür.

Shan58 24.04.2009 22:11

[QUOTE=LosTie58;508174]Evet sana katılıyorum madem böyle birşey olacaktı bilet satarken yapılması mantıklı olurdu ama tahminlerime göre Trabzonsporluların Sivasspor tarafından bilet aldıkları ihbarı yönetime biletler satışa çıktıktan sonra gelmiştir,yoksa başka açıklaması olamaz.[/QUOTE]

Trabzonspor'lu bi sivaslı tanıdığına aldırsa bileti nasıl kontrol yapacaksın
yada grup halinde gelip para verip birilerine aldırsa oda olmadı kara borsadan alsa nasıl kontrol yapılacakki. sonuçta bileti aldırdığı kişi sivaslı olacak.
En doğrusu Kimliğinde trabzon yazanları stada hiç almamak. Allah göstermesin orda türibinde bir olay çıksa stad sezon sonuna kadar kapanabilir.
başkaları ne derse desin en doğrusu işi garantiye almaktır.

Shan58 24.04.2009 22:15

[QUOTE=Cley;508178][B]Girişlerde özel güvenliklerle ve polislerle çok tartışma çıkar. [/B][/QUOTE]

Hiçbir şey çıkmaz kardeşim. Koyarlar polis arabasına götürürler karakola paşa paşa.
Polis'ede kafa tutup efelenecekmi bu adamlar. nedir yani, mafyamı bu adamlar.
bence o kadar abartı olmaz. trabzonluysa sivasspor türibinine girmemesi gerekir Allah göstermesin orda bir kavga çıksa, taraftarlar onları linç etmeye kalksa olayların altından kalkamayız.

Cley 24.04.2009 22:24

[QUOTE=Shan58;508185]Hiçbir şey çıkmaz kardeşim. Koyarlar polis arabasına götürürler karakola paşa paşa.
Polis'ede kafa tutup efelenecekmi bu adamlar. nedir yani, mafyamı bu adamlar.
bence o kadar abartı olmaz. trabzonluysa sivasspor türibinine girmemesi gerekir Allah göstermesin orda bir kavga çıksa, taraftarlar onları linç etmeye kalksa olayların altından kalkamayız.[/QUOTE]

[B]Trabzonlular sorun çıkaramaz zaten. Kimliği yanında olmayan Sivaslılardan bahsediyorum. Biletini almış bir Sivaslı için bu maça girememek en büyük zulüm olur.[/B]

Shan58 24.04.2009 22:45

[QUOTE=Cley;508188][B]Trabzonlular sorun çıkaramaz zaten. Kimliği yanında olmayan Sivaslılardan bahsediyorum. Biletini almış bir Sivaslı için bu maça girememek en büyük zulüm olur.[/B][/QUOTE]

Kimliksiz zaten gezilmiyor. polis çevirip kimlik sorarsa vede üzerinde yoksa zaten direk karakola gidiyorsun.
eğer maça 1 saat önce gelirlerse bence olmayanlar yarım saat içinde kimliğini alır gelir.
zaten çoğunun haberi olmuştur TV'lerde haberleri geçti. herkes birbirine haber veriyor böyle şeyleri ben şahsen çok fazla sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Kimlik olayından haberi olmayan yoktur diye tahmin ediyorum.

club7house 24.04.2009 23:12

Bu kimlik olayını trabzonsporlular neden büyütüyor anlamadım. Göztepenin birinci ligdeyken büyük ve gergin maçlarında hep kimlik uyguluması oluyordu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03.