SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uygun: "Düzelme yolundayız" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26885)

joe cole 21.08.2009 00:39

Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"

[QUOTE=abdulhadi;550649]Bilicanın parasının hesabını versin nerde o para[/QUOTE]

bılıcanın parası bılıcanın parası bu adam 2.500 mılyon dolara satıldı ustunede yasını verdıler bu takım bu sene 2.000 mılyon eura stadı yenıledı futbolcularının alacaklarını verdı sadece bı futbolcu satmakla o kadar para kazanılmıyor yanı zaten dıger gıdenlerı sivas gonderdı para almadı

yigidogurbettee 21.08.2009 00:39

[QUOTE=subasi29;550657][B]Sevgili Bulent Uygun Seninde Psikolojik Destege ihtiyacin var.Mac Baslamadan Senin Nekadar Heyecanli Oldugun Belliydi,Bu Durumlari Asacagiz Senin Onderliginde Buna Inaniyorum Hemde Yurekten,Duzelme Yolunda Oldugumuz Sevindirici [/B][/QUOTE]

valla o taraftarı oyalamak ıcın soylenen bahaneler. lige donelim elbek ilk 10 a girer bu kadroyla o zaman kendını affettırecegını sanıyor.. gruplara kalabılecegımız halde hem ş. lignden hemde a. liginden rezil rüsva ederek elettirdi bizi :(

yigido Atilla 21.08.2009 00:52

Futbol olarak kötü oynamadik Evet burda kalite farki ortaya cok klaiteli futbolculari var. sadece Futbolcu degil Teknikdirektörleri tam bir profesnoyel nerde nasil yapacagini cok iyi biliyor... benim anlamdigim her hafta degisik degisik bir kadro ile cikiyoruz macta hata yapan sivassporlu futbolcu bir hafta sonra Bülent hoca oynatmiyor !!!!! . Acaba önümüzdeki macta baskan mecnunda yardimci antrönerimi görevlendirse belki bize yardimci hoca ugur getirirde puan aliriz. Bülent hocada biraz dinlenip kendine gelir...

_DeReBeYi_ 21.08.2009 00:58

[B][I]yasin denen gazmayi oynatmaya devam edersen daha cok gol yeriz bulent kadro sayiliyor gol atacak oyuncu yok bu nasil duzenleme istedigin kadar iyi oyna sonuca gidemedikten sonra istersen 90 dk tek kale oyna [/I][/B]

kartalyiğido 21.08.2009 01:00

herkes saçmalamış, birde ben saçmalayayım,

ati26 21.08.2009 01:06

takim kendini yeni yeni buluyor elestiri olacak tabi ama arkadaslar lütfen sabredelim.inandiktan sonra hersey basarilir

Yigido5458 21.08.2009 01:23

[QUOTE=yigidogurbettee;550661]valla o taraftarı oyalamak ıcın soylenen bahaneler. lige donelim elbek ilk 10 a girer bu kadroyla o zaman kendını affettırecegını sanıyor.. gruplara kalabılecegımız halde hem ş. lignden hemde a. liginden rezil rüsva ederek elettirdi bizi :([/QUOTE]

O sizi rezil rüsva ettiren adam kıl payı şampiyonluğu kaçırdı akıllı olun o adam yarın öbür gün bu takımdan ayrılırsa o zaman görürüm sizi senin neyine başarı kardeşim takım ligi 2. bitirmiş sizin neyinize bir kere şu takımı hakettiğinizi gösterin be ulan düşüyordunuz ligden be ne çabuk unuttun? şurda 10 lira para veriyonuz maça geliyonuz ne destek ne birşey sonra takım niye yeniliyo takım niye iyi transferler yapmıyo kardeşim o yönetim size 5-10 liralık bilet satıyorsa iyi transfer beklemiyeceksin daha şurda 2 bin kombine basılıyo onları almıyonuz sizin neyinize sivasspor sizin neyinize şampiyonlar ligi birazcık olsun şu takımı hakettiğinizi gösterin yensede yenilsede çok görmeyin bunu...

yigidogurbettee 21.08.2009 01:42

[QUOTE=Yigido5458;550671]O sizi rezil rüsva ettiren adam kıl payı şampiyonluğu kaçırdı akıllı olun o adam yarın öbür gün bu takımdan ayrılırsa o zaman görürüm sizi senin neyine başarı kardeşim takım ligi 2. bitirmiş sizin neyinize bir kere şu takımı hakettiğinizi gösterin be ulan düşüyordunuz ligden be ne çabuk unuttun? şurda 10 lira para veriyonuz maça geliyonuz ne destek ne birşey sonra takım niye yeniliyo takım niye iyi transferler yapmıyo kardeşim o yönetim size 5-10 liralık bilet satıyorsa iyi transfer beklemiyeceksin daha şurda 2 bin kombine basılıyo onları almıyonuz sizin neyinize sivasspor sizin neyinize şampiyonlar ligi birazcık olsun şu takımı hakettiğinizi gösterin yensede yenilsede çok görmeyin bunu...[/QUOTE]

he he tmm. ş.liginde ibrahım ülümle ersen martınle yasinle oynayan adama benım lafım.!! geçen seneki bulent hoca degıl bu değişmiş.!! geçen sezon ortalarında 70 mılyonu hayran ettırmeyı basardı bu cok guzel bısey ama acıklamalarıyla türkiyenın yarısını dusman ettırdı..!! bu sene 10 maçta 28 gol yedik gecen sene 34 maçta 28 gol yedık.! böyle giderse 96 gol yiyecez 34 maçta.! sen daha neyn derdındesın.! biz sivssporumuzu seviyoruz ve endişelendigiimz için bu yorumları yapıyoruz.! hemen kendını taraftar olarak görme ! taraftarlıgıma söz söyletmem!

ben boluda okuyorum.ve deplasman maçlarına her zaman en az 2-3 arkadsmla birlikte giderim.! sivaslı,sivassporlu olmadıgı halde sırf deplasmanlarda sivassporumuz yanlız kalmasın dıye cebımden onların masraflarını karşılayıp arkadslarımı goturuyorum.! Ertugrul abıye veya osman abıye sorabılırsın nasıl taraftar oldugumu.!!!

tuzlugollu 21.08.2009 01:44

yine bir bulent uygun sakasi izledim stadyumda ben utancimdan ikinci golden sonra kactim destek mestek safsatalariyla avutup durmayalim ortada gidisat bu boyle giderse denizli deplasmanindanda sifir ceker doneriz zaten ben artik bulent uygunla ilgili yorum yapmayacam taktikleri falan fisman akla mantiga uymayan seyler birde bunun uzerine yorum yaparsak is iyice sulanir valla ya ben futbolu baska bi oyunla karistiriyom yada gercekten sivasspor bitmis haberimiz yok

neyse saldim cayira mevlam kayira hesabi ..............

tekdoktirin 21.08.2009 01:49

ARKADAŞLAR BÜLENT HOCA SIVASI SIVAS YAPTI HERKES HADİNİ BİLSİN İKİ BİN İKİ DE BU TAKIM TOPRAK SAHADA OYNUYORDU BÜGÜNLERE KOLLAY GELİNMEDİ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10.