SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   09/10 En İlgi Çeken Transfer (TSL) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26666)

effenberg 10.09.2009 12:47

Cevap: 09/10 En İlgi Çeken Transfer (TSL)

[QUOTE=ozbss07;559445]dos santos ve elano blumer ama bu elanoyu çok şişiriyolar gıcık oluyorum[/QUOTE]

Bu Ülke Futbolu Elane,Alex,Keita,Guiza,Holooska vs,vs gibi Futbolculara ihtiyaci vardir anlamdim niye gicik oluyorsun.

Ben sadece sirf yabanci olsun diye alinan basit yabancilar gicik oluyorum.

ozbss07 10.09.2009 12:58

[QUOTE=effenberg;559458]Bu Ülke Futbolu Elane,Alex,Keita,Guiza,Holooska vs,vs gibi Futbolculara ihtiyaci vardir anlamdim niye gicik oluyorsun.

Ben sadece sirf yabanci olsun diye alinan basit yabancilar gicik oluyorum.[/QUOTE]

ya senin dediğinde doğru ama oyuncular şişiriliyo anlatamıyorum heralde tabi küçük oyuncu gelmesin ona bende katılıyorum büyük oyunlarada ihtiyaç war ama çok havalandırıyolar örneğin delgado da iyiydi ama hiç havalandırmadılar ama neden elano neden dos santos değil neden elano ben burayı anlamıyorum

effenberg 10.09.2009 13:25

[QUOTE=ozbss07;559462]ya senin dediğinde doğru ama oyuncular şişiriliyo anlatamıyorum heralde tabi küçük oyuncu gelmesin ona bende katılıyorum büyük oyunlarada ihtiyaç war ama çok havalandırıyolar örneğin delgado da iyiydi ama hiç havalandırmadılar ama neden elano neden dos santos değil neden elano ben burayı anlamıyorum[/QUOTE]

Spor Medyasin da bu sezon transfer olan Yabanci Futbolcular dan en cok yeri Santos(15 Yakin Milli) ve Elano(50 yakin Milli) buluyorlar hakli olarak cünkü her ikisde suan Milli takim da direkt oynayan Futbolcular üstelik bu Milli Takim BREZILYA:D.

Delgado ya iyi demisin kac kez Milli olmus geldigi lig Neresi..

Neyse yazilacak cok sey var ama Topic özeligini kayip etmesin.

ozbss07 10.09.2009 13:37

kes tamam senle uğraşaamam siteden atılmak istemiyom hadi hayırlı ramazanlar

effenberg 10.09.2009 13:42

[QUOTE=ozbss07;559486]kes tamam senle uğraşaamam siteden atılmak istemiyom hadi hayırlı ramazanlar[/QUOTE]

Arkadasim önce özel mesaj gönderiyorsun uztamaylim diye simdi de buraya kes filan diye seyler yaziyorsun ayip ediyorsun ...........(Neyse)

ozbss07 10.09.2009 22:13

[QUOTE=effenberg;559488]Arkadasim önce özel mesaj gönderiyorsun uztamaylim diye simdi de buraya kes filan diye seyler yaziyorsun ayip ediyorsun ...........(Neyse)[/QUOTE]

tmm onu sonra yolladım bunu önce yolladım siteden atılmaya niyetim yok bunu kaç kere yolladım ama nese hayırlı ramazanlar

sivastatlıbelam 10.09.2009 22:43

beni vay be dedirten transferleri diyarbakır yaptı.

bessam abbas (ırak miili takım bel kemiği)(ırak son asya şampiyonu)
ayman abdelaziz (mısır milli takımının orta sahası)
tazemeta ve mendoza
espinoza iyi bir kaleci.
amr muhammed iyi defans
ve bizden aldıkları diallo

helal olsun diyarbakıra bize örnek oldular.

hamido42 16.09.2009 11:34

Bence La Liga da yıllarca ter dökmüş , kendini sürekli gol krallığı yarışı içerisinde bulmuş , gol vuruşları iyi , tekniği çok iyi , kariyerinde Trabzonspor ve Beşiktaş gibi büyük takımlarda oynamış bi golcü kendi adımıza çok iyi bi transferdir...

davulcu 16.09.2009 12:28

ne yazıkki yasinçakmak aldığımız güne lanet olsun:mad::mad:

Kuiflex 16.09.2009 22:25

Galatasaray Kader Keita,Elano'da olabilir ama kesinlikle Galatasaray bu sene şampiyon da onlar görün bakın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:15.