SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ferhat BIKMAZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26071)

stutgart58 21.08.2010 00:04

Cevap: Ferhat BIKMAZ

[B]ferhat bıkmaz bu AC MİLAN daki abate ye benzyo oyun stili olarak..bence bu 1 ay boyunca mütiş bi oyun sergileyip hayrodan formayı kapacak...çünkü ofnasif yönde çok etkili..teknik bi oyuncu..tek eksiği tecrübe ve maç eksiği birazda fizik...[/B]

eyuphulagu 21.08.2010 01:26

Ferhat bu maçta umarım istenilen şekilde oynar ve başarılı olur...Keşke Ferhat Sivas'ta oynanan bir maçta oynasaydı diye içimden geçiriyorum...Geçen yıl Trabzon maçında yine Ferhat oynamıştı ve ilk yarı malesef iyi oyanayamamıştı;2. yarı ise bilhasa Agbetu'nun oyuna girip ona yardım etmesiyle ağır sahaya rağmen daha iyi oynamıştı..Ferhat'ın takıma katkı yapması isteniyorsa mutlaka 2. yarı da olsa 15-20 dak. da olsa oynaması gergerkiyor..Ferhat geçen yıl lig süper ligde ilk defa oynadığı için tecrübe soru vardı ;bu yıl ise hazırlık maçlarında oynatıldı ve 4 Eylül Belediye maçında fizik olarak daha iyi olduğunu gördüm..inşallah iyi oynarda artık Hayrettin oynamadığı zaman bu takımın sol kanadı ne olacak sorunu ortaya atılmaz....Açıkcası sivassporun sol kanadının hem hücüm hem de defas yönü güçlü bir oyuncuya çok iyi ihtiyacı var..Hayrettin defansif yönü iyi olan ama hücum yönü fazla iyi olmayan bir kanat oyuncusu...Ferhat'ta ikisi de var..Ama tek sorunu oynayamamak ve süper lig tecrübesinin çok az olmaması...Tecrübe de ancak oynaya oynaya kazananılacak bir şey...Keşke geçen yıl Ferhat lig A da kiralık oynsaydı işte o zaman bu yıl maç tecrübesi daha fazla olurdu..İnşallah Ferhat hocasının verdiği görevi iyi yapar...Bu maçta ondan savunma olarak daha fazla görev yapmasını;kademe hatası yapmamasını bekliyoruz...Ferhat'a başarılar diliyorum......

ilteriş58 21.08.2010 01:29

genç bi oyuncu inşallah bu görevin üstesinden gelecektir..

Del Piero 21.08.2010 02:02

hadi yigido göster kendini senden çok şey bekliyoruz

sebasteia 22.08.2010 22:03

ferhat çok pasif oynuyor ya, ya biz ondan çok şey bekliyoruz ya o çok birşey veremiyor. üzerindeki ürkekliği atması lazım. hadi be ferhat, kop gel aslanım, bak eline bir kaç hafta oynama fırsatı geçirdin, böyle zamanlarda kendini ispatlayacaksın ki o forma daimi olsun, hadi ama hadi aslanım!

DoomsDay58 22.08.2010 22:32

Hava şartları etkiledi zannediyorum ferhatı bursa maçında oynayınca kendisini göstericektir

ogz58 22.08.2010 22:34

gelecek vaadeden bir futbolcu yerinde iyi oynar inşallah

LosTie58 22.08.2010 22:51

Yaşı genç ben oynamasını isterim,faydalı olacağına da inanıyorum,bekleyelim patlama yapacak gibi.

yerliturkuaz 30.08.2010 00:10

Çok umutlu olduğum bir futbolcu idi ama malesef gelişim göstereceği yer de kendini daha da geriye götürdü ikinci lig topçusu bizde iş yapmaz...

Caner POLAT 30.08.2010 00:13

[B][COLOR="Green"]Her maç performansını yükseltmesi gerekirken tam aksine aşağı doğru bi ok çiziyo.İyi oynarsa da kendine kötü oynarsada ama trabzon maçında yakmasın bu takımı :mad:[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:45.