![]() |
Cevap: OMOTOYOSSI
ya gardaş bu çocuk geldimi benim haberim yok yani herkes bir şeydiyo geldi felan ama imza attımı bilen varsa cavap yazsın teşekkürler,,,, ALP EERENLER,,,,
|
omotoyossi [B][I][U]YARIN[/U][/I][/B] kampa katilacak!!! mis....:mad:
|
SA OL GARDAŞ BİLGİN İÇİN TEŞEK KÜRLER
|
[QUOTE=nejmi58;534041]omotoyossi [B][I][U]YARIN[/U][/I][/B] kampa katilacak!!! mis....:mad:[/QUOTE]
kardes bu bilgiyi nerden aldin transfermarkt sayfasinda metz'e transfer oldugu yaziyor ondan önce sivasda oldugu yaziyordu sonra metz'e cevirdiler ersen martin geldi diye bundan vaz mi gectiler noldu bilmiyorum ama bu oyuncunun gelmesini cok istiyorum kacirmiyalim bunu :( |
[QUOTE=tekdoktirin;534045]SA OL GARDAŞ BİLGİN İÇİN TEŞEK KÜRLER[/QUOTE]
kardes bilgim oldugundan degil, sadece bizi hep yarin deyip oyaladiklari icin, bugünde imza atilmadigi icin, sinirden yazdim o mesaji.. |
bu adamın kesin gelmesi lazım.. bizde yıldız olur giderken de çok para kazandırır..
|
Arkadaslar demin LigTV Haberinde Bülent Uygunun Reportajini dinledim
ve diyorki "yarin büyük bir ihtimalle Razak Omotoyossi Hollanda kampina katilacak" o yarin bi gelse artik Allahin izniyle |
Razak Omotoyossi
Date of Birth: 8 Oct 1985 Nationality: Benin Height: 175 cm. Weight: 70 Kg. Position: Striker Squad Number: 8 İnşallah Kamanan ile İyi İkili olurlar... |
size iyi yarinlar...:):):)
ne diyeyim artik, insallah su yarin gelir |
[url]http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58550[/url]
burda kendiniz dinleyin 05:30 dk da :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:22. |