![]() |
Cevap: Yiğido Devler Liginde
pek sansimiz yok ama hadi bakalim allah yardimcimiz olsun. ne de olsa adimiz sanimiz var!!
|
ASLINDA BU ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN OTURUP KALKIP FENERBAHÇEYE DUA ETMEMİZ LAZIM. NE ZAMAN DARA DÜŞSEK HEMEN İMDADIMIZA YETİŞTİ. BEŞİKTAŞI YENDİ GALATASARAYI YENDİ TRABZONU YENDİ VE BİZİM İKİNCİLİĞİMİZİ PERÇİNLEDİ. BİZ O MAÇTA FENER OLMASAYDI ANCAK UEFAYA GİDERDİK. TAKIM ÇOK TAKVİYE İSTİYOR. ŞAMPİYONLAR LİGİ BİZİM LİGİMİZE BENZEMEZ. MUHAMMET ALİ GİTMELİ.NBE ZAMAN OYUNA GİRSE TAKIM BATIYOR.VE BİR KAÇ KİŞİ DAHA. AMA SAKIN HASAN ŞAŞ ALINMASIN. ÖYLE HABERLER ÇIKTI. BİZİM KİMSEYE VEFA BORCUMUZ YOK. BUNDAN SONRA HASAN ŞAŞATAN Bİ ŞEY OLMAZ.
|
SİVAS İSTERSE AYNI YÜREGİ ORTAYA KOYARSA VE GÜCÜNE GÜÇ KATARSA AVRUPA SİVASIN ADINI EZBERLEYECEKTİR VE ARUPADADA SİVAS TARAFTAR SIKINTISI ÇEKMICEKTIR YETERKİ YÜREGİMİZİ ORTAYA KOYALIM :rolleyes:
|
inşallah guruplara kalırız ya çok istiyorum Formamızım omuzlarında sampiyonlar ligi amblemi olmasını inşallah olur..Bekle bizi Champions League :)
|
inşallah doğru transferle ve en önemlisi de sağlam bir inançla bu işi temizleyecek takımımız buna tüm samimiyetimle inanıyorum...
evet, genç ve şampiyonlar ligi için tecrübesiz bir takım sayılırız ama bu önemli değil..bakın güney kıbrıstan anorthosis, romanyadan cluj.. gibi takımlar da ilk senelerinde çok güzel işler yaptılar inşallah biz de yapacağız.. |
sivaslıya bu günleri gösteren yönetici ,idareci ,teknik heyet ve özellikle futbolcularmıza candan teşekkür eder ; önümüzdeki sezon sivasımıza ve süper liğe yine aynı güzellikleri yaşatmalarını dilerim.hepiniz sağolun varolun.
|
Sivasspor bizi rezil edecek diyenlere inat başarmamız lazım.
|
1-2 güzel kura ve biraz şans ondan sonra devler ligine gireriz ondan sonra öyle bir kapak olurki bazilarina :)
|
arsenal'i de yendiğimiz günleri görücez inşallah. sivasspor sahasında yenilmeme serisini şampiyonlar ligi maçlarıyla yeniden başlatıcak inşallah..
|
Selamlar, Sivasspor henüz Şampionlar Ligi'ne katılmadı, sadece o yola girdi, yani önünde geçmesi gereken daha 2 ön eleme maçı var. Bu yüzden öncelikle bu maçları kazanması gerek, bir Beşiktaş' lı olarak ben de bunu canı gönülden istiyorum...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:10. |