![]() |
Cevap: UEFA/Sivasspor-S.Donetsk maçı tahmin ve yor
arkadaslar bence fenere dayanamiyan bir takim ve anderlechten 5 yiyen takim s. donetsk den allah korusun daha fazla yiye bilir cünkü hazirlik maclarina bide anderlecht ve ligdeki 2 haftya bakilirsa sivassporun savunmasinda ve orta sahada is yok orta saha cok kolay geciliyor
|
takıma başarılar dılerım. fener macında oldugu gıbı turdan da bı beklentım yok ama canları sagolsun.. yapılan hatalar bızlerı buralara kadar getırdı. gecen yılın ıkıncısı su dakıka lıg bıtse lıgden dusecek. zamanla toparlanırız umarım..transferler tek umut bundan sonra. bırde mehmet yıldız. duzel artık be kardesım nasıl sakatlıkdı bu hanı 1 aydı. bu nasıl ıs anlamadım..
|
S. donetsk eger bizi ciddiye alip iyi motive olursa nerde olursa olsun bizi yenmeyi birakin dagitir
|
UEFA OYNUYOR RESMEN BİZLE 1.MAÇ BURDA BENCE BURDA ALIRIZ 2-0 2-1 FALN ORDA BERABERE KALIRIZ GRUPLARA KALIRIZ
|
:rolleyes:S DONETSK İ ÇOOOK BÜYÜTÜYOSUNUZ ARKDAŞLAR BU TAKIM ECC DEN ELENMİŞ HEMDE AMATÖR BİR TAKIMA BU MÖMAÇLAR BİZİM
|
[B]Benim umudum yok bu maçtan da. Kaleci defans orta saha forvet hiçbiri iyi değil Sivassporda. Bu sezon takım olamadık henüz.[/B]
Tahminim Sivasspor :1 Shaktar : 3 |
[QUOTE=GOSt;548795]UEFA OYNUYOR RESMEN BİZLE 1.MAÇ BURDA BENCE BURDA ALIRIZ 2-0 2-1 FALN ORDA BERABERE KALIRIZ GRUPLARA KALIRIZ[/QUOTE]
komik olma bu halde biz onlari yenemeyiz her iki macdada yeniliriz. benim icin zaten avrupa hic onemli degil ligde bir yerlere gelmeliyiz |
haydi yigidolar alinda maci sizi yerden yere vuran yorumculari utandirin
|
insanın kalbi istiyor,canı çekiyor ama birde acımasız gerçekler var!takımıma başarılar dilerim,ellerınden gelenın en ıyısını yapacaklarına emınım.tabı ellerınden gelenın en ıyısını bıle yapsalar bu turu gecebılırmıyız?hiç sanmıyorum!
inşallah yanılırım.. |
20.08.2009
Saat Tür Program Adı İşaretler 06:30 Yerli Dizi En İyi Arkadaşım 07:30 Yerli Dizi Eşref Saati 09:00 Yerli Dizi Doktorlar 11:00 Yerli Dizi Melekler Korusun 13:30 Haber Gün Ortası Haberleri 14:00 Yerli Dizi Cennet Mahallesi 19:00 Haber Show Ana Haber 20:25 Spor Spor Sayfası [COLOR="Red"]21:00 Spor Sivasspor - Shakhtar Donetsk (UEFA AVL Play-Off Maçı Canlı Yayın) [/COLOR] 23:00 Eğlence İlle de Roman Olsun HER TÜRLÜ ALACAĞIZ BU MAÇI GÖRECEKSİNİZ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:30. |