SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25410)

58gürünlü35 08.05.2009 12:56

Cevap: ŞLde Olimpiyat Stadına Hayır

[COLOR="Red"]Bencede Sivasta oynanmalı ... ama Bide soyle dusunun Olimpiyat stadı 70 binden fazla seyirci kapasiteli... 4 eylul 15000 kisilik 4 eylülde bir mactan 1 milyon euro kazansak olimpiyatta en az 6 milyon euro kazanırz...[/COLOR]

gönenliyiğido 08.05.2009 13:09

arkadaşlar şampiyonlar ligi için uefa bizden çok birşey istemiyor ki..Bi kaç tane çalışma ofisi ve kapalı tribün(vip nin olduğu kısım) biraz küçük olduğu için kapalı yanı tribünlerinde üstünün kapatılması isteniyor..bunlar 4 ay da rahatça yapılacak şeyler..ayrıca zemin konusuna gelince zaten her sezon zeminler yenileniyor sadece ek olarak ısıtma sistemi yapılacak..bunlar büyütülecek şeyler deil diye düşünüyorum..

yigido_furkan 08.05.2009 15:04

lig tvde baskanımız acıklama yaptı 2 sat bıldırılmesı gerekıyomus onlarda 4 Eylül ile olimpiyatı vermısler. eksıklerı varmıs stadın eger bunlar gıderılırse maclar Sivasta eger olmassa olımpıyatta yanı elden bısey gelmesse mecburen orda oynayacagız yoksa başkanda Sivası istiyor

pover58 08.05.2009 16:07

başkan sana boşuna büyük başkan demiyoruz .işte görün milliyetçilik nasılmış bravo başkanım çok para yerine az ame benim esnafım kazansın diyebilmek her babayigidin karı degil.sivaslı esnafa duyurulur.özellikle spora karşı olan esnafa duyurulur.başkanım aynen katılıyorum size sivas bi daha bu fırsatı ya kazanır ya kazanmaz.sizin en büyük dileginizdi sivasa bir büyük avrupa takımı getirmek.sivasla oynatmak bunu tamda yakalamışken neden istanbulda oynuyalım.stadın en kısa sürede onarımını tamamlayıp bide oteli hemen yapmalıyız.çermikte bu işe hazır bir firma var ona yardım edip en kısa sürede bu oteli yaptırmalı sayın vali ve belediye başkanımız.sayın büyüklerim elinizi çabuk tutun.

Metal Gear 08.05.2009 16:20

Şampiyonlar Ligi Sivas'ta oynanmasın vukuat çıkarırırm vallah..:)

ekecikli 08.05.2009 16:30

ya arkadaslar bu konuyu acmamiz bile sivasliyim diyen herkese bir hakarettir ya bir sl kalacagizda neymis efendim istanbuldami yoksa kayseridemi artik sunun bunun kus kaldiranligini birakalimda kendi ilimizde oynatalim bu nasil bir dusunceki hale disariya bagimliligimizi tekrarliyoruk sayet disarida oynanacakgibi bir posusyon olursa hicte sampiyonda olmuyalim daha iyi sivasliyim diyen herkesi goreve davet ediyorum birdahada boyle bir anketinde yapilmzasi bile AYIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
BU NE ISTIR

nightmare58 08.05.2009 16:45

[QUOTE=Cley;515088][B]Hayır Hayır Hayır. mevcut stadımıza az bi düzenleme ile Şampiyonlar ligi maçı oynanır. Nice avrupa maçları izledikki patates tarlası gibi zeminlerde.[/B][/QUOTE]

aynen kardeşim hatta patates tarlası daha şereflidir tromsö-galatasaray maçını hatırlayın bizim stadımız onlarınkine 100.000 basar UEFA oraya maç veriyosa bize dünden maç verir artı sivas dışında oynanırsa maçlarımız sivas esnafının para kazanmasını istemedikleri düşüncesi bende hakim olur olimpiyata kadir hasa da hayır 4 EYLÜLÜ CEHENNEME ÇEVİRECEZ İNŞALLAH

Metal Gear 08.05.2009 17:29

[QUOTE=58gürünlü35;515299][COLOR="Red"]Bencede Sivasta oynanmalı ... ama Bide soyle dusunun Olimpiyat stadı 70 binden fazla seyirci kapasiteli... 4 eylul 15000 kisilik 4 eylülde bir mactan 1 milyon euro kazansak olimpiyatta en az 6 milyon euro kazanırz...[/COLOR][/QUOTE]

Parası umrumda bile değil...
Sivas'ta 21:45'te Star TV'de maç yayını izlettirmek istiyoruz..:)

izmirliyiğido35 08.05.2009 17:43

[QUOTE=nightmare58;515381]aynen kardeşim hatta patates tarlası daha şereflidir tromsö-galatasaray maçını hatırlayın bizim stadımız onlarınkine 100.000 basar UEFA oraya maç veriyosa bize dünden maç verir artı sivas dışında oynanırsa maçlarımız sivas esnafının para kazanmasını istemedikleri düşüncesi bende hakim olur olimpiyata kadir hasa da hayır 4 EYLÜLÜ CEHENNEME ÇEVİRECEZ İNŞALLAH[/QUOTE]

HAY AĞZINA SAĞLIK ŞİMDİ BEN DİYECEKTİM UEFA ONLARA VERİYOSA BİZE HAYLİ HAYLİ VERİR ZATEN BİR KAÇ EKSİK DE O ZAMANA KADAR HAL OLUR.

Del Piero 08.05.2009 18:08

[B]Tabiki CL maçarı mabedde yani 4 eylülde oynanmalı kesinlikle....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34.