![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
kardesim bu pastadan bıze tat vermezlerr bizim kaderimiz bizim elimizdeydi sen kendi sahanda yenil liderliği bjk a bırak ondan sonra bekle bjk gs maçını onlar sana yedirirmi şampıyonluğu bıdefa biz sahada 11 kişi değil 10 kişi oynuyoruz m yıldızı gecin ya prse yok baskı yok topa koşmuyor tamam fiziği kondiksıyonu iyi ama top sana gelicek dıye bır kaydede yok sen gidicen dostum topa şampiyonluğa oynıyorsan sen koşucan şampiyonluğa yani arkadaşlar biz 10 kişi guzel bir başarı elde ettık 11 kişi oynasaydık emininmki farkı olurduuu şimdi işimiz yoksa hafta sonu gs yi yen denizlinin bjk yi yenmesını bekle dıyıceğim tek şey şampiyonlar liginede gidemıycezzz yalan oluruz yalannnn ama genede sivassporlu olarak takımımın her zaman arkasındayımmm şampiyon olamaasakta biz gönullerın şampiyonuyuz kısa bir surede cıktığımız süper lig de yakaladığımız başarı gercekten buyuk bir başarı ben inanıyorumki şampiyonluğu bir gun elbet tadıcaz bir sivaslı olarak tum yiğidoları gs svs maçına beklıyorum saygılarımla bedri çakmak .
|
çok zor çok..hem beşiktaşın yenilmesi hem de sivassporun galatasarayı yenmesini bekliyoruz..bunlar olağan şeyler değil..mücize bekliyoruz:( gantep maçı hadi neyse de ist.bykşhr maçını nasıl kaybedersin? daha bizden beraberlik dahi alamamış bir takım geldi şampiyonluğumuzu elimizden aldı..hayırlı olsun :(
|
bazen oyun istenilenin fışına çıkıyordu dün ki maçta bu kadar isteksizlık olurmu bir takımda hamde işi buraya kadar getirmişken belki yenmiş olabiliriz ama. maçın ilk yarısı hen kendilerince hemde taraftar açısından bi hayli isteksiz geçti gibi. neyse yine de galibiyet geldi.başarılar sivasspor'a
|
ßüLenT UYGUN' denen şahsiyeti kınıyoRuM..! sen futßoLcuLarı tarafTaRına küsTüreMezsin TaMaM Mı.. ::mad::mad::mad:
|
MAÇIN TEK YILDIZI VARDI. O DA MURAT ERDOĞAN
|
TAKIMIN VE MACIN YILDIZLARI MURAT ERDOGAN VE YABANCILARIMIZDI. YERLILERDE RUH YOKTU.
|
[QUOTE=izmirliyigido;521486][B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Maçın yıldızı ilk önce KAMANAN'dı. Oyuna girer girmez yine BÜLENT UYGUN'un oyununu bozdu. Takım adeta kazanmamak için, Şampiyon olmamak için oynarken KAMANAN girer girmez herşeyi bozuyor. Helal olsun sana KAMANAN... Diğer bir yıldızda MURAT ERDOĞAN'dı. Sahada basmadık yer bırakmadı, gol attırdı, gol attı. Kısaca herşeyi yaptı.
[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Maçın en kötüleri vardı. MUSA AYDIN ve MEHMET YILDIZ. Oyunu adeta frenleyen, top tutamayan, pas atamayan, gollük pozisyonları öldüren bu ikili son 5 hafta da Bülent Uygun ile beraber Şampiyonluğu sattılar. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Sanki Şampiyon olmamak herşeyi yaptık sahada. Hele de Kamanan ve Murat Erdoğan sayesinde maçı 3-1'e getirmişiz, bizim sağlam bir averaje ihtiyacımız var. MEHMET YILDIZ kötü oynuyor ne güzel onu çıkarmışsın neden BALİLİ'yi almazsın. Onu neden küstürürsün? Daha fazla gol atmak varken geriye yaslanmak niye anlamış değilim. HAYRET !!!!!.... Hele taç atışlarında, korner atışlarında vakitten çalmak için yapılanlar tam bir utanç görüntüleriydi. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Ne gibi eksikliğimiz var biliyormusunuz? Biz ŞAMPİYON olmaya hazır değiliz. Kimse bunun aksini söylemesin. Planlı bir şekilde Şampiyonluk potasından çıkıldı ve şimdi de göstermelik olarak Şampiyonluk kovalanıyor ama göreceksiniz ŞAMPİYONLAR LİGİ'ne bile gidemeyeceğiz. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Yüreğimiz ağzımızda, sinir kahrolarak, Mehmet ve Musa başta olmak üzere, Hayrettin'e, Tum'a kıza kıza bir maç seyrettik. [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftar nasıl olsun ilk golü biz yiyene kadar çok çok iyiydi golü yiyince şevki kırıldı, morali bozuldu. Yine de "YİĞİDO GENÇLİK"in bulunduğu bölüm çok çok iyiydi. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Maça değil kaçan ŞAMPİYONLUĞA üzlüyorum. Kahroluyorum. Galibiyetlerin tadını bile alamıyorum. 50 yılda bir gelen fırsatı kendi ellerimizle verdik ya HELAL OLSUN BİZE...:mad::mad: AYK[/QUOTE] Söylenen söylenmis ama dinleyen anlayan kimki bu yaziya aynen katiliyorum |
zaman gazetesinde okudum
m. yıldız maçtan sonra taraftarın bizi yanlarına çağırıp onore etmeleri lazımdı diye bir sitemde bulunmuş. tarftarların iddiası ise futbolcuları tribüne çağırdıkları ama bülent uygunun buna mani olduğu. benim kafam karıştı.bunların hangisi doğru. taraftarlarıyla barışık olmayan hiçbir kulüp başarılı olamaz.futbolcular ellerinden geleni yaptılar.taraftarın daha fazla destek olması lazım. |
İlk yarıda rakiplerimizin şov yapmaları ve bizim gol yememize sinirlerim bozuldu ama neyseki zorla da olsa aldık maçı.
Oyun anlayışımız ne yazıkki hiç değişmiyor.1 fark bile bulsak hemen geriye çekiliyoruz.Kaybettiğimiz birçok maç bu yüzden. Kamanan da olmasa... |
[B]ilk yarı isteksiz bir takım vardı ikinci yarıyla oyuna kamananın girmesi oyunu lehimize çevirdi yalnız galibiyet sonrası takımın trübünlere gitmemesi olmadı bunu bülnet uygun istedi diye bir söylenti var eger bülent uygun böyle bişey yaptıysa kınıyorum.. futbolcu olsun teknik direktör olsun bunlar gidicidir baki kalacak olan sivasspordur[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45. |